Behringer UB-Xa (update)

Ναι cos, αλλά αν κρασάρουν ενώ είναι η Beyonce στο δωμάτιο έτοιμη να κάνει backing vocals στο νέο σου soundtrack, πως θα ανταπεξέλθεις; Αν είχες Montage όμως, θα το έβγαζες και θα της έλεγες "Είδες ο παλιός;" και αυτή θα πάθαινε την πλάκα της. Βέβαια και το V-Synth κάνει, αλλά δεν ξέρω αν παίζει μαύρη μουσική.
Το V-Synth είναι για sound design ή να παίζει λούπες στη λογική του pattern (μέχρι 50 mb το SET?) όπως το Roland W 30. Αν γράφαμε τίποτα σε στυλ prodigy ή trap η hip hop jazz κάτι θα γινόταν. Είμαι εφευρετικός σε αυτά.

Είμαι πολύ καλός να ξέρετε. Εσείς με έχετε για άσχετο ? Είμαι καλός όμως. Το χω?

Δεν κράσαρουν. Το σύστημα είναι solid. Μόνο αν πέσει το ρεύμα θα έχουμε πρόβλημα. Στο τέλος θα το γρουσουζέψω και θα τρώω μπλε οθόνες, θα το γκαντεμιάσω το θέμα.

Απορία ψάλτου... σε έχει κρασάρει ποτέ σε λάιβ? Οτιδήποτε
Εγώ μια φορά πάτησα το πολύμπριζο και έκλεισε το synth και μέχρι να φορτώσω πάλι τους άφησα μόνους τους σε ένα τραγούδι. Με κάλυψε ο κιθαρίστας στα μέρη μου. Ηταν εφευρετικό παιδί.

• Like
Reactions: Trolley
Μην αρπαζόμαστε. ΑΦού δεν μπορούμε ο ένας χωρίς τον άλλο. ?20 χρόνια δεν το καταλάβατε ακόμα ?

Καλά να μαστε και τα άλλα θα τα βρούμε όπως πάντα.

Πριν από λίγο είχε 34 βαθμούς το εξωτερικό θερμόμετρό μου. 11 το βράδυ, 34 βαθμοί.

Θα ψηθούν τα κύτταρα ρεεεεεεεεε. Ακούει κανείς?

Βehringer ?

Sorry, είχα μια τάση προς πείνα και πήγα και έφτιαξα 4 τοστς, βλέποντας παράλληλα "Παρεμβάσεις " στο Blues Sky. 

Tώρα το γύρισα στο Kontra Channel. M'αρέσουν τα Συριζοκάναλα, συνήθως βγάζουν γέλιο...

image.png

Για να δω, όση ώρα έλειψα γράφτηκε κάτι σοβαρό που να χρήζει απάντησης? image.gif

Nope, nothing... image.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
  • Like
Reactions: Ioan Eko and cos_dr
Sorry, είχα μια τάση προς πείνα και πήγα και έφτιαξα 4 τοστς, βλέποντας παράλληλα "Παρεμβάσεις " στο Blues Sky. 

Tώρα το γύρισα στο Kontra Channel. M'αρέσουν τα Συριζοκάναλα, συνήθως βγάζουν γέλιο...

Προβολή συνημμένου 45548

Για να δω, όση ώρα έλειψα γράφτηκε κάτι σοβαρό που να χρήζει απάντησης?Προβολή συνημμένου 45549

Nope, nothing...Προβολή συνημμένου 45550
Άμα τρως 4 τόστ και πίνεις 3 καφέδες.....

Φάε ένα τοστ και πιές έναν καφέ και το Montage θα έρθει λίγους μήνες πιο κοντά.

Καλύτερα να τα δώσουμε στη Yamaha παρά στα σουπερ μαρκετ και τους μεσάζοντες κουμπάρους.

Hμιαρθρωτά synths.Να ψεκάζετε συχνά τώρα το καλοκαίρι γιατί βγαίνουν απο τα σιφόνια.

Εγώ μια φορά πάτησα το πολύμπριζο και έκλεισε το synth και μέχρι να φορτώσω πάλι τους άφησα μόνους τους σε ένα τραγούδι. Με κάλυψε ο κιθαρίστας στα μέρη μου. Ηταν εφευρετικό παιδί.
Αν είχε μέρη με πιάνο,πώς διαλο σε κάλυψε ο άλλος με 6 χορδές θα ήθελα να ήξερα.

Αφού συνέχιζε να παίζει με πληκτρά,που πατάει τα πολύμπριζα και κλείνει τα ρεύματα την ώρα που παίζεται σε κόσμο,πιό πολύ υπομονετικό θα το έλεγα το παιδί.

Εμάς ο άλλος ήθελε να ακουμπάει σε σκαμπό και να παίζει πλήκτρα,19 χρονών παιδί και σε ένα κομμάτι των Porcupine Tree έφυγε μαζί με το σκαμπό πίσω.

Χτίζαμε εμείς ατμόσφαιρα και αυτός έβαλε drop απο EDM μέσα.

Μπαααααμ,πάρτε να χετε.

• Haha
Reactions: cos_dr
Άμα τρως 4 τόστ και πίνεις 3 καφέδες.....
Καφέ πίνω σπάνια, και αυτόν ντεκάφ πλεον. Έχω νεύρα...?

Όσο για τα τοστ, προτιμότερα απ'το να παραγγέλνω απ'εξω, το έχω ξεφτιλίσει.?

Εμάς ο άλλος ήθελε να ακουμπάει σε σκαμπό και να παίζει πλήκτρα,19 χρονών παιδί και σε ένα κομμάτι των Porcupine Tree έφυγε μαζί με το σκαμπό πίσω.
Αυτά συμβαίνουν. Εγώ συνήθως έριχνα gin-tonic πάνω στα monitors...?
Για τις διακοπές, UPS και είσαι άρχοντας. Αν και δεν είναι πάντα εύκολο να κουβαλάς ένα.

Hμιαρθρωτά synths.Να ψεκάζετε συχνά τώρα το καλοκαίρι γιατί βγαίνουν απο τα σιφόνια.

Αν είχε μέρη με πιάνο,πώς διαλο σε κάλυψε ο άλλος με 6 χορδές θα ήθελα να ήξερα.

Αφού συνέχιζε να παίζει με πληκτρά,που πατάει τα πολύμπριζα και κλείνει τα ρεύματα την ώρα που παίζεται σε κόσμο,πιό πολύ υπομονετικό θα το έλεγα το παιδί.

Χτίζαμε εμείς ατμόσφαιρα και αυτός έβαλε drop απο EDM μέσα.

Μπαααααμ,πάρτε να χετε.
κάλυψε, έπαιξε πιο απλά σε strum φαση, ο τραγουδιστής προχώρησε, δε θυμάμαι και το κομμάτι.

Τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά και στους καλύτερους.

Εγώ ξέρω πως οι καλοί μουσικοί είναι αυτοί που καλύπτουν τα λάθη τους.

Έτσι λέγαμε.

Αυτά συμβαίνουν. Εγώ συνήθως έριχνα gin-τονιψ πάνω στα monitors...?
Βρέ σεις,θα συνέλθετε?

Κάνω εικόνα τους 3 σας,δίπλα στους Kraftwerk.

Ο ενας θα τους κλείνει τα πολύμπριζα,ο άλλος θα τους αδειάζει τα ποτά μέσα στα μονιτορς και ο άλλος θα κάνει ανάποδα ψαλίδια.

ο τραγουδιστής προχώρησε, δε θυμάμαι και το κομμάτι.
Αυτοί πραγματικά δέν σταματάνε με τίποτα.Ο γενικός να πέσει,αυτοί εκεί.

Εμπιστεύσου την μνήμη σου.Για να το έχει διαγράψει,ούτε εσύ,ούτε κανένας άλλος απο εκείνο το βράδυ θέλει να το θυμάτε.

Βρέ σεις,θα συνέλθετε?

Κάνω εικόνα τους 3 σας,δίπλα στους Kraftwerk.

Ο ενας θα τους κλείνει τα πολύμπριζα,ο άλλος θα τους αδειάζει τα ποτά μέσα στα μονιτορς και ο άλλος θα κάνει ανάποδα ψαλίδια.
Τι να κάνουμε φίλος? Ένα (δυο-τρία) τζιν πριν και κατά το liFe προτείνεται ανεπιφύλακτα. Την τελευταία φορά που έριξα τζιν πάνω σε monitor σε live έπινα από το παρακάτω.

image.png

Κλασικό Tupperware.? Το είχα πάρει στο live γιατί υποτίθεται είναι πιο ασφαλές γιατί κλείνει από πάνω. Αλλά εγω ειχα καλαμάκι στο άνοιγμα για να πίνω και έτσι...Τουλάχιστον η ποσότητα που χύθηκε ήταν μικρή. Ευτυχώς. ..Άντε να βρεις καλό τζιν εκεί που παίζαμε.? Και μια φωτό παρακάτω από τη συγκεκριμένη βραδιά και το περιβόητο shaker.

2017 με Hammond XK1 & XK1c.??❤️

image.png

• Like
Reactions: Ioan Eko and MGs
Αυτοί πραγματικά δέν σταματάνε με τίποτα.Ο γενικός να πέσει,αυτοί εκεί.

Εμπιστεύσου την μνήμη σου.Για να το έχει διαγράψει,ούτε εσύ,ούτε κανένας άλλος απο εκείνο το βράδυ θέλει να το θυμάτε.
Όχι, μια χαρά πήγε. Δεν υπήρξε πρόβλημα.

• Like
Reactions: MGs
και το άλλο πρόβλημα είναι πως μεγάλωσα και πλέον μου είναιπιο δύσκολο να ξενυχτάω και να μελετάω, κουράζομαι πιο εύκολα και ενώ έχω διάθεση και ιδέες για σύνθεση, δεν αντέχω να τα δουλέψω όπως τα σκέφτομαι τρώγοντας τις αντίστοιχες ώρες........
Σα να μπήκες στο μυαλό μου τώρα! Το μεγαλύτερο θέμα είναι αυτό από μια ηλικία και μετά!

Κάθε πρωί ξυπνάω και λέω, απόψε θα τελειώσω αυτή την ηχογράφηση. Βέβαια, μετά από άνω των 8 ωρών δουλειά μπροστά σε μια οθόνη, άντε να βρεις κουράγιο να ξανακάτσεις μπροστά σε μία οθόνη να κάνεις παραγωγή. 9/10 κρασάρει το μυαλό κάπου μεταξύ μπάνιου και φαγητού και ξυπνάς το πρωί με αμνησία μη ξέροντας τι έγινε το προηγούμενο βράδυ για να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή. 

Οπότε που καταλήγουμε μερικοί (για εμένα το λέω)? Αγοράζουμε και πουλάμε το ένα συνθ πίσω από το άλλο (καλή ώρα που γλυκοκοίταζα το UB) μπας και μας δώσουν ώθηση να κάτσουμε να κάνουμε την απαιτούμενη δουλειά. Γι' αυτό, στοπ τα συνθ για φέτος ?

• Συμφωνώ
Reactions: cos_dr

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα