DIY PRS 24 - style

argytar είπε:
Χρήστο αυτοί οι infinity 1 και 2 της Ibanez που μου έστειλες θα ταιριάζουν ρε μαν με το κιθαρόνι? Μήπως θα είναι λίγο μέταλ? Αν έχεις εύκαιρο κανένα άλλο σετάκι εννοείται μου στέλνεις...
Γιατι νομιζεις οτι στους εστειλα ? ΘΕΛΩ να εχει τετοιο προσανατολισμο η κιθαρα  ;) Αν και μην το περνεις και ορκο οτι δεν θα μπορει να "αντεξει" αλλα στυλ  ;)

Τους συγκεκριμενους τους ειχα πανω σε μια στρατ και ηταν καταπληκτικοι μαγνητες.....ενας alnico και ο αλλος ceramic....  :)

Δε σου κρύβω ότι θα δυσκολευτώ πολύ να την αποχωριστώ...
Αν κρινω απο το background της 2ης φωτο τοτε μαλλον θα σου......."περασει" γρηγορα ;D

Εξηγησε μου λιγο ποια η διαφορά του να ειναι χωνευτη η γεφυρα απο το να ειναι on top καρφωτη...... ?

Πάλι βιδωμένη στα studs θα είναι, απλά θα μπορώ να ρυθμίσω πολύ χαμηλότερα το άξιον για να παίζεις φουλ λεγκάτα ;) δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικά , μόνο το ύψος της γέφυρας (και θα είναι και πολύ πιο μαλακή στο παίξιμο γιατί η γωνία θα είναι μικρότερη εκεί που γίνεται string through body

Mε γάνιασε να βρω τρόπο να το κάνω αλλά νομίζω κατάφερα να κάνω και τα βαθουλώματα των ποτενσιομέτρων...

DSC00746_zps8b2cc48a.jpg

Ωραιοςςςςςς  ;)

Νομιζω οτι τα βαθουλωματα δεν τα κανεις με ενα τετοιο ?

31SVFAJFV0L.jpg

Δεν ξερω αλλα εγω ετσι θα το εκανα....  ;)

Αληθεια....εσυ πως τα καταφερες ?

Εχεις κανει και belly contur ? δωσε καμια φωτο απο πισω  :) :)

messalion είπε:
Ωραιοςςςςςς  ;)

Νομιζω οτι τα βαθουλωματα δεν τα κανεις με ενα τετοιο ?

31SVFAJFV0L.jpg

Δεν ξερω αλλα εγω ετσι θα το εκανα....  ;)

Αληθεια....εσυ πως τα καταφερες ?

Εχεις κανει και belly contur ? δωσε καμια φωτο απο πισω  :) :)
Ρε πλάκα με κάνς???  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  Ανάτρεξε στο θέμα να δεις έχω και από πίσω φωτοζ βημα  βημα ειναι η κατασκευη!  

σίγουρα θα πάρω ένα round nose... Εγώ άσε με πολύ ποντιακό τρόπο... έβαλα στην άκρη του τρυπανιού διπλοταινία και γυαλλόχαρτο διακόσιες φορές και τελικά έγινε.... Η άκρη του τρυπανιού είναι καμπυλωτή.

Η χωνευτή γέφυρα ειναι ΟΚ κατεβαίνουν οι χορδες χαμηλά στο σώμα :D

Μάλλον ήθελε μισή μοίρα παραπάνω στη γωνία του μπράτσου ;D

Ωραία είδαμε και τις κιθαράκλες σου σε παράταξη :D

nasokosm είπε:
Η χωνευτή γέφυρα ειναι ΟΚ κατεβαίνουν οι χορδες χαμηλά στο σώμα :D

Μάλλον ήθελε μισή μοίρα παραπάνω στη γωνία του μπράτσου ;D

Ωραία είδαμε και τις κιθαράκλες σου σε παράταξη :D
Σωστότατος o Nάσος, αλλά ήθελα γενικά να μην έχει πολύ κλίση γιατί ήδη το σώμα είναι με  κλίση στο καπάκι και η PRS CU 24 έχει τρέμολο οπότε θα έχεις παρόμοιο action....

Είπα να το αφήσω για το τέλος να μετρήσω πρώτα και να σκάψω μετά , ας είναι καλά τα downcut bits....

Αργύρη δοκίμασε αυτό την επόμενη φορά.

sander1.JPG

Όχι το ψαλίδι, το άλλο… ;D ;D

ipbass είπε:
τελικά αποφάσισες να φτιάξεις μπάσο;

:o
xa xa xa xa xa Ναι αλλά με χορδές κιθάρας ξεκούρδιστες μια οκτάβα και λίγο κενό στη μέση!

;D ;D ;D

HellFire είπε:
Αργύρη δοκίμασε αυτό την επόμενη φορά.

sander1.JPG

Όχι το ψαλίδι, το άλλο… ;D ;D
Hellfire ήμουν σίγουρος ότι μπορώ να βασίζομαι σε σένα!! Τι είναι ακριβώς αυτό ? Πώς το ζητάει κανείς??

Λέγονται βίδες με μάτι (eyelet bolt), για καλό και για κακό πάρε και μια φωτογραφία μαζι σου μην σε περάσουν για ματάκια και σε μπουζουριασουν,χαχα.

HellFire είπε:
Λέγονται βίδες με μάτι (eyelet bolt), για καλό και για κακό πάρε και μια φωτογραφία μαζι σου μην σε περάσουν για ματάκια και σε μπουζουριασουν,χαχα.
Hδονοβλεψίας κατασκευών κιθάρας>>    ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mε γάνιασε να βρω τρόπο να το κάνω αλλά νομίζω κατάφερα να κάνω και τα βαθουλώματα των ποτενσιομέτρων...
Kαι εκτος απο το eyelet bolt μπορεις και με κατι τετοιο

petra3STROGGYLI.jpg

Εγώ πάντως πιστεύω ότι το έκανες μ' αυτό:

ice-cream-scoop.jpg

Αν και προσωπικά, αυτά τα βαθουλώματα με χαλάνε λίγο, νιώθω ότι κλέβουν λίγη απ' τη δόξα του archtop....και γεμίζουν και σκόνη, καθαρίζουν δύσκολα...

Χρόνια πολλά σε όλους. Βλέπω πολλές κατασκευές τελευταία και με χαροποιεί ιδιαιτέρως. Πολύ ωραία jigs (παίρνω ιδέες), καμπύλες, diy εργαλεία. H πατέντα είναι το Α & το Ω στην κατασκευή...

Σωστή η επιλογή σου για waterslide τελικά, γιατί η κορίνα δε συγχωρεί στραβοπατήματα, και δύσκολα παίρνει καθαρό λεπτομερές routing.

Καλή συνέχεια...

droneblack είπε:
Kαι εκτος απο το eyelet bolt μπορεις και με κατι τετοιο
Thanks!! Έχω ένα τέτοιο αλλά δυστυχώς στόμωσε πολύ γρήγορα και την πάτησα....

Μετά έβαλα διπλοταινία στην άκρη του τρυπανιού που είναι καμπυλωτή και με φορά προς τα αριστερά για να μη βγαίνουν τα δόντια που κρατούν τις αρίδες κολλούσα γυαλλόχαρτο και μόλις μύριζε πλαστικό τις άλλαζα. Χάλασα μισή διπλοταινία και καναδυό φύλλα γυαλλόχαρτο αλλά προς το τέλος που το συνήθισα είδα ότι είναι πιο εύκολο να μην ασκείς πολύ πίεση γιατί στομώνει δυσκολότερα....

DSC00481-1_zps131f66f9.jpg

Εγώ πάντως πιστεύω ότι το έκανες μ' αυτό:

ice-cream-scoop.jpg

Αν και προσωπικά, αυτά τα βαθουλώματα με χαλάνε λίγο, νιώθω ότι κλέβουν λίγη απ' τη δόξα του archtop....και γεμίζουν και σκόνη, καθαρίζουν δύσκολα...

Χρόνια πολλά σε όλους. Βλέπω πολλές κατασκευές τελευταία και με χαροποιεί ιδιαιτέρως. Πολύ ωραία jigs (παίρνω ιδέες), καμπύλες, diy εργαλεία. H πατέντα είναι το Α & το Ω στην κατασκευή...

Σωστή η επιλογή σου για waterslide τελικά, γιατί η κορίνα δε συγχωρεί στραβοπατήματα, και δύσκολα παίρνει καθαρό λεπτομερές routing.

Καλή συνέχεια...
Xε χε δεν έχεις άδικο πιο εύκολο θα ήταν να έβαζα σκου παγωτού με γυαλλόχαρτο καλή ιδέα!

;D ;D ;D ;D

Mπα, εγώ εννοούσα ότι το απλά το έκανες ένα scoop, σαν να ήταν παγωτό, ένα πράμα... ;D

Ένα tip για γυαλοχαρτίσματα: Το γυαλόχαρτο κρατάει πολύ περισσότερο αν έχει ένα μαλακό υπόβαθρο ( φύλλο φελλού ή λάστιχο ). Δοκίμασε πχ, να βάλεις φελλό 2-3mm(με διπλής όψης) στην επιφάνεια του radius block όταν δίνεις την καμπύλη της ταστιέρας...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back