- Πόντοι
- 2,368
Ενα συγκριτικο τελε γιατι δεν εχουμε κανει και ποτεΣ ?
πΓια σας αρεσει περισσοτερο ?
η 1η ή η 2η ?
Η μια είναι η βασική μου κιθαρα εδω και πολλά χρόνια και ειναι μια partscaster που εφτιαξα με ενα αρχαιο (πρεπει να ειναι τωρα 32 ετων) μπράτσο Warmoth (βραζιλιάνικο rw,maple,1" Boatneck,6150 frets,7,25" radius) & ενα σωμα MJT ,full nitro relic,swamp ash,oi μαγνητες ειναι James Le Clair.
Η άλλη ειναι μια στοκ AO 60s Thinline Fender Tele που απεκτησα προσφατα.
Και οι δυο φορανε steel saddles.
Και οι 2 φορανε ολοκαινουργιες χορδες και οι δυο εχουν γραφτει στον 1974Χ. Και οι 2 εχουν σχεδον το ιδιο βαρος (6,3 pounds η κοκκινη 6,4 η sb)
Σε ολα τα κλιΨ ξεκιναω απο τον νεκ και καταληγω στον bridge.
Η μια κιθαρα (ισως και οι 2) ειναι λιγο ξεΧορδιστη μια και δεν εχω κανει stretch τις χορδες αλλα who cares.....ΠΑΝΚ παιζω ετσι κι αλλιως...?
Προβολή συνημμένου dos tl.mp3
πΓια σας αρεσει περισσοτερο ?
η 1η ή η 2η ?
Η μια είναι η βασική μου κιθαρα εδω και πολλά χρόνια και ειναι μια partscaster που εφτιαξα με ενα αρχαιο (πρεπει να ειναι τωρα 32 ετων) μπράτσο Warmoth (βραζιλιάνικο rw,maple,1" Boatneck,6150 frets,7,25" radius) & ενα σωμα MJT ,full nitro relic,swamp ash,oi μαγνητες ειναι James Le Clair.
Η άλλη ειναι μια στοκ AO 60s Thinline Fender Tele που απεκτησα προσφατα.
Και οι δυο φορανε steel saddles.
Και οι 2 φορανε ολοκαινουργιες χορδες και οι δυο εχουν γραφτει στον 1974Χ. Και οι 2 εχουν σχεδον το ιδιο βαρος (6,3 pounds η κοκκινη 6,4 η sb)
Σε ολα τα κλιΨ ξεκιναω απο τον νεκ και καταληγω στον bridge.
Η μια κιθαρα (ισως και οι 2) ειναι λιγο ξεΧορδιστη μια και δεν εχω κανει stretch τις χορδες αλλα who cares.....ΠΑΝΚ παιζω ετσι κι αλλιως...?
Προβολή συνημμένου dos tl.mp3
Τελευταία επεξεργασία από moderator: