ΟΡΙΣΤΕ?BigAlejandro είπε:για ουζο δεν ξερω!
![Eek! :o :o](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f631.png)
ουτε να καπνισουμε εκει μεσα! Εγω αν δεν πιω 2 200ρακια ουζο 'νυχτερινο' (ανευ
παγου) δεν ερχομαι ;D
ΟΡΙΣΤΕ?BigAlejandro είπε:για ουζο δεν ξερω!
Είναι το μοναδικό στα εξάρχεια που έχει ούζο βαρβαγιάννη!!! Η ρακή είναι καλή (έχω πιει και χειρότερες) το κάπνισμα επιτρέπετε, το ρακόμελο είναι και αυτό καλό, η ποικιλία είναι οκ (και το μοναδικό που έχει ποικιλία) και γενικά το πρότεινε η Εύη και εγώ συμφώνησα!!! Γενικά είναι καλό μαγαζί και έχει πάνω χώρο που μπορούμε να τον καταλάβουμε όλο και να είμαστε μία κυκλική παρέα!!!!bihlas87 είπε:ΟΡΙΣΤΕ?Ρε funky που θα μας πας? Σε λιγο θα μας πουνε οτι δεν θα μπορουμε
ουτε να καπνισουμε εκει μεσα! Εγω αν δεν πιω 2 200ρακια ουζο 'νυχτερινο' (ανευ
παγου) δεν ερχομαι ;D
Το ανάποδο βασικά έγινε. Απλά από τα 3 που είπες είπα αυτό, γιατί όσο σκέφτομε σαπίλες τύπου Τηνιακού κάτι παθαίνω.funky_bassman είπε:το πρότεινε η Εύη και εγώ συμφώνησα!!!
;D ;D ;DEvilnye είπε:...όσο σκέφτομε σαπίλες τύπου Τηνιακού κάτι παθαίνω.
Ευτυχώς έχω πάει όσο λίγες φορές είναι αρκετές για να το απεχθάνομαι το μαγαζί και να μην έχω συγκρατήσει περισσότερες λεπτομέριες. (Τώρα που το ξανασκέφτομαι, εννοείς έναν τύπο με πολύ μανγκα μαλλί και γυαλιά που κυκλοφορεί σε διάφορα μέρη όμως; )spy είπε:;D ;D ;D
Είναι ακόμα εκεί ο φοβερός τύπος με τη φράντζα; ;D ;D
Το 46% ε? Με καταλαβαινειςfunky_bassman είπε:Είναι το μοναδικό στα εξάρχεια που έχει ούζο βαρβαγιάννη!!! Η ρακή είναι καλή (έχω πιει και χειρότερες) το κάπνισμα επιτρέπετε, το ρακόμελο είναι και αυτό καλό, η ποικιλία είναι οκ (και το μοναδικό που έχει ποικιλία) και γενικά το πρότεινε η Εύη και εγώ συμφώνησα!!! Γενικά είναι καλό μαγαζί και έχει πάνω χώρο που μπορούμε να τον καταλάβουμε όλο και να είμαστε μία κυκλική παρέα!!!!
καλλιπατειρα μηπως?Evilnye είπε:Το ανάποδο βασικά έγινε. Απλά από τα 3 που είπες είπα αυτό, γιατί όσο σκέφτομε σαπίλες τύπου Τηνιακού κάτι παθαίνω.
Εν τω μεταξύ πως το λένε ένα μαγαζί στο Θησείο, επί της Αδριανού μεζεδοπωλείο. Σε μια μικρή εσοχή πλατείτσα που κάνει εκεί. Η παλιά παρέα; Ο παλιός καιρός; Η καλή παρέα; Όλο το ξεχνάω το όνομα.
Τέλοσπάντων είναι ωραίο μαγαζί κ αυτό και κάθεσε και έξω αν ο καιρός το θέλει κ βλέπεις Ακρόπολη.
Που ειναι τελικα αυτο? Εγω που δεν ξερω θα ερθω νωρις να μην σας ψαχνω μετα.funky_bassman είπε:Τελικά δίνουμε ραντεβού 9 έξω από τους 5 δρόμους ή πάμε καθόμαστε κάπου όποιος πάω πρώτος και έρχεστε και με βρίσκετε?
Αχά... Ώστε τελικά θα έρθεις ε? Άρα να το κάνουμε 8 γιατί θα πρέπει να περιμένεις καμιά ώρα από την ώρα που κλείνει ο Κουρμπής (που είναι απέναντι) μέχρι τις 9 που είχαμε πει... Σωστά?marathon είπε:Εγώ λογικά θα κατέβω στον Κουρμπή να αφήσω μια κιθάρα για κοίταγμα, οπότε λέω να συνδιάσω το τερπνόν μετα του ωφελίμου...