Καλά τα πειράματα (και εγώ περίπου με το ίδιο σκεπτικό πήγα σε v55head) αλλά να ξέρεις ότι γενικότερα καμιά φορά η καλύτερη λύση είναι η πιο απλή...και ο νοών νοείτο..Τωρα αν σώνει και καλά θες να πας προς τα κει νομίζω ότι η λύση που σου πρότεινα με τον 333 και την 2επι 12 καμπίνα είναι ιδανική. Απαντώντας σε διάφορα που διάβασα πάλι να πω πως κατα τη γνώμη μου με 500 ευρώ σημερα στη μουσική αγορά κάνεις παπάδες και παίρνεις πολύ καλά πράγματα, γιατί όχι και καλό ήχο για μέταλ. Εξάλλου σε ένα λάιβ-προβα μεταλάδικης μουσικής, ελάχιστοι θα καταλάβουν τη διαφορά είτε παίζεις με Line 6 spider των 100 ευρώ είτε με mesa (εντάξει ίσως υπερβάλλω λίγο αλλα κράτα το νόημα εσύ) και σε μία παραγωγή πιο πολύ μετράει η τεχνική του ηχολήπτη τεχνικού παρά το αν ο ενισχυτής σου έχει 2 ή 5 ή 15 λάμπες ή είναι ένας απλός valvestate..Πίστεψέ με αν οι Metallica και οι κάθε τέτοιοι δεν είχαν λαμπρά μυαλά πίσω απο την κονσόλα θα ακούγονταν σαν συλλογή απο τενεκέδες...
Τωρα στο θέμα το ht5r συγκεκριμένα θα προσθέσω ότι εγώ δεν θα τον έπαιρνα για εκτός σπιτιού γιατί εγώ θέλω ο ενισχυτής μου να παίζει ΑΝΕΤΑ. Αυτός θα ζοριστεί πολύ και δεν θα το ευχαριστηθείς στη σκηνή. Ακου τον 6262 και τον 333 δες ποιος σου αρέσει περισσότερο και χτύπα τον. Δεν νομίζω ότι τυχαία όλοι αυτοί οι ενισχυτές είναι sold out στο Τομαν πάλι....τελευταία μου πρόταση που θα σου λύσει και το θέμα του κουβαλήματος και της μέσης:
http://www.thomann.de/gr/bugera_6262212.htm
ειναι κόμπο τον έχεις μόνιμα στο στούντιο και τον κουβαλάτε παρέα με ροδάκια σε κάθε λάιβ μονο και με τα υπόλοιπα που σου μένουν παίρνεις ένα μεταχειρισμένο ht1r και κάνεις και γ*** τις μελετες στο δωμάτιό σου (+ του ότι έχεις και ένα διαφορετικό ήχο αλλη φάση απο τον bugera καβάντζα για μια ηχογράφηση κτλπ)
ANTE ME ΓΕΙΕΣ!!!! ;D ;D ;D