- Πόντοι
- 38
Kαλα δεν διαφωνω εντελως στο θεμα του λαιβ αν και νομιζω οτι ειναι αμφιβολο.nick_ls είπε:To ξέρω, δε λέω ότι τα βάζεις μαζί μου...παρ' όλα αυτά επειδή πάντα προσέχω τι λέω...
...έχω ακούσει και τους 2 από κοντά....στον Πωλ αναφέρθηκα επειδή τον προφέρει έτσι (το όνομα Μπουζέρα) και μόνο (δε γράφω κάπου ότι λέω τη γνώμη μου ΕΠΕΙΔΗ τους έχω ακούσει από τα βίντεο του Πωλ...
...επιπλέον δε μίλησα εγώ για μικρόφωνο και τι θα γίνει αν πάρεις τον ήχο με τέτοιο τρόπο...
...όσο για το αν μπορεί να σταθεί σε Live...αν πρόσεξες έβαλα ερωτηματικά...δεν είπα πουθενά ότι αρκεί καταφατικά...αν και ν ο μ ί ζ ω ότι σε ένα πολυ μικρό χώρο θα στεκόταν...και νομίζω έχω δει κιόλας...αλλά σε πολύ μικρό χώρο...
φιλικά
Οσο για την ηχητικη ποιτητα των 2... Δεν αντιλεγω οτι ειναι γουστα αλλα πιστευω οτι η ιστορια εχει αποδειξει πολλα σχετικα με τον εν λογω ενισχυτη... Θεωρω οτι η μπλακσταρ αν και τους γουσταρω το εχεις παρακανει λιγο με τις τιμες... 5 βατ δεν γινεται να ειναι τοσο ακριβα... Ελεος... 5 βατ ειναι ... Για το λαιβ ισως αν βαλει το ενισχυτη πολυ κοντα του να κοιταει το προσωπο του και με μικροφωνο μπροστα να τον βγαλει...
Εγω οταν λεω λαιβ εχω στο μυαλο μου μαγαζια τυπου αρχιτεκτονικη , κουκου κτλ... Αν μιλαμε για μικροτερα , οκ παζει...
Δεν ξερω αν σε χαλανε οι μπουγκερα λογο αξιοπιστιας ( που πλεον δεν εχουν κανενα προβλημα ) αλλα μια που τους εχεις ακουσει και τους 2 , σου αρεσε καλυτερα ο μπλακσταρ ο 5αρης η μηπως αθελα σου σκεφτεσαι κανενα μεγαλυτερο μπλακσταρ ? Γιατι ο series one 100 μου αρεσε παρα πολυ....αλλα ειναι διαφορετικη ιστορια απο τους ht και ειναι και 100 βατ...
μια χαρα ιδεα...εγω παντως δε βλεπω το λογο γιατι να μην παρει κατι ενδιαμεσα. Μπορει απλουστατα να παρει εναν bugera v55 που δεν ειναι ουτε 5 ουτε 120 watts & το αγαπημενο του distortion πεταλι. Νομιζω (προσωπικη αποψη) οτι με αυτο το συνδυασμο θα εχει ενα bedroom & live amp, δηλαδη κατι ενδιαμεσο.
προσφορα 3 σε 1
ΚΑΙ LIVE KAI ΣΠΙΤΙ KAI AYTIA NA ΣΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ;D ;D ;D
φιλε μου για να παιξεις ενα λαιβ αξιοπρεπες χωρις αγχος χρειαζεσαι εναν ενισχυτη γυρω στα 20-30 βατ... Πιο κατω ισως να σε αγχωσει σε καποιες φασεις... Μια επιλογη ειναι και ο v55 και αν θες να μην εχει κεφαλια στο κεφαλι σου ειναι και ο v22... Αυτα εφοσον δεν θες να κουβαλας 30κιλα οπως ο 6262... Αν παλι εισαι νταγλαρι και δεν εχεις προβλημα νομιζω οτι ο 6262 θα σε βγαλει ασπροπροσωπο...Επειδή βλέπω ότι διίστανται οι απόψεις θα γίνω πιο συγκεκριμένος και θα ρωτήσω.
Αυτός http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/blackstar-ht-series-ht-5rs-guitar-mini-stack θα ανταποκριθεί όπως πρέπει σε κάποιο live σε μεσαίου μεγέθους χώρο?
Και για να μην λεει ο nick οτι ειμαι αφοριστικος , αν θες μπορεις να κοιταξεις καποιους κομπο της blackstar οπως ειναι ο ht-20 και ο ht-40 ... αν περιμενεις και στις αγγελειες του νοιζ ολα αυτα εμφανιζονται κατα καιρους σε καλες τιμες.π