- Πόντοι
- 38
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,Wow! είπε:Αυτό το ερώτημα, πρέπει να το απευθύνουμε σε όποιον άνοιξε το thread. Μπορεί να προβληματίζεται ο ίδιος/α για τη δική του δυνατότητα να αντιληφθεί και να συγχρονισθεί με μουσικά δρώμενα.
Καλύφθηκα απόλυτα! είναι έμφυτη η μουσικότητα. period.vangelisvagman είπε:
δεν νομίζω να βγαίνει αυτό το συμπέρασμα από το άρθρο...JollyJokker είπε:Καλύφθηκα απόλυτα! είναι έμφυτη η μουσικότητα. period.
Υποθέτω ότι αυτή είναι απάντησή σου σε ειρωνεία που νομίζεις ότι δέχτηκες από εμένα. Διευκρινίζω ότι δεν σε ειρωνεύτηκα.vangelisvagman είπε:Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,
ποιός το είπε αυτό? Τιμωρία!Wow! είπε:Κάνω λάθος ή έχετε κολλήσει με την ιδέα ότι μουσικότητα συναντιέται μόνο στους μουσικούς; Αν είναι έτσι, για ποιον παίζετε αυτά που παίζετε;
Υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από το να πιστεύει κανείς κάτι τέτοιο;darshan είπε:ποιός το είπε αυτό? Τιμωρία!![]()
εννοείται πως δε χρειάζεται να είναι κανείς μουσικός! απλά αν έπαιζαν κι εκείνοι μουσική ίσως να διέπρεπαν... όλοι έχουμε ταλέντα κάπου, φτάνει να το ανακαλύψουμε.Wow! είπε:@ all
Κάνω λάθος ή έχετε κολλήσει με την ιδέα ότι μουσικότητα συναντιέται μόνο στους μουσικούς; Αν είναι έτσι, για ποιον παίζετε αυτά που παίζετε;
strong words, softly spokenWow! είπε:Υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από το να πιστεύει κανείς κάτι τέτοιο;
Ναι βασικά, ένας φίλος μου κιθαρίστας παρεπιπτόντως, τι να δοκιμάζει δεύτερα φωνητικά, τι σε σολφέζ, τι σε απλά ρυθμικά να τα αναπαράγει. Απελπισία.darshan είπε:Έχετε γνωρίσει άνθρωπο που πιστεύετε πως δεν το έχει ούτε λίγο?
τότε γιατί έπαιζε? δηλαδή τι έπαιζε?Evilnye είπε:Ναι βασικά, ένας φίλος μου κιθαρίστας παρεπιπτόντως, τι να δοκιμάζει δεύτερα φωνητικά, τι σε σολφέζ, τι σε απλά ρυθμικά να τα αναπαράγει. Απελπισία.
Βέβαια, μιας και αυτόν είχα στο νου μου πριν που έγραψα, το συγκεκριμένο άτομο εγκατέλειπε οποιαδήποτε προσπάθεια με το που του φαινόταν κάτι στο ελάχιστο δύσκολο.
Γιατί? γιατί γούσταρε.darshan είπε:τότε γιατί έπαιζε? δηλαδή τι έπαιζε?