Εγώ δεν άγγιξα τον Cage...matawan είπε:Το bashing ξεκινησε απο τον Cage και φαινεται να καταληγει στη Μονικα ;D ??? :-\
Ναι ρε παιδί μου... Τι της βρίσκει, όποιος της βρίσκει κάτι;τι ζητάς να σου εξηγήσουν?
γιατί αρέσει?![]()
Γούστα είναι αυτά. Εχεις δίκιο.manuchao1991 είπε:Αλλα κ παλι αν δεν σ αρεσει γουστα ειναι αυτα.
Προφανως το ειπα αστειευομενος, ωστοσο , η διατυπωση σου στο thread ρεπει προς το bashing και οχι στην κοινωνιολογικη αναλυσηRayDTutto είπε:Εγώ δεν άγγιξα τον Cage...
Άλλωστε οποιαδήποτε και να είναι η γνώμη μου, δεν θεωρώ σκόπιμο να βάζουμε τα δύο αυτά ονόματα ούτε καν στο ίδιο φόρουμ...![]()
Δε νομίζω. Μάλιστα πρόσεξα να είμαι μετριοπαθής, δεδομένου του κλίματος. Απλώς μια φίλη την έβαλε στο FB - με τα σχετικά θαυμαστερά σχόλια - και τη θυμήθηκα. Κατά τα άλλα συμφωνούμε 1000%.matawan είπε:Προφανως το ειπα αστειευομενος, ωστοσο , η διατυπωση σου στο thread ρεπει προς το bashing και οχι στην κοινωνιολογικη αναλυση![]()
manuchao1991 είπε:Aκου εδω κ θα καταλαβεις.
xexeKorgious είπε:ξεκίνησα από το τέλους του thread νομίζοντας ότι αναφερόμαστε στην Μπελούτσι.
Αλλά... :'(
Slow the woman...
Μαζί σου και επαυξάνω.wasted είπε:Δηλαδή, μόνο εγώ πιστεύω ότι η Μόνικα είναι άφωνη*,
rocka cola είπε:Γνωμη μου...Γνώμη μου...