Στη μπεμβε δεν φαίνομαι για διαφημιστής, φαίνομαι σαν κοινός θνητός.audiokostas είπε:Περνάει ο διαφημιστής με τη μπεμβε. Σα βρισιά ακούγεται.
Η μήπως είναι;
Στη μπεμβε δεν φαίνομαι για διαφημιστής, φαίνομαι σαν κοινός θνητός.audiokostas είπε:Περνάει ο διαφημιστής με τη μπεμβε. Σα βρισιά ακούγεται.
Η μήπως είναι;
Θα φορέσω το μαύρο μπλουζάκι μου Jeff Beckaudiokostas είπε:Θα φαίνεσαι σαν τον θλιβεροεναλλακτικό μπαμπά που βγήκε βόλτα με τους φίλους του γιού του.
Οι τραπεζίτες, είναι ψηλομήτηδες...δεν πάνε Εξάρχεια μην τους σπάσουν την Πόρσεfunky_bassman είπε:Γιατί μωρέ ο audiokostas δεν θα μας κάνει την τιμή????
ΟΛΟΙ πια έχουν ΜπεΜβε , όπως και MacΟ κοινος θνητος εχει ΜπεΜβε ???
Εγώ που δεν έχω ούτε ΜπεΜβε, ούτε Mac, ούτε είμαι διαφημιστής, ούτε είμαι τραπεζίτης, και πάω εξάρχεια... Μήπως είμαι από άλλο πλανήτη???marathon είπε:Οι τραπεζίτες, είναι ψηλομήτηδες...δεν πάνε Εξάρχεια μην τους σπάσουν την Πόρσε
ΟΛΟΙ πια έχουν ΜπεΜβε , όπως και Mac
Θα ήθελα πάρα πολύ παιδιά αλλά δυστυχώς την Παρασκευή το βράδυ ανοίγουμε για τους Marshall Tucker Band στο North Folk Theatre @ Westbury, ΝΥ και δεν θα μπορέσω.funky_bassman είπε:Γιατί μωρέ ο audiokostas δεν θα μας κάνει την τιμή????
Eσύ δεν είσαι 50 χρονών, όπως εμείς... ;D Κάνε υπομονήfunky_bassman είπε:Εγώ που δεν έχω ούτε ΜπεΜβε, ούτε Mac, ούτε είμαι διαφημιστής, ούτε είμαι τραπεζίτης, και πάω εξάρχεια...
Να ιδού άνθρωπος, ενώ εδώ απειλούν για όργανα και Ιωαννίδη. Ρε έντεχνο θα παίξετε; Να ξέρω όχι να μην έρθω να μην πλησιάσω καν!audiokostas είπε:Θα ήθελα πάρα πολύ παιδιά αλλά δυστυχώς την Παρασκευή το βράδυ ανοίγουμε για τους Marshall Tucker Band στο North Folk Theatre @ Westbury, ΝΥ και δεν θα μπορέσω.
Sorry και να περάσετε καλά.
Ειπα να παω στη ρημαδοσχολη μου, να το πιασω ζεστα το θεμα φετος,funky_bassman είπε:Ρε παιδιά ο bihlas που έχει εξαφανιστεί σήμερα??? Από τη χαρά του για τους ΖΖ top εξαφανίστηκε?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!!!! μα ο Ιωαννίδης είναι η τιμωρία επειδή έκανε απανωτά ποστ!!!!!!Evilnye είπε:Να ιδού άνθρωπος, ενώ εδώ απειλούν για όργανα και Ιωαννίδη. Ρε έντεχνο θα παίξετε; Να ξέρω όχι να μην έρθω να μην πλησιάσω καν!![]()
Μα δεν θέλω να φτάσω τα 50...Eσύ δεν είσαι 50 χρονών, όπως εμείς... ;D Κάνε υπομονή
φοιτητριούλα φοιτητριούλα??? θα της αφιερώσεις και ΑΛΚΙΝΟΟ???η μήπως ΠΑΝΚ???Ειπα να παω στη ρημαδοσχολη μου, να το πιασω ζεστα το θεμα φετος,
να χαζεψω και κανενα φρεσκο φρουτακι...
Θα έχεις υποστήριξη από τον κ. Bihla!!!!! Και μετά τις πρώτες ρακές δεν θα ανησυχείς. Καθόλου...Evilnye είπε:Ανησυχώ. Πολύ.
Πηγαινε σε απόσταση οπτικής επαφής αλλά όχι αναγνωρίσιμη.Evilnye είπε:Ανησυχώ. Πολύ.
χαχαχαχαχαχαα έγραψες.audiokostas είπε:Πηγαινε σε απόσταση οπτικής επαφής αλλά όχι αναγνωρίσιμη.
Αναψε τσιγάρο.
Κι άλλο
Αν δεν έχει τραγουδηθεί τίποτα πήγαινε κοντά τους
Συστήσου ώς η φίλη της Εύης που δώσατε ραντεβού εκεί.
Μην δείξεις ότι ξέρεις κανέναν.
Συμμετέχεις χαλαρά.
IF περάσει η ώρα και σιγουρευτείς ότι δεν πρόκειται να πουν τίποτα
THEN λες "έλα ρε πλάκα κάνουμε η Evilnye είμαι" και αρχίζεις τον χαβαλέ
ELSE βρίσκεις κάποιον που να έχει σοβαρή μηχανή και όχι μπεβε και δεν πάσχει από αρθριτικά ηλικίας (αρα μπορεί να στρίψει το γκάζι) και φεύγεις φωνάζωντας "τη βρωμιάρα την Εύη με έστησε θα της δείξω εγώ"
Δεν το είπα σε καμια από τις προηγούμενες δηλώσεις μου. Γενικά παίζει λίγο το αν θα έρθω λόγω πιθανής έκτακτης πρόβας, οπότε να με συγχωράτε, πρόβα >> all.funky_bassman είπε:Μα γιατί νομίζω πως είπε ότι θα έρθει?????