17:00 στα προπυλαια διαδηλωνουμε για τη καψουρα μας

Status
Not open for further replies.
αν ειναι απο το εργασιακο πρωταθλημα  ναι καλυτερα σκιστο.

απλα δεν εχεις σχεση με το κοσμο που πηγαινει καθε Κυριακη σε ΟΛΗ

τη γη για να δει ποδοσφαιρο.

gdevelek είπε:
το δελτίο που έχω σε ομάδα ατομικού αθλήματος, με συμμετοχή (σε όλες τις αγωνιστικές) σε επίσημο πρωτάθλημα του νομού αττικής της σχετικής ομοσπονδίας, εδώ και 4 χρόνια, θα το σκίσω το απόγευμα που θα πάω στο σύλλογο
Εάν είναι επίση στο bridge...σκίστο ;D ;D

Παίδες, παρακαλώ όλους να γυρίσουμε το διακόπτη της ψυχραιμίας πίσω στο "on". Το λέω για να αποφύγουμε το λουκέτο, καθώς οι προσωπικές αντιπαραθέσεις μας κρυφοκοιτάνε από τη χαραμάδα...

1) Το ποδόσφαιρο δεν είναι η αρχή και το τέλος των πάντων. Το έχετε υπερεκτιμήσει.

2) Με όλο τον σεβασμό φίλε solega, αλλά εδώ ο κόσμος καίγεται, με τον Ηρακλή (και τον κάθε Ηρακλη) θα ασχολούμαστε; Εδω γίνονται συζητήσεις για το αν πρέπει ή όχι κάποια κομμάτια της κοινωνίας να διαδηλώνουν για αντικειμενικά σοβαρά θέματα και εσείς θα κλείσετε δρόμους για τον Ηρακλή; Την ώρα που ο κόσμος παρακολουθεί την Ελλάδα, εν μέσω τουριστικής περιόδου, εσείς θα δώσετε κι άλλο πάτημα για αρνητικά σχόλια; Και δεν είναι ανάγκη να σας δείξουν στο CNN, αρκεί να σας δούνε τουρίστες. Σκεφτείτε λίγο παρα πέρα. Είναι ώρα για τέτοια; Μπορεί να ακούγονται υπερβολικά αυτά, αλλά όποιος καίγεται στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Τους πολίτες της Αθήνας που δεν δίνουν δεκάρα για τον Ηρακλή τους σκέφτεστε; Σε μια ηδη τεταμένη ατμόσφαιρα εσείς θα την δυναμιτίσετε περισσότερο, έστω και για λίγο. Συγνώμη, αλλά είναι απόλυτα απαράδεκτη συμπεριφορά (κι άκρως Ελληνική)

πέρα από όλες τις απόψεις μας περί οπαδισμού,αθλητισμού κλπ-κλπ,ο φίλος μας έχει κάποιο δίκιο να αισθάνεται αδικημένος για τα 2 μέτρα και 2 σταθμά που ισχύουν και στο ποδόσφαιρο.στον Ηρακλή,στα Γιάννενα και όπου δεν υπάρχει πολύς κόσμος από πίσω μπορούμε να εφαρμόσουμε το γράμμα του νόμου!

solega είπε:
αν ειναι απο το εργασιακο πρωταθλημα  ναι καλυτερα σκιστο.
θα σε βόλευε αλλά δεν είναι...

απλα δεν εχεις σχεση με το κοσμο που πηγαινει καθε Κυριακη σε ΟΛΗ

τη γη για να δει ποδοσφαιρο.
ναι βέεεεβαια...  

άκουγα τις προάλλες δημοσιογράφο του αθλητικού ρεπορτάζ να λέει "τώρα συγνώμη αλλά αν οι 10.000 που διαδήλωσαν για τον Ηρακλή πήγαιναν γήπεδο, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα τώρα..."

Πριν από δύο εβδομάδες περίπου, βρέθηκα πηγμένος στην κίνηση της Αθήνας, λόγω της πορείας του Συλλόγου Ποντίων, με αφορμή το αίτημα για διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας του Ποντιακού λαού.

Λυπάμαι που το λέω αλλά ακόμη και σ' ένα θέμα που με αγγίζει προσωπικά, η τακτική του κλεισίματος των δρόμων, με οδήγησε να σιχτιρίσω, όχι τη μη διεθνή αναγνώριση, αλλά τους ανθρώπους που αποφάσισαν να κλείσουν το δρόμο και να δημιουργήσουν σε εμένα και σε πολλούς άλλους πρόβλημα στη μετακίνηση. Στη δική μου περίπτωση και καθότι ήμουν καθ' οδόν προς κάποια επαγγελματική υποχρέωση, η καθυστέρηση μου στοίχισε και σε απώλεια αξιοπιστίας από τον πελάτη μου.

Αυτά όσον αφορά την άποψη ότι στην Ελλάδα δε γίνεται τίποτα αν δεν κλείσεις το δρόμο. Αυτό που γίνεται, είναι να αδικείς κατάφωρα το σκοπό σου, όποιος κι αν είναι αυτός.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Jazzjoker είπε:
Αυτά όσον αφορά την άποψη ότι στην Ελλάδα δε γίνεται τίποτα αν δεν κλείσεις το δρόμο. Αυτό που γίνεται, είναι να αδικείς κατάφορά το σκοπό σου, όποιος κι αν είναι αυτός.
Ακριβώς

Πόσες, μα πόσες φορές το έχουμε ξαναπεί αυτό εδώ μέσα;

theoctapus είπε:
Ακριβώς

Πόσες, μα πόσες φορές το έχουμε ξαναπεί αυτό εδώ μέσα;
Το ερώτημα είναι πόσες θα το ξαναπούμε.

(Θυμάται κανείς πως το λένε το άθλημα εκείνο με τις σκούπες στον Καναδά; Έχω σκαλώσει από την ώρα που το έγραψα)

αυτο με τον παγο?! ;D

**curling μαλλον

Evilnye είπε:
(Θυμάται κανείς πως το λένε το άθλημα εκείνο με τις σκούπες στον Καναδά; Έχω σκαλώσει από την ώρα που το έγραψα)
Curling... ;)

α γεια σας θενκς...

Ναι αυτό ;P

εμεις παντως 17:00 θα ειμαστε στα προπυλαια  ;D ;D

Χιλια χρονια ΗΡΑΚΛΗΣ.

solega είπε:
εμεις παντως 17:00 θα ειμαστε στα προπυλαια   ;D ;D

Χιλια χρονια ΗΡΑΚΛΗΣ.
Και με την τοποθέτηση αυτή (που άλλωστε είναι και το αντικείμενο του thread), θα το κρατήσουμε εδώ μιας και τα είπαμε όλα. :)

Με την ευκαιρία, προτρέπω όλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό... όχι μόνο γήπεδο ντε, βγείτε στο πάρκο να τρέξετε λίγο, πάρτε μια μπαλίτσα να ρίξετε κανένα σουτάκι, επενδύστε τα λεφτά των τσιγάρων σε μια συνδρομή στο απέναντι γυμναστήριο... ;)

Και τέλος, δείτε τί μπορεί να κάνει ο αθλητισμός και τις απίστευτες στιγμές που μπορεί να προσφέρει: http://en.wikipedia.org/wiki/Team_Hoyt

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back