Π
Πάνος Χελιδόνης
Guest
Ναι, το explorer μια χαρά είναι, αλλά το 49άρι με χαλάει με τα γκρί μεταλλικά πλαϊνά που πα'να θυμίσουν Jupiter..Ρε άσε το Hydrasynth ήσυχο
Ναι, το explorer μια χαρά είναι, αλλά το 49άρι με χαλάει με τα γκρί μεταλλικά πλαϊνά που πα'να θυμίσουν Jupiter..Ρε άσε το Hydrasynth ήσυχο
Α, έχεις το 49ρι ε? Πες το ντε, διαβάζω κι εγώ "τέρμα δεξιά μετά απο το τελευταίο Ντο, το keyboard 'κόβεται' πολύ απότομα" και αναρωτιέμαι "μα τι λέει?".?Ναι, το explorer μια χαρά είναι, αλλά το 49άρι με χαλάει με τα γκρί μεταλλικά πλαϊνά που πα'να θυμίσουν Jupiter..
Ε ναι, δε θα άφηνα να μου ξεφύγει 68 εκατοστά ribbon, που είχαμε να το δούμε απο την εποχή του Andromeda.. αλλά αυτό με τα πλαϊνά, δε ξέρω, ο τύπος εδώ μου ζήτησε 120 γιούρος, πολύ δε πάει;έχεις το 49ρι ε?
Ακριβό χόμπυ μεν, αλλά έχουν ακριβύνει πολύ και τα original ξύλα. Με ξυλοπολτό είναι τα μισά, αλλά δε θέλω.Πολλά ρε, πλάκα μας κάνει?
Πολλά είναι, ακόμα και για κανονικό ξύλο, τι λέμε τώρα? Για δύο κομματάκια ξύλου μιλάμε εδώ που τα φτιάχνει σε 10 λεπτά και του κοστίζουν ελάχιστα. Άκου €120...?Ακριβό χόμπυ μεν, αλλά έχουν ακριβύνει πολύ και τα original ξύλα. Με ξυλοπολτό είναι τα μισά, αλλά δε θέλω.
Ακριβό χόμπυ μεν, αλλά έχουν ακριβύνει πολύ και τα original ξύλα. Με ξυλοπολτό είναι τα μισά, αλλά δε θέλω.
Μάλλον όλοι ακριβοί είναι τότε γιατί και δω τα ίδια ?έχουμε έναν τύπο που κάνει ξύλινες customιές στα πάντα, αλλά πολύ ακριβός ρε γμτ μου, δε ξέρω.
Πάρε ρε συ ένα μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο και βάψ'τα μαύρα να τελειώνεις...?
Δεν παθαίνει τίποτα λέμε, θα το βγάλει στο μπαλκόνι για 2-3 μέρες και τέλος...?Τι λε ρε φίλως.
Να το βάψει με nitro ή γομολάκα, να αναπνέει το πλαστικό ασούμε, για έχει καλύτερο ήχο.
Δεν παθαίνει τίποτα λέμε, θα το βγάλει στο μπαλκόνι για 2-3 μέρες και τέλος...?
A γεια σουΤο hydrasynth ειναι wavetable ψηφιακο.
Συνεπως, ξυλονθα βαλεις μαονι στα πλαινα, να ερθει ο ηχος να γλυκαναι, να γινει smooth ζεστον να ισορροπησει.
Μην τυχον και βαλεις κελεμπεκι, θα ξυριζει μετα το οργανο.
Το hydrasynth ειναι wavetable ψηφιακο.
Συνεπως, ξυλονθα βαλεις μαονι στα πλαινα, να ερθει ο ηχος να γλυκαναι, να γινει smooth ζεστον να ισορροπησει.
Μην τυχον και βαλεις κελεμπεκι, θα ξυριζει μετα το οργανο.
Δεν παιζει να εγραφες α γεια σου την ιδια στιγμη....
Και οσο θυμαμαι το τι σφαγειο γινοταν, το τι αιμα κυλουσε στο φορουμ, για το ποσο επηρεαζει τον ηχο της κιθαρας το τι ξυλο ειναι η φλουδα της ταστιερας.
Πιο πιθανο μου φαινεται να επηρεασει το synth ?
Για αυτο γραφουμε τα ιδιαΌχι απλά παίζει ...
Ισχύει κιόλας. :classic_biggrin:
Εγώ πάντως είμαι ξυλολάτρης, και αντίθετος στους ξυλομάχους.