• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Παρουσιάστε "την" κιθάρα σας!

alder body rockinger

maple/ebony soft V neck 9,5r Extra jumbo frets απο τα 1α custom που εκανε το site Northwest guitars

wilkinson bridge και tuners

και βεβαια Toneriders Pure Vintage με 500k CTS Pots και CRL Switch thumbnail.jpg

ειμαστε μαζι απο το 2007 εαν θυμαμαι καλα και ελπιζω για παντα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχουν περάσει μερικές κιθάρες απ'τα χέρια μου την περασμένη δεκαετία, είχα φτάσει να έχω 3-4 κάποια στιγμή. Εν τέλει έμεινα με μία (προσωρινά ελπίζω), αλλά αυτή είναι η κιθάρα μου, χωρίς να εξηγείται το γιατί. Είναι η πρώτη μου Τέλε, ενώ πέρασα πολλά χρόνια ως Στρατοκαστεράκιας. 

Κάτι έγινε όμως με αυτή την κιθάρα και με το που την έπιασα κουμπώσαμε. Έχει vintage specs/parts εκτός από 2 πράγματα, το 9.5 radius και τον Dimarzio Chopper T στη γέφυρα (μαγνήτης συνδεδεμένος με τον Richie Kotzen). 

Δυστυχώς την κιθάρα αυτή την πήρα σε περίοδο που πλέον δεν έπαιζα live και όσο περνάει ο καιρός το βλέπω όλο και πιο απίθανο να συμβεί. Ούτως ή άλλως νιώθω πιο άνετα πίσω από το home studio, παρά μπροστά στη σκηνή.

Ορίστε και μία γιορτινή φωτό. Tokai TTE-50, εξ Ιαπωνίας. 

Telecaster.png

Αν και οι περισσότεροι ειστε παραδοσιακοί με tele, strat κλπ θα τολμήσω να κανω τη διαφορά με μια Ibanez prestige 2570 vsl του 2004 η οποία με συντροφεύει από τότε έχοντας κάνει πολλά λάηβ και ηχογραφήσεις.

Γύρω στο 2005 εγκατέστησα το fernandes sustainer και το tremol-no (απο το οποίο έχω παράπονα βέβαια κάποια στιγμή θα αντικατασταθεί με ξύλινο τάκο).

Με τον καιρό έφυγαν όλοι οι μαγνήτες και βρεθηκα με έναν high output στην μεσαια θέση, δεν θυμαμαι καν ποιος ειναι, και ένα 59 custom hybrid στη γεφυρα 

https://www.seymourduncan.com/single-product/59-custom-hybrid

Μετα απο τόσα χρονια έχω να πω ότι έχω συγκλονιστεί ότι ο πενταθέσιος διακόπτης και το volume pot δεν έχουν χαλασει (!!) ούτε παρουσιαζουν ενοχλητικά χρατσα - χρούτσα.

Επίσης η κιθάρα αποκτήσει ένα relic που μου αρέσει.

Τέλος είναι τόσο μοναδική στις μόντες που αν ποτε την δειτε εκεί έξω χωρίς εμένα τότε πιθανότατα μου την έχουν κλέψει! ? 

2021-01-25 10.16.26-1.jpg

Η πρωτη μου αγαπη και μοναδικη, κυριως για συναισθηματικους λογους. 

Fender USA Strat Plus 1997

Την πηρα δοκιμαζοντας αναμεσα σε πολλα ιδια μοντελα απο το υπογειο stock του Στολλα στη Πατρα το φθινοπωρο του 1999

Δεν ξερω τι ΚΣυλο ειναι το σωμα οποιος ειναι γνωστης ας μου πει.... Το μανικι maple/rosewood, locking tuners και φορουσε 3 lace sensors gold μονους.

Εχουν περασει παμπολλα σετ απο πανω της και τελικα κατεληξε με tonerider classic blues.

Εχει γραψει απειρες ωρες σε μαγαζια και στουντιο μεχρι το 2013

Μπαρουτοκαπνισμενη και δεν εχει πει οχι πουθενα.

Απο το 2013 που εκλεισε το μαγαζι που δουλευα, δεν εχει παιξει καθολου...με λυπει πραγματικα...δεν θελω να πιστεψω οτι δεν θα βγει αλλο σε live.

Θελω να αναβαθμισω το τρεμολο για να σκαει περισσοτερο (φουλ steel ) κλπ

Ειχα γυρω στις 15 αναμεσα τους ej signature, 4 rockinger parts, prs se, godin freeway, hondo LP και αλλες που εχω ξεχασει.

Ποτε δεν ενιωσα οπως με αυτη και ουτε προκειται...παντα παρεουλα με τον mark iii, ελπιζοντας...

Να ειστε ολοι καλα.

i286541539323746691._szw1280h1280_.jpg

Δεν ξερω τι ΚΣυλο ειναι το σωμα οποιος ειναι γνωστης ας μου πει....

Alder

και φορουσε 3 lace sensors gold μονους.

ξαναβαλε τους ΧΘΕΣ ?   ειναι ολα τα λεφτα σε αυτη την κιθαρα.

Εχω και εγω μια του 1997 και ειναι σαφως η καλυτερη strat που εχω παιξει στη ζωη μου ,γενικα αυτο το μοντέλο ειναι η καλυτερη strat ever για εμενα αλλα με τους στοκ  LS....?

εδω ολη η ιστορια της and than some

https://xhefriguitars.com/page2.html

image.gif

Κ εμενα η αγαπημενη και αυτη που μενει παντα πισω  ειναι μια strat plus του '89! Με 57/62 μαγνητες!

IMG_20210303_083529.jpg

Θελω να αναβαθμισω το τρεμολο για να σκαει περισσοτερο (φουλ steel ) κλπ

αν βαρυνεις τη γεφυρα με ενα steel block  θα εχεις ΛΙΓΟΤΕΡΟ attack, δεν θα "σκαει" περισσότερο η κιθαρα δηλ αλλα θα έχει λιγο παραπάνω sustain.

ειναι μια strat plus του '89! Με 57/62 μαγνητες!

ωρε αφηκετε Τσι μαγνητες ήσυχους!!

?

χιερ ιζ μαϊν...μαζι με την thinline tele μου θα μπορουσε ανετα να ειναι οι μοναδικες κιθαρες μου 

20200730_120047.jpg

ωρε αφηκετε Τσι μαγνητες ήσυχους!!

?
Μας αρεσει ο θορυβος ??? hhhhhhuuuuuuuuuummmmmmmmm

Ποτέ δεν ημουν φαν των νοιζλεςςςς

Οι κιθάρες που χρησιμοποιώ πιο πολύ και έχουν φάει πάρα πολλές ώρες στο πάλκο χωρίς να με προδώσουν είναι αυτές οι 2.             1. Gibson SG Standard Limited edition 2011

2. H custom strato -tele φτιαγμένη απο την συμφορουμητη και φίλο Argytar.

156565373_460610544981078_5764096071808829526_n.jpg

156891680_124699442912896_8066285258677950967_n.jpg

Gibson Les Paul 60's tribute (2011)

Top: Maple

Back: Mahogany

Neck: Mahogany

Fingerboard: Maple

Pickups

Neck Position:

P-90

Bridge Position:

P-90

12654134_10208237265068941_4809624413629741862_n.jpg

Δεν θυμαμαι αν οι lace ηταν αθορυβοι. Ισως για αυτο τους εδωσα.

Παντως ψαχνω για εναν humbucker σε μεγεθος μονου να καθεται καλα με τους tonerider. 

Δεν θυμαμαι αν οι lace ηταν αθορυβοι. Ισως για αυτο τους εδωσα.

ειναι οι πλεον αθορυβοι ΜΟΝΟΙ μαγνητες (υπαρχουν και πληρως  αθορυβοι "μονοι" ,δηλ. σε μεγεθος μονου, μαγνητες αλλα ειναι humbuckers)

https://lacemusic.com/collections/7/products/lace-sensor-gold-single-coil-pickup-3-pack

Για εμενα ειναι οι ωραιοτεροι strat μαγνητες ever....ειδικα αν παιζεις με αρκετα modulation,delay,reverb  effects....και φυσικα οι μονοι μαγνητες που δεν "τραβανε" τις χορδες κανοντας την κιθαρα να υποφερει απο...."στρατιτιδα".

ειναι οι πλεον αθορυβοι ΜΟΝΟΙ μαγνητες (υπαρχουν και πληρως  αθορυβοι "μονοι" ,δηλ. σε μεγεθος μονου, μαγνητες αλλα ειναι humbuckers)

https://lacemusic.com/collections/7/products/lace-sensor-gold-single-coil-pickup-3-pack

Για εμενα ειναι οι ωραιοτεροι strat μαγνητες ever....ειδικα αν παιζεις με αρκετα modulation,delay,reverb  effects....και φυσικα οι μονοι μαγνητες που δεν "τραβανε" τις χορδες κανοντας την κιθαρα να υποφερει απο...."στρατιτιδα".
Κ οι emg εχουν αυτα ακριβως τα χαρακτηριστικα. Δεν ειναι ομως αρκετα straty (οπως κ οι lace).

εμένα ειναι αυτή.

την είχα ανεβάσει όταν είχα πρωτογραφτει στο νοιζ σε θεμα "δείξτε την τελε σας" και μου είχε κάνει εντύπωση ότι και άλλοι άνθρωποι δεν έχουν μόνο στρατ.

δεν είναι η καλύτερη τελε που έχω πιάσει στα χέρια μου, δεν την επέλεξα ανάμεσα σε πολλές, ιν φακτ την είχα πάρει επειδή δεν την παρέλαβε κάποιος που την είχε παραγγείλει σε ένα κατάστημα της Αθήνας το 2001 (?) και είχε καλύτερη τιμή. Είναι american standard του 1999. Έχει παίξει σε όλες τις ηχογραφήσεις που έχω κάνει, και σε ηχογραφήσεις και λάιβ φιλων μου.

είναι η κιθάρα που καταλαβαίνω πολύ καλύτερα από όλες τις άλλες και είναι αναντικατάστατη ενώ δεν έχω κανένα δέσιμο με κανένα άλλο αντικειμενο.

έχω βάλει έναν lollar στην bridge θέση και ένα killswitch. 

IMG_20210303_181047_compress10.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back