Εσύ να φτιαξεις την γραφειαρα σου Προεδραρα μου.Μην σου τραβανε την προσοχή δευτερευοντα θεματα!RayDTutto είπε:Τώρα μόλις έμαθα ότι Μόνικα στηρίζει ο Τσαγκαρουσιάνος... Και το είδα όλο το σκηνικό. Οκ. Την κατάλαβα την τρέλλα...
Μπορείς να ορίσεις το "άφωνη";wasted είπε:Δηλαδή, μόνο εγώ πιστεύω ότι η Μόνικα είναι άφωνη*, και έγινε γνωστή χάρη σε ένα πρώτο συμπαθητικό τραγουδάκι, και εξ αιτίας ενός ανελέητου σπρωξίματος (ελληνιστί promotion) από ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, και λοιπούς οπίνιον μέικερς;
*βέβαια, κάποιος άλλος μπορεί να πει ότι είναι προς τιμήν της που δε χρησιμοποιεί ωτοτιούν...
+1Haris είπε:Όχι ότι εχει μεγάλη σημασία, αλλά κι εμένα μ' αρέσει.
Το ότι είναι ταλέντο είναι δεδομένο.
Δεν χρειάζεται να εισάγεις κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό και να φέρεις τα πάνω-κάτω για να είσαι ταλέντο, αλλιώς, θα ακούγαμε μόνο ένα-δύο (το πολύ) μουσικούς κάθε δεκαετία (και θα βλέπαμε ένα-δυο σκηνοθέτες, ένα-δυο ζωγράφους κ.λπ.).
Το άλλαξα λιγάκι (bold) ώστε να συμφωνήσω 100% ;Dkostri είπε:Δεν είναι η αγαπημένη μου φωνή, συνθέτης κτλ. αλλά χαίρομαι που μπορεί να γεμίζει σήμερα τον Λυκαβηττό.
Δεν έχει όγκο, έκταση, έχει χάλια βιμπράτο και είναι ασταθής.Haris είπε:Μπορείς να ορίσεις το "άφωνη";