• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Τελικά η strat ή η tele ινΕ ι καλητερι?

Μια παγωμένη  τελε για μένα παρακαλώ! 
Εφτασεεεεε

Tele Heineken.jpg

Όχι Heineken ρε γμτ.

Νερόπλυμα είναι ....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ρε σεις 400 downloads και ουτε μια αποΠσις? ?

κατάλαβες?

μετά μου έλεγε εμένα ότι δεν ήταν ξεκάθαρο το ερώτημα...

εγώ κατάλαβα ότι οποιος δεν θέλει να βρει τελεκάστερ 10 μέρες ακούει στρατοκάστερ

Να πω κι εγώ τι άκουσα μετά από μέρες; 

Κατ' αρχήν δυστυχώς ακούω από laptop με ακουστικά του €10 οπότε μην με πάρετε και της μετρητοίς.

Ελάχιστες διαφορές άκουσα με τα κλιπ της tele να είναι λίγο πιο bright, ενώ προς το τέλος του κομματιού η strat μου ακουγόταν λίγο πιο "ζεστή-warm". Καλά αν ήταν blind τεστ σιγά μην καταλάβαινα ποια κιθάρα είναι η καθεμιά.

Οι περισσότερες διαφορές πιστεύω είναι αντιληπτές από εσένα τον ίδιο που παίζεις ως προς την αντίδραση του κάθε οργάνου.

Συμπέρασμα, πως το έχουμε ξαναπεί; Ο καλός ο παίχτης με ότι και να παίξει (εντός λογικών πλαισίων φυσικά) το ίδιο θα ακούγεται.

υ.γ. Νίκο δεν ξέρω αν στο έχω ξαναπεί αλλά τα κομμάτια σου με παραπέμπουν πολύ στο στυλ των ορχηστρικών των Κρίνων, very good job as usual   

Ο καλός ο παίχτης με ότι και να παίξει (εντός λογικών πλαισίων φυσικά) το ίδιο θα ακούγεται.

Ναι αλλα εγω δεν ειμαι καλος παιχτης ?

Παντως εισαι παραφωνια φιλωΟυς απαντησες στο ACTUAL ερωτημα του thread....μη ξανασυμβει παρακαλω....?

Ναι αλλα εγω δεν ειμαι καλος παιχτης ?
Καλά λέγε εσύ ότι θες, εμείς που ξέρουμε να κρίνουμε έχουμε την δική μας άποψη??

Παντως εισαι παραφωνια φιλωΟυς απαντησες στο ACTUAL ερωτημα του thread....μη ξανασυμβει παρακαλω....?
Ωχ μπερδεύτηκα.., mea culpa, mea maxima culpa

Όντως το συγκεκριμένο θέμα ήταν πολύ ενδιαφέρον για να εξαχθούν ωραία συμπεράσματα, αλλά τι στο καλό, στο noiz είμαστε?

Εννοείται κάνω πλάκα. Αν μπορείς φτιάξε κανένα blind test με την ίδια κιθάρα να βρούμε τους 3 ενισχυτές σου, εκεί να δεις γέλια   

Πιο εύκολα διακρίνονται οι διαφορετικοί παίκται, παρά το διαφορετικό σεταπ.

Τα ΙΔΙΑ θα παίξουμε πάντως.

Θα παίξω πρώτα εγώ αυτά που παίζω και μετά θα τα παίξει και ο Νέστορας.

Μετά ο Νέστορας θα παίξει αυτά που παίζει και εγώ θα παίξω αυτά που παιζΩ.

?

Τα ΙΔΙΑ θα παίξουμε πάντως.

Θα παίξω πρώτα εγώ αυτά που παίζω και μετά θα τα παίξει και ο Νέστορας.

Μετά ο Νέστορας θα παίξει αυτά που παίζει και εγώ θα παίξω αυτά που παιζΩ.

?
Δεν παίζεσαι ρε #0¥$£! μου. 

Trending...

Νέα θέματα

Back