- Πόντοι
- 16
Εεεεεεεεεεεεεε...... τι θες να πεις ακριβως?Manager είπε:Kατα τη γνωμη μου θα απαγορευτει καποια στιγμη στο μελλον το κατεβασμα copyrighted υλικου.
(ηδη απαγορευεται λιγο...)
Εεεεεεεεεεεεεε...... τι θες να πεις ακριβως?Manager είπε:Kατα τη γνωμη μου θα απαγορευτει καποια στιγμη στο μελλον το κατεβασμα copyrighted υλικου.
μπα ... η βινυλομαστούρα δεν έχει να κάνει με καιρούς και ηλικίες(είμαι σίγορους ότι είμαι μεγαλύτερος σου ηλικιακά) αλλά --- νομίζω --με χαρακτήρα ατόμου,διάθεση και είδος μουσικής...Nikolas είπε:Δεν ξέρω αν συνδέεται, αλλά πλέον πολύ σπάνια αγοράζω CD. Σχεδόν ποτέ δεν ακούω ραδιόφωνο, και δε βλέπω τηλεόραση. Και άρα δεν έχω μεγάλο input για νεα πράγματα. Ακολουθώ 10 γκρούπ που αγοράζω τα πάντα, και αυτό ήταν. Άντε κάποια καλή πρόταση απο δω μέσα.
Είτε σημείο του καιρού, είτε των μέσων, είτε απλά της ηλικίας μου (πλέον)
Σπανιότερο αλλά όχι απίθανο. Μιας και ξέρω μερικά άτομα νεαρής ηλικίας με κόλημα στο βινύλιο.gdevelek είπε:θεωρείς πολύ πιθανό να παθιαστεί κάποιος 20χρονος με βινύλιο;
αγαπητέ 22 ετών είχα 1200 βινύλια ... εννοειται ότι ένας 20χρόνος γουστάρει αν όχι το ίδιο σίγουρα more .... και το ξέρω αυτό και από πιτσιρικάδες φίλους μου ...gdevelek είπε:η βινυλομαστούρα όπως τη λές έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ να κάνει με ηλικία
θεωρείς πολύ πιθανό να παθιαστεί κάποιος 20χρονος με βινύλιο;
όταν όμως είσαι 40 ετών και έχει συνδεθεί το βινύλιο με άπειρες εμπειρίες ζωής, ε, είναι απείρως πιο εύκολο να κολλήσει στο βινύλιο...
ΠΟΤΕ ήσουν 22 ετών;pan12 είπε:αγαπητέ 22 ετών είχα 1200 βινύλια ... εννοειται ότι ένας 20χρόνος γουστάρει αν όχι το ίδιο σίγουρα more .... και το ξέρω αυτό και από πιτσιρικάδες φίλους μου ...
για μένα είναι πάντα θέμα διάθεσης και είδους μουσικής ...
για το "οποιοδήποτε", κράτα και μια πισινή...audiokostas είπε:Είμαι ο πρώτος που θα πω ότι ένα καλά στημένο, καλό πικάπ με καλή και καλοστημένη κεφαλή και σωστό phono stage τρώει για branch (sic) οποιοδήποτε cd/dvd ανά πάσα στιγμή.
Οι συζητήσεις (τεκμηριωμένες και μη) σχετικά με βινύλιο vs cd που έχω διαβάσει / ακούσει ξεπερνούν κατά πολύ το άθροισμα (fender/LP) + (rosewood/maple) μαζί.gdevelek είπε:για το "οποιοδήποτε", κράτα και μια πισινή...
φυσικα ,φτανει βεβαια και το εργο να εχει ΗΧΟΓΡΑΦΗΘΕΙ/ΜΑΣΤΕΡΑΡΙΣΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ και τετοια εργα πλεον σπανιζουν....(εκτος βεβαια και αν ακουμε μουσικη πριν το 1990)Είμαι ο πρώτος που θα πω ότι ένα καλά στημένο, καλό πικάπ με καλή και καλοστημένη κεφαλή και σωστό phono stage τρώει για branch (sic) οποιοδήποτε cd/dvd ανά πάσα στιγμή.
ΑκριβώςPointy είπε:Δεν εχει να κανει με την ηλικια, εδω πολλοι 20χρονοι ακουνε μουσικη που γραφτηκε δεκαετιες πριν καν γεννηθουν και δεν παιζεται ποτε στην τηλεοραση.
παιδιά ... αυτό με τα πικ απς δεν ισχύει με τίποτα ....gdevelek είπε:για το "οποιοδήποτε", κράτα και μια πισινή...
Να σαι καλά ;D Θα το κοιτάξω.gdevelek είπε:ούτε εγώ έχω τη παραμικρή διάθεση να κάνω την κουβέντα, θα σε προτρέψω μόνο να μην ακούς μουσική από DVD, έχουν υποδεέστερο SNR & dynamic range από CD, και σ' αυτά δεν χωρά υποκειμενισμός και συναισθηματισμός, όπως χωρά στο "βινύλιο <> CD"
Το κλεισες σωστά. Αντε γιατί μας πρήξαν με τα βινύλια, λάμπες και άλλους αναχρονισμούς. -παιδιά ... αυτό με τα πικ απς δεν ισχύει με τίποτα ....
....μω τα κομπρεσέρ. ;Dφυσικα ,φτανει βεβαια και το εργο να εχει ΗΧΟΓΡΑΦΗΘΕΙ/ΜΑΣΤΕΡΑΡΙΣΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ και τετοια εργα πλεον σπανιζουν....(εκτος βεβαια και αν ακουμε μουσικη πριν το 1990)
αυτο δεν συμβαινει παντα, ειδικα αν το dvd ειναι DVD/SACD/DVD-Audio Universal Player εχει καλυτερο ηχο απο τα περισσοτερα cd players.gdevelek είπε:ούτε εγώ έχω τη παραμικρή διάθεση να κάνω την κουβέντα, θα σε προτρέψω μόνο να μην ακούς μουσική από DVD, έχουν υποδεέστερο SNR & dynamic range από CD, και σ' αυτά δεν χωρά υποκειμενισμός και συναισθηματισμός, όπως χωρά στο "βινύλιο <> CD"
οχι παντα,υπαρχουν και εξαιρετικες digital ηχογραφησεις /μαστερινγκ που δεν ειναι κομπρεσσαρισμενες (π.χ. ΟΛΕΣ οι ηχογραφησεις ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ μουσικης),αλλα και παλι γουστα ειναι αυτα.....μω τα κομπρεσέρ.