Behringer UB-Xa (update)

Ναι, το explorer μια χαρά είναι, αλλά το 49άρι με χαλάει με τα γκρί μεταλλικά πλαϊνά που πα'να θυμίσουν Jupiter..
Α, έχεις το 49ρι ε? Πες το ντε, διαβάζω κι εγώ "τέρμα δεξιά μετά απο το τελευταίο Ντο, το keyboard 'κόβεται' πολύ απότομα" και αναρωτιέμαι "μα τι λέει?".?

Όντως φαίνεται "λειψό" στα δεξιά, κι έτσι είναι και στο Deluxe.? 

έχεις το 49ρι ε?
Ε ναι, δε θα άφηνα να μου ξεφύγει 68 εκατοστά ribbon, που είχαμε να το δούμε απο την εποχή του Andromeda.. αλλά αυτό με τα πλαϊνά, δε ξέρω, ο τύπος εδώ μου ζήτησε 120 γιούρος, πολύ δε πάει;

Και για να καταλαβαίνουν και οι μη-πληκτράδες που μας διαβάζουν, μιλάμε για το ASM Hydrasynth synth το οποίο βγαίνει σε τρεις editions. Από τα πιο "τούμπανα" synths που έχουν βγει τις τελευταίες δεκαετίες, a Must Have.?

image.png

ο τύπος εδώ μου ζήτησε 120 γιούρος, πολύ δε πάει;
Πολλά ρε, πλάκα μας κάνει?

• Συμφωνώ
  • Like
Reactions: foxxx and manosx
Ακριβό χόμπυ μεν, αλλά έχουν ακριβύνει πολύ και τα original ξύλα. Με ξυλοπολτό είναι τα μισά, αλλά δε θέλω.
Πολλά είναι, ακόμα και για κανονικό ξύλο, τι λέμε τώρα? Για δύο κομματάκια ξύλου μιλάμε εδώ που τα φτιάχνει σε 10 λεπτά και του κοστίζουν ελάχιστα. Άκου €120...?

Ψάξε βρες κάποιον ξυλουργό άλλο και ρώτα.

Οντως πολυ αποτομα κοβεται, μου φαινεται λιγο επιφοβο, να φαει κανα σκαλωμα το τελευταιο πληκτρο σε καμια προεξοχη οπως πας να το κουμπωσεις πουθενα, ακουγεται σα ταινια με τον πιτερ σελερς αυτο που λεω βεβαια ? αλλα εχω δει και χειροτερα

Ακριβό χόμπυ μεν, αλλά έχουν ακριβύνει πολύ και τα original ξύλα. Με ξυλοπολτό είναι τα μισά, αλλά δε θέλω.

Ξηλωσε κανα ντουλαπι, καμια πλατη απο καρεκλα, κανα κεφαλαρι απο κανα κρεβατι απο τα παλια επιπλα καμιας θειας σου και πηγαινε του τα. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
έχουμε έναν τύπο που κάνει ξύλινες customιές στα πάντα, αλλά πολύ ακριβός ρε γμτ μου, δε ξέρω.
Μάλλον όλοι ακριβοί είναι τότε γιατί και δω τα ίδια ?
Τα ξύλα έχουν ανέβει πολύ σε πρώτη φάση. Πρόσφατα αγόρασα για μια ξύλινη οροφή στο σπίτι και ξέρεις... Ξεχνάω το polybrute μέχρι του χρόνου τουλάχιστον. 
Είχα πετύχει κάτι photo από customized hydra με wood sides και με έψηνε άσχημα. Αρκεί να βρεις ένα ξύλο να ταιριάζει, χρώμα, νερά κτλ, γιατί ορισμένοι βάζουν ότι να'ναι.  

Ξηλωσε κανα ντουλαπι, καμια πλατη απο καρεκλα, κανα κεφαλαρι απο κανα κρεβατι απο τα παλια επιπλα καμιας θειας σου και πηγαινε του τα.
Αν τα πάει στον ίδιο θα του πάρει €100 για τη δουλειά.?

Πάρε ρε συ ένα μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο και βάψ'τα μαύρα να τελειώνεις...?

image.png

Πάρε ρε συ ένα μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο και βάψ'τα μαύρα να τελειώνεις...?

Τι λε ρε φίλως.

Να το βάψει με nitro ή γομολάκα, να αναπνέει το πλαστικό ασούμε, για έχει καλύτερο ήχο.

EDIT: Και αν βάλει ξύλο, τι ξύλο θα είναι αυτό? Αν είναι maple θα ακούγεται πολύ πρίμο το εργαλείο.

Μαχόγκανυ να βάλει, που είναι καλό, και κάνει και για μέταλ.

Τι λε ρε φίλως.

Να το βάψει με nitro ή γομολάκα, να αναπνέει το πλαστικό ασούμε, για έχει καλύτερο ήχο.
Δεν παθαίνει τίποτα λέμε, θα το βγάλει στο μπαλκόνι για 2-3 μέρες και τέλος...?

Δεν παθαίνει τίποτα λέμε, θα το βγάλει στο μπαλκόνι για 2-3 μέρες και τέλος...?

Ναι, αλλά θα χαλάσει ο ήχος λέμε.

120 για δύο μικρά διακοσμητικά από noname ξύλο ...

Ε ρε κιθαρίστες που σας χρειάζονται ....

Το hydrasynth ειναι wavetable ψηφιακο.

Συνεπως, ξυλονθα βαλεις μαονι στα πλαινα, να ερθει ο ηχος να γλυκανει, να γινει smooth ζεστο να ισορροπησει.

Μην τυχον και βαλεις κελεμπεκι, θα ξυριζει μετα το οργανο.

edit: Fusion βλεπω τα μεγαλα πνευματα συναντωνται ?

Συνεπως, ξυλονθα βαλεις μαονι στα πλαινα, να ερθει ο ηχος να γλυκαναι, να γινει smooth ζεστον να ισορροπησει.

A γεια σου

• Haha
Reactions: manosx

Συνεπως, ξυλονθα βαλεις μαονι στα πλαινα, να ερθει ο ηχος να γλυκαναι, να γινει smooth ζεστον να ισορροπησει.

Α γεια σου ρε Μάνο, πες τα εσύ γιατί εμένα δεν με ακούνε.

Άμα βάλει ash, θα πρέπει να πάρει και μια τέτοια μετά όταν πάει να το σηκώσει.

20200921143948_power_system_ps_3030.jpeg

Α γεια σου ρε Μάνο, πες τα εσύ γιατί εμένα δεν με ακούνε.

Άμα βάλει ash, θα πρέπει να πάρει και μια τέτοια μετά όταν πάει να το σηκώσει.

Δεν παιζει να εγραφες α γεια σου την ιδια στιγμη....

Και οσο θυμαμαι το τι σφαγειο γινοταν, το τι αιμα κυλουσε στο φορουμ, για το ποσο επηρεαζει τον ηχο της κιθαρας το τι ξυλο ειναι η φλουδα της ταστιερας.

Πιο πιθανο μου φαινεται να επηρεασει το synth ?

Δεν παιζει να εγραφες α γεια σου την ιδια στιγμη....

Όχι απλά παίζει ...

Ισχύει κιόλας. :classic_biggrin:

Και οσο θυμαμαι το τι σφαγειο γινοταν, το τι αιμα κυλουσε στο φορουμ, για το ποσο επηρεαζει τον ηχο της κιθαρας το τι ξυλο ειναι η φλουδα της ταστιερας.

Πιο πιθανο μου φαινεται να επηρεασει το synth ?

Εγώ πάντως είμαι ξυλολάτρης, και αντίθετος στους ξυλομάχους.

Όχι απλά παίζει ...

Ισχύει κιόλας. :classic_biggrin:

Εγώ πάντως είμαι ξυλολάτρης, και αντίθετος στους ξυλομάχους.
Για αυτο γραφουμε τα ιδια

Κ εγω αντιθετος με τους ξυλομαχους ειμαι ?

Ο Μανος ειναι πληκτρας/κιθαριστας οποτε του το συγχωραμε

• Συμφωνώ
Reactions: fusiongtr
Ήταν πρόσφατα ένας φίλος μπουζουξής εδώ και μου πρότεινε να κολλήσω πάνω στα αλουμίνια μαύρη δερματίνη..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα