"live to win,dare to fail" νομίζω πάει καλύτεραJasemeister είπε:"Born to lose, live to win."Αυτή είναι η πραγματικότητα, νιώστε τη, και συμβιβαστείτε επιτέλους.
"live to win,dare to fail" νομίζω πάει καλύτεραJasemeister είπε:"Born to lose, live to win."Αυτή είναι η πραγματικότητα, νιώστε τη, και συμβιβαστείτε επιτέλους.
Με πείσανε να γίνω ρεβιζιονιστήςΑυτή είναι η πραγματικότητα, νιώστε τη, και συμβιβαστείτε επιτέλους.
menelaos είπε:Καλά γιατί υπεραναλύουμε αυτό το πράγμα; Ok, άλλοι παίζουν γιατί θέλουν να παίξουν όπως τα είδωλά τους, άλλοι γιατί θέλουν να βγάλουν κάτι από μέσα τους, άλλοι γιατί θέλουν να πουν κάτι, άλλοι γιατί θέλουν να μιλήσουν σε κάποιον, άλλοι γιατί θέλουν να γίνουν φίρμες, άλλοι γιατί θέλουν να βγάλουν λεφτά, άλλοι γιατί θέλουν να κάνουν χαβαλέ, μπλα μπλα μπλα. Τι το ψάχνουμε; Όλα εξίσου αποδεκτά είναι κατά τη γνώμη μου, αρκεί να ξέρουμε τι κάνουμε και γιατί. Τώρα αν εγώ θέλω να βγάλω λεφτά παίζοντας μουσική δε βλέπω το κακό. Από την άλλη αν θέλω να παίζω μουσική γιατί θέλω να εκφραστώ και δε με νοιάζει το εμπορικό μέρος του θέματος.... πάλι μια χαρα People can be different. Αυτό είναι όλο. Τώρα να κράζουμε όποιον γράφει μη εμπορική μουσική.... γιατί; Να κράζουμε όποιον γράφει εμπορική μουσική..... πάλι γιατί; Η επιτυχία δε μετριέται με τις πωλήσεις, εκτός αν αυτό που ψάχνεις είναι η εμπορική επιτυχία (καθόλου κακό, και προσωπικά δε μου είναι αδιάφορο το να πουλάει η μουσική μου - όταν αξιωθώ να κυκλοφορήσω κάτι δηλαδή). Αν γράψεις ένα τραγούδι για την κοπέλα σου και πουλήσει δέκα εκατομύρια κομάτια και δεν αρέσει στην κοπέλα σου, αποτυχία είναι. Από την άλλη αν γράψεις κάτι για να γίνει world hit και αρέσει μόνο στην κοπέλα σου.... αποτυχία και πάλι ;D Δεν είναι μονόπλευρα τα πράγματα..... άρα λοιπόν ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε και ας πάμε να παίξουμε καμιά κιθαρούλα, ή να πιούμε καμιά μπύρα, γιατί πολύ έχω στεναχωρηθεί που δε μπόρεσα να έρθω την προηγούμενη φορά!!!
αν δεν αρέσει όυτε στην κοπέλα σου και δεν πουλήσε ούτε μία κόπια(αφού ούτε η κοπέλα σου δε θα το αγοράσει);menelaos είπε:Αν γράψεις ένα τραγούδι για την κοπέλα σου και πουλήσει δέκα εκατομύρια κομάτια και δεν αρέσει στην κοπέλα σου, αποτυχία είναι. Από την άλλη αν γράψεις κάτι για να γίνει world hit και αρέσει μόνο στην κοπέλα σου.... αποτυχία και πάλι
lambrosgg είπε:Ναι ρε κατάλαβα, αλλα για σκέψου... Για ποιό λόγο κλείσανε? Επειδή δεν ακούει σκυλάδικο πια ο κόσμος ή επειδή δεν έχει λεφτά ο κόσμος να πηγαίνει 5 μέρες τη βδομάδα μπουζούκια? Δεν είναι οι πίστες μόνο το κριτήριο. Δες τί γίνεται κ στα μπαράκια, στα κλαμπάκια, στ τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.Ενημερωτικά εδώ πάνω τα σκλυλελεϊκα από 20 που δουλευαν 5ημερο γίνανε 5 που δουλεύουν 3ήμερο...έτσι για να μη νομίζουμε ότι με ένα πιάτο φασολάδα θα βάφουν αυγά για 3 Πάσχα οι κάθε λογής ΚαρβελοΦοίβοι..
Λάμπρο δεν αναφέρομαι σε σένα, το κατάλαβες ελπίζω...
Δεν είναι μακάκας αυτός που δεν εχει δουλέψει ακόμα λόγω νεαρής ηλικίας, αλλά σίγουρα θα πρέπει να ακούει περισσότερο και να αποφεύγει τις εξυπνάδες. Και να αποφεύγει πολιτικά λανθασμένες εκφράσεις. (Δεν έχω σκοπό να προσβάλω, λέω αυτό που πιστεύω)trigga είπε:Y.G.Αυτή την άποψη του ότι τρώει κάποιος απ τους γονείς του και δεν έχει δουλέψει και τελικά είναι μακάκας την έχω ακούσει απο αλβανό φίλτατε.
Φυσικά και είναι τόπος μόρφωσης και μάθησης. Η εργασία σου μαθαίνει τόσα πολλά που δε χωράνε σε αυτό το post.Τι παει να πεί δηλαδή οτι όποιος δεν δουλευεί δεν εκφέρει και άποψη.Τι είναι η εργασια δηλαδή τόπος μόρφωσης και μάθησης?Και έπειτα αν ισχύει αυτό τι σου μαθαίνει η εργασία για το συγκεκριμένο θέμα?
αλλος ενας κατεστραμενοςVartanis είπε:Δεν ειναι τυχαιο που ολοι μας καποια στιγμη βρισκουμε τον εαυτο μας να τραγουδαει (παντα κρυφα, μην μας παρουν και χαμπαρι) καποιο τραγουδι απο τις ντοπιες φιρμες (Καρβελας, Φοιβος, Θεοφανους κ.λ.π)
Και σήμερα;... Σήμερα δεν είσαι νινί;....Μαριανα είπε:ήμουν νινί τότε ;D)
Εντάξει ο Gillan είναι γνωστός στόκος αλλά αυτό πρέπει να είναι το (hard) rock bottom της καριέρας του...deadendmind είπε:Eυγενικη παραχωρηση του deadendmind, ενα απο τα μεγαλα παγκοσμια χιτς του Τεο. Στην ενορχηστρωση η αφροκρεμα των ελληνων μουσικων, σε βητα φωνητικα ενα παιδι που ειχε τοτε ανακαλυψει ο Ρακιτζης και μετα εκανε καριερα, και στα βραχακια η βανα μπαρμπα.
Τεό; Μήπως εννοείς Μιχάλη;deadendmind είπε:Eυγενικη παραχωρηση του deadendmind, ενα απο τα μεγαλα παγκοσμια χιτς του Τεο.