AFTO INE!bihlas87 είπε:Λιγα ατομα = περισσοτερο αλκοολ για τον καθενα? afto ine?
Kαι γενικά να πάτε πλυμένοι, ξυρισμένοι, καθαροί, γιατί με τη καινούργια κυβέρνηση (αλήθεια πόσες μέρες μείνανε?) τα όργανα βαράνε...VAGTANPLAN είπε:Σορυ για τα απανωτα ποστ αλλα.....θα φερουμε καμια κιθαρα κανα τουμπελεκι γενικα κανενα οργανο ή θ' αρκεστουμε με τα οργανα που φυλανε τα εξαρχεια ???
Κοίτα... Λόγω απανωτών ποστ θα πρέπει να τραγουδήσεις 3 τραγούδια του Αλκίνοου και θα κεράσεις 23ε κοκακολες.... Από όργανα νομίζω τα μπουζούκια των εξαρχείων μας φτάνουν... Αν τώρα θέλεις να τους φέρεις τπτ για παρέα... Γουάι νοτ?VAGTANPLAN είπε:Σορυ για τα απανωτα ποστ αλλα.....θα φερουμε καμια κιθαρα κανα τουμπελεκι γενικα κανενα οργανο ή θ' αρκεστουμε με τα οργανα που φυλανε τα εξαρχεια ???
Εσύ δλδ δεν θα έρθεις??? και πως θα μάθει η νέα γενιά για τα Mac????marathon είπε:Kαι γενικά να πάτε πλυμένοι, ξυρισμένοι, καθαροί, γιατί με τη καινούργια κυβέρνηση (αλήθεια πόσες μέρες μείνανε?) τα όργανα βαράνε...
Ας αγοράσει ένα, τώρα πια είναι φτηνάfunky_bassman είπε:και πως θα μάθει η νέα γενιά για τα Mac????
Εξαρταται απο το οργανο χεχεχεχεχεχεχεχε (με βλεπω να φερνω καστανιετες)funky_bassman είπε:Και για μένα η πρώτη μου θα είναι... Λες να πονέσει???
Κάνω οικονομία 5 μέρες τώρα για την μπυροποσία.. Να τα ξοδέψω σε MAC???δεν λέει...σωστα???marathon είπε:Επειδή λέω τη Παρασκευή να ασχοληθώ με εκτυπώσεις μπάσου και θα είμαι με αυτοκίνητο, το σκέφτομαι...με μηχανή είμαι πιο ευκίνητος. Μέχρι τη Παρασκευή βλέπουμε...
Ας αγοράσει ένα, τώρα πια είναι φτηνά
Ασε τα παιδιά να διασκεδάσουνε ρε παππού.marathon είπε:Μέχρι τη Παρασκευή βλέπουμε...
Σιγά ρε αίλουρε.με μηχανή είμαι πιο ευκίνητος.
Στη μπεμβε δεν φαίνομαι για διαφημιστής, φαίνομαι σαν κοινός θνητός.audiokostas είπε:Περνάει ο διαφημιστής με τη μπεμβε. Σα βρισιά ακούγεται.
Η μήπως είναι;