Μπυροποσία/Ρακομελοποσία/Ουζοποσία #123855

μέσα κι εγώ, μην το πειτε στον Ιασονα

αίσχος ντροπή

Ιζνογκουντ μου βγήκατε, δεν πρόλαβα να λείψω για μερικές μέρες από τα δρώμενα και θέλετε να γίνετε Τσε-ρε-μο-νι στη θέση του Τσε-ρε-μο-νι. Χώστα θα παω να μονάσω στο Kalamazoo όπου τα μαόνια βγαίνουν κατευθείαν με long tennon, θα μου κάνεις παρέα;  ;D

Όντως είχα μια συνδιάλεξη με τον ΜεγΑλέξανδρο για αυτή την Παρασκευή όπως προτείνει και ο funky bassman. Αφού όμως έκανε ήδη την κίνηση, ας αναλάβει την διοργάνωση και θα θέσω την λαμπρή αυτή μάζωξη υπο την αιγίδα μου (κάπου πήρε το μάτι μου και τον bouzoukleri να μου απευθύνει μια ανοιχτή επιστολή!).

Onward my faithful disciples!  ;D

Θα έρθω, απλά και μόνο για να προμηθεύσω τον απαραίτητο μείκτη για να είναι εφικτή η μεζεδοποσία:

kitchen-aid-artian-mixer.jpg

Τώρα που απέκτησα και Zoom H2, θα σας ηχογραφίσω σε όλο το μεθυσμένο μεγαλείο σας και θα σας κάνω βούκινο στο φόρουμ...α δε χρειάζεται, ήδη έχουμε γίνει με αυτά που γράφουμε  :D

XAXAXAXAXAXA!!!Είδατε βρε που με κατηγοράτε? Ιζνογκουντ? Μακρία από μας...σαν μπάσο jackson ένα πράγμα!!!! ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!! Τώρα που έχουμε και τον Jasemeister στο πλευρό μας ελπίζω να δυναμωθεί η πεποίθηση για μάζεμα την Παρασκευή στα Εξάρχεια!!!!

Πού είναι το μαγαζί ρε παιδιά;Και τι ώρα πάτε συνήθως;Μακάρι να με βολεύει κι εμένα,μπας και σάς γνωρίσω,γιατί την Παρασκευή δουλεύομεν. ;)

Το μαγαζί είναι Θεμιστοκλέους και Κωλέτη στα Εξάρχεια (οι 5 δρόμοι δλδ που προτείνω εγώ)... Αν κάποιος προτείνει κάτι καλύτερο... Ας το πει.. Ώρα 9???

VAGTANPLAN είπε:
Σορυ για τα απανωτα ποστ αλλα.....θα φερουμε καμια κιθαρα κανα τουμπελεκι γενικα κανενα οργανο ή θ' αρκεστουμε με τα οργανα που φυλανε τα εξαρχεια ??? 
Kαι γενικά να πάτε πλυμένοι, ξυρισμένοι, καθαροί, γιατί με τη καινούργια κυβέρνηση (αλήθεια πόσες μέρες μείνανε?) τα όργανα βαράνε...

VAGTANPLAN είπε:
Σορυ για τα απανωτα ποστ αλλα.....θα φερουμε καμια κιθαρα κανα τουμπελεκι γενικα κανενα οργανο ή θ' αρκεστουμε με τα οργανα που φυλανε τα εξαρχεια ???  
Κοίτα... Λόγω απανωτών ποστ θα πρέπει να τραγουδήσεις 3 τραγούδια του Αλκίνοου και θα κεράσεις 23ε κοκακολες.... Από όργανα νομίζω τα μπουζούκια των εξαρχείων μας φτάνουν... Αν τώρα θέλεις να τους φέρεις τπτ για παρέα... Γουάι νοτ?

marathon είπε:
Kαι γενικά να πάτε πλυμένοι, ξυρισμένοι, καθαροί, γιατί με τη καινούργια κυβέρνηση (αλήθεια πόσες μέρες μείνανε?) τα όργανα βαράνε...
Εσύ δλδ δεν θα έρθεις??? και πως θα μάθει η νέα γενιά για τα Mac????

Κανενα προβλημα φιλε !!! κερναω τα λεφτα πρεπει να γυρνανε ...οπως καθε καλο πραγμα σε αυτη τη ζωη....Οποτε θεωρειτε δεδομεμο οτι θα σκασω με 2 καφασα κοκακολα....

Σχετικα με τα οργανα ..θα πραξω οπως συνηθιζεται στις συναντησεις...και αφου θα ειναι η πρωτη φορα που θα ερθω σε συναντηση να ξερω....μη τυχον και δεν ακολουθησω το πρωτοκολο και υπαρξει θεμα.....

Επειδή λέω τη Παρασκευή να ασχοληθώ με εκτυπώσεις μπάσου και θα είμαι με αυτοκίνητο, το σκέφτομαι...με μηχανή είμαι πιο ευκίνητος. Μέχρι τη Παρασκευή βλέπουμε...

funky_bassman είπε:
και πως θα μάθει η νέα γενιά για τα Mac????
Ας αγοράσει ένα, τώρα πια είναι φτηνά

marathon είπε:
Επειδή λέω τη Παρασκευή να ασχοληθώ με εκτυπώσεις μπάσου και θα είμαι με αυτοκίνητο, το σκέφτομαι...με μηχανή είμαι πιο ευκίνητος. Μέχρι τη Παρασκευή βλέπουμε...

Ας αγοράσει ένα, τώρα πια είναι φτηνά
Κάνω οικονομία 5 μέρες τώρα για την μπυροποσία.. Να τα ξοδέψω σε MAC???δεν λέει...σωστα???

marathon είπε:
Μέχρι τη Παρασκευή βλέπουμε...
Ασε τα παιδιά να διασκεδάσουνε ρε παππού.

Θα φαίνεσαι σαν τον θλιβεροεναλλακτικό μπαμπά που βγήκε βόλτα με τους φίλους του γιού του.

με μηχανή είμαι πιο ευκίνητος.
Σιγά ρε αίλουρε.

Περνάει ο διαφημιστής με τη μπεμβε. Σα βρισιά ακούγεται.

Η μήπως είναι;

audiokostas είπε:
Περνάει ο διαφημιστής με τη μπεμβε. Σα βρισιά ακούγεται.

Η μήπως είναι;
Στη μπεμβε δεν φαίνομαι για διαφημιστής, φαίνομαι σαν κοινός θνητός.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back