Dream amplifier

Βαρύς και ασήκωτος. Νομίζω ότι είναι αρκετά παραπάνω από τα 17 κιλά που αναφέρεις, γύρω στα 25.

Το κεφάλι έχει πιο μεγάλες διαστάσεις από το αντίστοιχο Marshall μου. 

Η γάτα είναι της γειτονιάς και την αφήνω να κόβει βόλτες με αντάλλαγμα χάδια και παρέα. 

Έχεις δίκιο, 24 κιλά είναι, το γράφει στο manual.

Η γάτα είναι καρακουκλάρα.

Tweed Deluxe εστω κ κλωνος!!! 
Το όνειρο επιτέλους πραγματοποιήθηκε...

TAD 5e3

IMG_20230224_195057.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάντα ήθελα τον συγκεκριμένο ενισχυτή και τελικά τον βρήκα (σε τέλεια κατάσταση) και τον χτύπησα. Και για τα δύο του κανάλια. Δεν είναι ούτε ο καλύτερος Μάρσαλ ούτε ο πιο ακριβός, αλλά είναι ο καλύτερος Μάρσαλ για μενα και για την δουλειά που τον θέλω (είναι κλασσικός Μάρσαλ πλέον), όπως και πολλών άλλων επωνύμων και μη παικτών. 

IMG_20230125_072530.jpg

Αυτός μαζί με τον επίσης Μαρσαλιζοντα original 1968 Bassman (αν και σε αυτόν δεν μπορώ να βγάλω γκάζι από το μηχάνημα και χρησιμοποιώ πετάλια) είναι οι ενισχυτές που δεν θα αποχωριστώ ποτέ

IMG_20230225_191507.jpg

Βέβαια, στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, ο ενισχυτής που χρησιμοποιώ είναι αυτός ??

IMG_20220702_200830.jpg

Αυτός μαζί με τον επίσης Μαρσαλιζοντα original 1968 Bassman (αν και σε αυτόν δεν μπορώ να βγάλω γκάζι από το μηχάνημα και χρησιμοποιώ πετάλια) είναι οι ενισχυτές που δεν θα αποχωριστώ ποτέ

Προβολή συνημμένου 34434
Πάνω στο κύκλωμα του συγκεκριμένου βασίζεται ο Bassbreaker που έχει βγάλει η Fender τα τελευταία χρόνια, που είναι και ο ενισχυτής που έχω. Δεν τον λες dream amplifier σε καμία περίπτωση, αλλά κάνει τα πάντα όσα θες να κάνει ένας ενισχυτής και παραπάνω. Μάλιστα, με τα δύο επίπεδα παραμόρφωσης που διαθέτει, δε χρειάζεται ούτε πεταλιέρα να κουβαλάω για τη μουσική που παίζω. Άσε που είναι και πανέμορφος.

fender-amps-guitar-combos-fender-bassbreaker-30r-2-channel-30-watt-1x12-guitar-combo-u37719537...jpg

Τείνω να καταλήξω ότι ΑΝ δεν έχεις τα λεφτά να πάρεις τον ενισχυτή των ονείρων σου, και ΑΝ δεν κάνεις λεφτά απ' την μουσική, είναι καλό το να μπορείς να επιλέξεις  κάτι που να σου εξυπηρετεί τις ανάγκες και να το αγαπήσεις, γιατί αλλιώς το να είσαι ανικανοποίητος μια ζωή ειναι μια μορφή δυστυχίας...

@Nekkon ναι είναι ωραίο μηχάνημα, έχω και εγώ μια κεφαλή bassbreaker 45watt αλλά την έχω βάλει στις αγγελίες γιατί πλέον με τον bassman είμαι καλυμμένος 

IMG_20230121_173757.jpg

Βέβαια ο δικός σου μάλλον είναι ο 15ρης ή ο 30αρης που μου φαίνεται πολύ πιο εύχρηστος μιας και έχει δύο κανάλια (που νομίζω είναι και switchable) ενώ η 45αρα κεφαλή ένα κανάλι αλλά με διαφορικά inputs και για να βγάλεις γρεζι από το μηχάνημα θέλει πολύ, πολύ ΔΥΝΑΤΑ (παρά το ότι μπορεί να ρίξεις την ένταση σε ενα watt) σε βαθμό που απορώ ποιος και σε τι stage μπορεί να παίξει τόσο δυνατά. 

Βέβαια ο δικός σου μάλλον είναι ο 15ρης ή ο 30αρης που μου φαίνεται πολύ πιο εύχρηστος μιας και έχει δύο κανάλια (που νομίζω είναι και switchable
Ναι τον 30άρη έχω, είναι switchable όντως, στον 15άρη δεν είναι. Στην ουσία η Fender πήρε όλα τα θετικά των 15, 18/30 και 45 και τα ένωσε όλα στον 30άρη. Ένας σχετικά ελαφρύς combo ενισχυτής, πολύ τίμιος για τα λεφτά του. 

Είναι όμως ο καλύτερος μοντέρνος Marshall για ΚΑΘΑΡΟ ήχο, εξαιρετικός.

Όντως, και μόνο το καθαρό κανάλι να είχε, πάλι θα ήμουν ευτυχισμένος. Δέχεται πετάλια μια χαρά.

Το θέμα είναι ότι βρίσκω εξαιρετικό, old school Marshall και το άλλο κανάλι, το ultra gain channel (αν και ίσως μόνο το πρώτο voicing, το δεύτερο παραέχει παραμόρφωση για τα γούστα μου). Επιτέλους έχω ενισχυτή του οποίου το overdrive κανάλι όντως το χρησιμοποιώ.

Όσοι έκραζαν τον συγκεκριμένο ενισχυτή στα διάφορα φόρουμ πριν 15 χρόνια, απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται...

Τους βάζεις ένα rat και σε πάει απευθείας στον παράδεισο, εάν αντέχεις τις εντάσεις.

Τους βάζεις ένα rat και σε πάει απευθείας στον παράδεισο, εάν αντέχεις τις εντάσεις.

Ο δικός σου Παράδεισος βέβαια, είναι η κόλαση των άλλων.

Πρέπει να είχες γείτονα τον Σαρτρ.

Όσοι έκραζαν τον συγκεκριμένο ενισχυτή στα διάφορα φόρουμ πριν 15 χρόνια, απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται...

Ήταν για μια μεγάλη περίοδο ο αγαπημένος ενισχυτής του Jeff Beck.

Οπότε όντως δεν ξέρουν,από ποιότητα κατασκευής δεν ξέρω βέβαια,τις λυχνίες τις έχει πάνω στο σασί ή στην πλακέτα;

Ήταν για μια μεγάλη περίοδο ο αγαπημένος ενισχυτής του Jeff Beck.

Οπότε όντως δεν ξέρουν,από ποιότητα κατασκευής δεν ξέρω βέβαια,τις λυχνίες τις έχει πάνω στο σασί ή στην πλακέτα;

Αυτό δεν το γνωρίζω, είναι του 2002, άλλαξα μια φορά τις προενισχυτριες αλλά δεν είδα αν οι λυχνίες είναι στο pcb και τώρα τον έχω στημένο σε μαγαζί και δεν μπορώ να το τσεκαρω. Ελπίζω πως όχι.... 

Πέρα από τον υπέρτατο Beck τον χρησιμοποιούν-χρησιμοποιουσαν πολλοί, J. Bonamassa, G. Moore, Smith/Murray, P. Gilbert, Nuno B., Howard Reese και άλλοι, είτε συνειδητά είτε επειδή ήταν εύκολα διαθέσιμος για ενοικίαση από τοπικά μαγαζιά. 

Trending...

Νέα θέματα

Back