- Πόντοι
- 1,848
Δεν γράφω ποτέ ανακρίβειες, γιατί -και σε αντίθεση με σένα- γράφω μόνο σε θέματα που ξέρω πολύ καλά.Από ολες αυτές τις ανακρίβειες...
Το πόσο καλά τα ξέρω, το γνωρίζεις. Το μισό τμήμα του "Πιάνο, Πλήκτρα & Synthesizer" από μένα έχει γραφτεί, σ΄αρέσει ή όχι.
Δεν ξέχασα. Έγραψα "Το κόστος είναι το μοναδικό πρόβλημα, καθώς άλλο να έχεις ένα generic pc με 100 σπασμένα (τζάμπα δηλαδή) VSTs (κι από πάνω να μας πρήζεις τα μέζεα λες και ανακάλυψες την Αμερική) και άλλο να έχεις 16 Montage M συνδεδεμένα με MIDI." Να διαβάζεις πιο προσεκτικά όταν γράφω (και όλο και κάτι θα μάθεις?).ξέχασες να μας πεις πόσο παραπάνω θα κόστιζε ένα σύστημα που θα περιλάμβανε ένα σκασμό από hardware εξοπλισμό
Ε, σταματήστε να μας κουράζετε τότε. Έτσι, και εμείς θα σταματήσουμε να κουραζόμαστε και εσείς να εκνευρίζεστε. Win-Win.αυτό που με εκνευρίζει κάθε φορά είναι αυτό το "κουράσατε".
Η οικουμένη φτιάχνει μουσική πάνω σε πραγματικά/αληθινά μουσικά όργανα, ακουστικά και ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά/VA. Τα VST αποτελούν ένα ελάχιστο μέρος από αυτά. Επίσης, η οικουμένη έχει αγοράσει τόσα πολλά hardware synths στον 21ο αιώνα , και μάλιστα analog synths, όσα δεν έχει αγοράσει σε καμία άλλη περίοδο της ζωή της. Η οικουμένη.Αν κάποιοι κούρασαν είναι τα fanboys του hardware, και όχι μόνο εμένα αλλά όλη την οικουμένη γι΄αυτό και έχει στραφεί αλλού.
Φυσικά και έχουν, ιδιαίτερα όταν αυτός που κάνει την "επίκληση" έχει αποδείξει τόσα χρόνια τις γνώσεις και την εμπειρία του άπειρες φορές. Όπως και να'χει, εσύ είσαι ο πλέον ακατάλληλος να κρίνεις τις γνώσεις μου στον synth τομέα, μια και έχεις να πιάσεις πραγματικό (hardware) synth από την εποχή του DX7.επικλήσεις του τύπου "ασχολούμαι 40 χρόνια" δεν έχουν καμία απολύτως σημασία
H αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 110? Ε όι δα...
Στους VSTόκαυλους να το πεις (και στον εαυτό σου βεβαίως μια και ανήκεις σε αυτούς) που νομίζουν ότι όλοι οι μουσικοί του πλανήτη ασχολούνται με virtual όργανα και αέρα κοπανιστόΕντάξει, είναι βολικό να νομίζει κάποιος ότι υπάρχουν "στρατόπεδα" και ότι πρέπει να υπερασπίσει ένα από αυτά
Γεια σου Samy.