- Πόντοι
- 723
Θα σου πω τι δεν μου αρεσει, και ειναι μαλλον αυτο ειπαν και αλλοι μονο που εγω την αιτια πιστευω την εντοπιζω αλλου. Ειναι αυτος ο καπως πινγμενος ηχος που δεν αναπνεει, και κατα τη γνωμη μου οφειλεται αφ'ενος στο γεματο μεσαια tubescremer, και αφετερου στο επισης πιο μεσαιοα σε σχεση με ενα rams head muff ,green russian. Πολλα μεσαια το ενα πανω στο αλλο. Ισως με εναν scooped fender ενισχυτη να δουλευε καλυτερα η αλυσιδα του ηχου σου, αλλα να θυμηθουμε οτι ο παιχτης επαιζε με hiwatt που δεν τους λες και scooped.
Προσωπικα το πιο κοντινο που εχω καταφερει στο συγκεκριμενο ηχοχρωμα ειναι με εναν Boss cs3 comp (modded)-----> boss hm2--------> buffalo fx rams head muff με σχεδον κλεσιτο το gain, -------> λιγο eq----> flanger------> delay. Οποτε προσθεσα reverb στο delay το αποτελεσμα δεν με δικαιωσε.
Προσωπικα το πιο κοντινο που εχω καταφερει στο συγκεκριμενο ηχοχρωμα ειναι με εναν Boss cs3 comp (modded)-----> boss hm2--------> buffalo fx rams head muff με σχεδον κλεσιτο το gain, -------> λιγο eq----> flanger------> delay. Οποτε προσθεσα reverb στο delay το αποτελεσμα δεν με δικαιωσε.