- Πόντοι
- 2,148
εχεις κανένα βίντεο που να παίζει μόνο του?
Όχι. Έχω ένα που φτιάχνει ψαρόσουπα. Αν το θες θα ψάξω αργότερα να το βρω. Στο τέλος δείχνει τα υλικά στην οθόνη του, τα έχει χωρέσει όλα μέσα σε ένα AWM2 part, και παίζει και το "Καπετάν Ανδρέα Ζέπο" σε διασκευή reggae.εχεις κανένα βίντεο που να παίζει μόνο του?
Όχι.Εγώ ρε παιδιά σκέφτομαι να ρωτήσω κάτι εδώ και μέρες αλλά φοβάμαι οτι θα μου τη μπέσετε όλοι μαζί και θα βρεθώ σε γκανα κάδο στο Μπειραιά τεμαχισμένος. Αλλά επειδή δε μπορώ να μη το πώ, βάζω το εξής υποθετικό και θεωρητικά αδύνατον σενάριο, for the sake of argument: Πες -λέω- πές, οτι δε γκαταφέρνει -για χ, ψ λόγους- να πουλήσει η Yamaha ούτε 50 κομμάτια απο το νέο Montage. Σε αυτήν τη μπερίπτωση, θα κινδυνέψει με φαλίρισμα; Δηλαδή, είναι τόσο μεγαλόπνοο και πολυέξοδο το πρότζκτ που, αν για κάποιο λόγο αποτύχει, είναι ικανό να τη βουλιάξει την εταιρεία; ΔΙΟΤΙ με όλα αυτά τα specs, συμπεραίνω οτι μιλάμε για πολύ υψηλό κόστος παραγωγής. Και με τις ήδη ανακοινωθείσες τιμές αναφοράς.. is it safe to assume οτι μπορεί και να πάει άπατο απο πωλήσεις; (ορίστε, το'πα)
Φοβάμαι όμως ότι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι κόσμου (εμού συμπεριλαμβανομένου), λέει αντί να δώσω 250 να πάρω τα πρισετ, ας δώσω άλλα 100 να έχω και τον έντιτορ, πες ότι θέλω να σαμπλάρω μια συμπεθέρα, να δοκιμάσω να φτιάξω καναν περίεργο συνδυασμό ήχων (που δεν καλύπτονται από τα ήδη υπάρχοντα vsti φτιαγμένα από το HALion). Οπότε αν είναι οι ήχοι σουπεργουάου, μεγάλο ποσοστό θα πει χέστο το χάλιον, παίρνω κατευθείαν το τούμπανο και μιξενμάτς και κάνω δουλίτσα. Άρα οι ισχνές πωλήσεις του HALion θα γίνουν ισχνότερες, και μετά;Εκει που θα χτυπησει και θα κανει χαμο ειναι στους preset users, ποιος δε θα θελει τους ηχους του montage;
Ακριβώς. Το όργανο σίγουρα θα πουλήσει σε αυτούς που το γουορκστέισον είναι το όπλο τους. Για τους χομάδες, είναι υπερβολικά "ακρογωνιαιολιθικό" (centerpiece ντεεε), για να αγοραστεί ελαφρά τη καρδία. Έλα όμως που με το πλαγκ σου κάνει καμάκι και σου κλείνει το ματάκι πλαγίως η yamaha η anaftra; Και τους είχα για σεμνοί αθρώποι δηλαδή.?Φυσικα αν καποιος ειχε ηδη υποψη του να αγορασει καποιο workstation- synth, ειδικα 88αρι, σιγουρα θα στραφει στο montage σαν πρωτη επιλογη, το μηχανημα ειναι θηριο. Αν ομως δε σκοπευε να βγει απο το virtual περιβαλλον, ειναι δυσκολο να το κανει τωρα, ποσο μαλλον οταν αναμενουμε να βγει το montage σε vst.
Α κυρ φιουζιονάρα, θα τραβήξω τα γκέμια. Πρώτα κάρτα ήχου και μπλιμπλίκι για να γράφεις, να σε ακούσουμε εκ νέου να ευφρανθούμε, και μετά τα ζβίου ζβίου headhunters και ΣΙΑ ΟΕ.Με κάνατε να θέλω να το πάρω, κι ας μην καταλαβαίνω καν τι κάνει.
Α κυρ φιουζιονάρα, θα τραβήξω τα γκέμια. Πρώτα κάρτα ήχου και μπλιμπλίκι για να γράφεις, να σε ακούσουμε εκ νέου να ευφρανθούμε, και μετά τα ζβίου ζβίου headhunters και ΣΙΑ ΟΕ.
12/10 Most honest reviewΚουμπάκια έχει, πλήχτρα, γυρνάς κουμπάκι αλλάζει ο ήχος.
Όσο γυρνάς κουμπάκια τόσο θα αλλάζει ο ήχος.
Ωραία πράματα είναι αυτά.
τόσες ώρες ακόμα να μου πει ένας χριστιανός πόσο κάνει σε λεφτά όχι σε κιθάρες
Αν ήσουν Αμερική:τόσες ώρες ακόμα να μου πει ένας χριστιανός πόσο κάνει σε λεφτά όχι σε κιθάρες
Αν ήσουν Αμερική:
88: $4,499.99
76: $3,999,99
61: $3,699,99