Bugera 6262(Head) vs Blackstar HT-5RH

Νομίζω και ο φίλος μας αν δεν είχε πρόβλημα στη μέση...δεν πειράζει τώρα ερωτεύτηκε! ;D

Εδω ειμαστε να τα ξαναδουμε ολα αυτα απο την αρχη σε λιγο καιρο βεβαια...

Μπορω να σου πω για τις combo εκδοσεις... δεν ξερω εαν εχει μεγαλη διαφορα με τα κεφαλια...

χθες δοκιμασα τον blackstar 5... χμμμμ νταξει συμπαθητικος ενισχυτης... μου αρεσε το ηχοχρωμα του... οσον αναφορα το gain, περιμενα να εχει περισσοτερο..δεν ειχε ογκο και σκασιμο :P (να πω οτι ειμαι παλι σε αναζητηση ενισχυτη  και ειχα μελετησει καποια forum για τον 5αρη.τελικα δεν θα τον αγορασω. θα κοιταξω κατι αλλο)

τον 6262 τον ειχα για ενα χρονο... ωραια καθαρα και ωραια παραμορφωση (ικανοποιητικο gain, ωραιο σκασιμο στις νοτες , γενικα ζεστος ηχος)... σε εντασεις προβας με αλλους ηταν το κατι αλλο. χαιροσουν να παιζεις... αλλα στο σπιτι δεν μου αρεσε, η αληθεια ειναι! ( επαιζα και κοιταγα απενταντι τον  παλιο  μου Modelling ) xaxaxxa...

off topic.

για αγορα, εχω στα υπ οψιν τον bugera 333xl. θα τον χρησιμοποιω σπιτι με μια 1χ12. εχει και Master volume... ελπιζω να ειναι καλυτερος απο τον 6262 (σε εντασεις σπιτιου παντα)

αλλα ενδεχομενα : καποιος μεγαλυτερος blackstar (τον 60 περιμενω να τον ακουσω απο κοντα, ελπιζοντας να εχει ποιοτικοτερο και καλυτερο gain)

orange dual terror (head + 2x12 orange cab)

koch studiotone combo

bugera trirec (παλι με 1χ12 για το σπιτι)

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά τότε που έκανα το θέμα αποφάσισα να πάρω τον Blackstar και τελικά τον πούλησα για να πάρω έναν Marshall JVM 205H 17 κιλών και η μέση μου όποτε έχω πρόβες γκρινιάζει! ;D ;D

BillTrantos είπε:
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά τότε που έκανα το θέμα αποφάσισα να πάρω τον Blackstar και τελικά τον πούλησα για να πάρω έναν Marshall JVM 205H 17 κιλών και η μέση μου όποτε έχω πρόβες γκρινιάζει! ;D ;D
Μια χαρά ελαφρύς είναι μπροστά στο B-52 AT-100 των 25 κιλών που είχα, μην παραπονιέσαι :P Γυμνάσου :P

engl gigmaster 30

12 kg

380€ απο ebay ;D

απίστευτη δύναμη και όγκος

στο σπίτι παίζει στο 1 και στις πρόβες στο 3-4

degdekis είπε:
engl gigmaster 30

12 kg

380€ απο ebay ;D

απίστευτη δύναμη και όγκος

στο σπίτι παίζει στο 1 και στις πρόβες στο 3-4
Άσε είχα δει έναν Fireball στις αγγελίες στα 550 και με έτρωγε το χεράκι μου! ;D ;D

Ποιος το μαμεί το βάρος,νέο παιδί είμαι! 8)  :D

πάρε ενα  rectifier οπως  ο ΄τύπος  στη φωτό....και  ξέχνα το πρόβλημα με τη μέση ....γενικά ξέχνα τη μέση.......κάνει και για home practice....φιλικά Μπάμπης Μεταφοραί-Μετακομίσεις..... ;D

TINY_AMP.jpg

Χαχαχα ωραία photo!! ;D Με τον JVM έχω βρει -ηχητικά- την υγειά μου!!Προσπαθώ να αρχίσω το pedalboard μου σιγά σιγά! ;)

BillTrantos είπε:
Χαχαχα ωραία photo!! ;D Με τον JVM έχω βρει -ηχητικά- την υγειά μου!!Προσπαθώ να αρχίσω το pedalboard μου σιγά σιγά! ;)
σε εντασεις σπιτιου ειναι καλος δηλαδη? μεταλ παιζει καλα? :P αυτο με ενδιαφερει εμενα.

μωρε λες να μαζεψω λιγα λεφτουδακια ακομα και να κανω αγορα στα τυφλα?

n4Sha είπε:
σε εντασεις σπιτιου ειναι καλος δηλαδη? μεταλ παιζει καλα? :P αυτο με ενδιαφερει εμενα.

μωρε λες να μαζεψω λιγα λεφτουδακια ακομα και να κανω αγορα στα τυφλα?
Βρε παρε τον 5150 να ήσυχασεις για πάντα

BillTrantos είπε:
Βιll πρωτοχρονιά κατεβαίνω Αθήνα. Αν θες φέρνω τη πεταλιερα μου να τη δοκιμάσεις. Θα βγάλεις απο το μυαλό σου το θέμα "πεταλάκια-πεταλάκια-πεταλάκια-πεταλάκια-σκατουλάκια" και θα σου μείνουν και φράγκα. Μιλάω σαν φίλος...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back