Δηλαδή' date=' ένα sub-module έχει την παρακάτω μορφή ?
A B C D E F F E D C B A
B A B C D E F F E D C B
C B A B C D E F F E D C
D C B A B C D E F F E D
E D C B A B C D E F F E
F E D C B A B C D E F F
F F E D C B A B C D E F
E F F E D C B A B C D E
D E F F E D C B A B C D
C D E F F E D C B A B C
B C D E F F E D C B A B
A B C D E F F E D C B A[/quote']
Φίλε PJ,
Το παραπάνω "σχέδιο" είναι σωστό, για sub-module "Α" ?
b) Το δικό μου panel έχει 12 sub-panel και μόνο ένα F. Ετοιμάζεις κάτι μεγαλύτερο?
Κάτω δεξιά όπως πολύ σωστά παρατήρησες' date=' ¶λλωστε από 06/01 σου είπα για την θέση των sub-panel.
A B C D
B C D E
C D E F[/quote']
Έχεις δίκιο, δεν το θυμόμουνα όμως.
Τώρα θέλω να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα.
Πώς και σε ποια φάση έβαψες το διαχυτή του ταβανιού (που είναι φτιαγμένος από "φελιζόλ").
Και απ'ότι θυμάμαι τον έκανες πορτοκαλί.
Tους έβαψες με πινέλο ? Αν ναι, πώς κατάφερες να βάψεις τα "βαθιά" σημεία, όπου στην ουσία δεν μπορείς να δουλέψεις, αφού έχεις μόνο 1 cm περιθώριο !Οι διαχυτές του ταβανιού είναι φτιαγμένοι από φελιζόλ (μάλιστα από DOW) και βάφτηκαν αφού είχαν κολληθεί τα φύλα μεταξύ τους. Πρώρα αστάρι και μετά το χρώμα το οποίο είναι πορτοκαλί βιβεχρωμ Q4-44D αν θυμάμαι καλά.
... όπως θα παρατηρήσεις ο διαχυτής αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά building blocks.Aυτό που είναι στην αρχή ABC' date='στο τέλος CBA και στην μέση όπου εναλλάσονται τα EFFE και CBABC. To D είναι 0.
[/quote']
Αν καταλαβαίνω καλά, εννοείς ότι ο συγκεκριμένος διαχυτής δεν ακολουθεί σε όλη του την έκταση τη διάταξη, όπως την περιγράφεις στο SOUND MAKER (τεύχος 11);
Δηλαδή: 21,16,1,11,11,1,16,21,16, κοκ.
Σε παρακαλώ εξήγησε τι ακριβώς εννοείς.
Εγώ, σύμφωνα με το άρθρο σου εκείνο, ολοκληρώνω ένα διαχυτή, που ακολουθεί την παραπάνω διάταξη, και μόνο.
Έλα όμως που τα έχω ήδη κολλήσει, χωρίς να τα έχω βάψει, επειδή φοβήθηκα, μήπως δεν πετύχενε το κόλλημα... Έχω ετοιμάσει δύο διαχυτές 1,25 Χ 2,0 μ. ο καθένας.Τώρα καλό θα είναι να βάψεις τα μασίφ κομμάτια (building blocks) πριν τα τοποθετήσεις. Καλή επιτυχία.
Δεν τους έχω τοποθετήσει ακόμα. Όταν τους "κρεμάσω" θα σου πω. Σημείωσε όμως ότι δεν είμαι επαγγελματίας του ήχου. Απλώς ένα studio ετοιμάζω για το γιο μου, ο οποίος ασχολείται με DRUMS. Φυσικά, στον ίδιο χώρο θα εξασκούνται και οι φίλοι του ( 2 κιθάρες και ένα synthesizer).Μπορείς να μας περιγράψεις πως άλλαξε ηχητικά ο χώρος σου? Τι κέρδισες δηλαδή ηχητικά με την προσθήκη των διαχυτών?