- Πόντοι
- 36
Ξεκινάς με κάτι σαν αυτό
συνεχίζεις το υφάκι σου απέναντι σε κάποιον που καλώς ή κακώς έχει μια θέση σε αυτό το foroum πετάγοντάς του κάτι τέτοιο:
και αποτελειώνεσαι με αυτό
Με όλα αυτά αμφισβητείς κυρίως την κρίση των υπολοίπων, κάνεις ευθείες προσωπικές επιθέσεις εναντίων ατόμων που ούτε ξέρεις. Κατά τ' άλλα μίλησες για δημοκρατία...
Και φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί με το site αυτό παραπάνω από 2 ώρες, από τα όσα συμπεράσματα λες ότι έχεις βγάλει....
συνεχίζεις με κάτι σαν αυτόΔεν κανω ΠΟΥΘΕΝΑ παραπονο για την οποιαδηποτε κριτικη (δημοκρατια εχουμε)
είναι άποψή σου σεβαστή, αλλά δεν μας λες ποια επιτυχία ακριβώς;Δυστυχως φιλε μου, οσα δεν πιανει η αλεπου τα λεει μ@λ@κιες, αυτη ειναι η αληθεια και δυστυχως, για μια ακομη φορα, η επιτυχια (σε ολους τους τομεις οχι μονο στην μουσικη) ειναι το μοναδικο κριτιριο.
συνεχίζεις το υφάκι σου απέναντι σε κάποιον που καλώς ή κακώς έχει μια θέση σε αυτό το foroum πετάγοντάς του κάτι τέτοιο:
εξακολουθείς με αυτόΒλεπω ομως το υφος σου κατι του τυπου Ρομπεν των noizιδων και με πολυ υπεροψια και αυταρχικο στυλ (παντα υπηρχε και υπαρχει αυτο το στυλ μεσα στο site απο μερικους) να λες την αποψη σου.
Το να τα διαβάσεις πάει στο διάολο, αλλά να τα ακούς, από που; Από κανά άλλο κλιπάκι που έτυχε να ακούσεις και προφανώς δεν σου άρεσε; Τι ήταν αυτό ακριβώς;Δυστυχως δεν εχω μαλλια (τα εχασα με αυτα που ακουω και διαβαζω χα χα χα)
και αποτελειώνεσαι με αυτό
Και δεν είναι άποψή σου! Αλλά ευθεία επίθεση άνευ λόγου, που στο οποιοδήποτε άλλο foroum θα την είχες φάει την διαγραφή σου δίχως καν να συνεχιστεί το όλο θέμαΑγαπητε blye τα συγκεκριμενα κομματια τα ακουσα αμεσως και μου γεννηθηκε ενα ευλογο ερωτημα. Σε τι ψυχικη κατασταση βρισκεσαι οταν τα ακους;;Περαστικα. Αποψη μου.
Με όλα αυτά αμφισβητείς κυρίως την κρίση των υπολοίπων, κάνεις ευθείες προσωπικές επιθέσεις εναντίων ατόμων που ούτε ξέρεις. Κατά τ' άλλα μίλησες για δημοκρατία...
Και φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί με το site αυτό παραπάνω από 2 ώρες, από τα όσα συμπεράσματα λες ότι έχεις βγάλει....