- Πόντοι
- 898
Το θέμα είναι πως αυτό το workflow - η δομή - υπάρχει από τουλάχιστον το 2004, όπως προανέφερα.Μα και βέβαια πολύ καλύτερο workflow και πιο ολοκληρωμένο ως workstation μη ντρεπόμαστε να το πούμε Roland Fantom EX
![]()
Το θέμα είναι πως αυτό το workflow - η δομή - υπάρχει από τουλάχιστον το 2004, όπως προανέφερα.Μα και βέβαια πολύ καλύτερο workflow και πιο ολοκληρωμένο ως workstation μη ντρεπόμαστε να το πούμε Roland Fantom EX
![]()
Σωστά και λογικά έγραψες πιό πάνω,Ευχαριστώ για την απάντηση.
Οπότε σωστά και λογικά έγραψες πιό πάνω:
https://www.noiz.gr/forums/topic/62699-αυτό-είναι-το-νέο-yamaha-montage/?do=findComment&comment=1028597
Γιατι;;;!!!!! ασχημο ειναι το midi?!!!!! τωρα ειδικα, που ηρθε και το 2.0;;;; Ο χαμος θα γινει απλα!!!!!!!!!!midi και άγιος ο θεός και σταδιακό γραψιματάκι και editing. Και κομματάκια και ποτέ δεν ξέρεις. Μάθε τέχνη κι άστηνα και αν πεινάσεις πιάστηνα. . Προς το παρόν δεν πεινάμε τόσο. Μετά, βλέπωμεν.![]()
και... Σε αααλλο workstation,,,,,!!!!! που συνοδευεται και με τρωκτικο ως εξαρτημα!!!!!!!!!! εκει, υπαρχει φουλ++ απλοτητα και επεξεργαστικη "άπλα"!!!!Μα και βέβαια πολύ καλύτερο workflow και πιο ολοκληρωμένο ως workstation μη ντρεπόμαστε να το πούμε Roland Fantom EX
Ακόμα και η πιο απλή έκδοση Fantom 0 στα λεφτά της είναι ολοκληρωμένη![]()
Οπως; το όνομα αυτού;και... Σε αααλλο workstation,,,,,!!!!! που συνοδευεται και με τρωκτικο ως εξαρτημα!!!!!!!!!! εκει, υπαρχει φουλ++ απλοτητα και επεξεργαστικη "άπλα"!!!!
φυσικα, σε... Αυτο, κανεις κι αλλα.
Σιγουρα σε κατι standalone & dedicated, κανεις,,, αυτο που θες να κανεις. Μουσικη!
ή, αν θες , μπορεις ακομα και να κανεις,,,,,,,
NOIZ!!!!!
Να με συμπαθάτε αλλά για να ολοκληρώσω αυτό που έλεγα γιατί απαντούσα στον δρόμο από το κινητό να πω ότι για μένα το καλύτερο workstation και προσωπική μου άποψη γιατί το έκανα και συνεχίζω και το κάνω σχολεία και σε όλες του τις εκδοχές είναι ένα και συνώνυμο της τεχνολογίας Ableton Live 11/12 και VST μαζί.Οπως; το όνομα αυτού;
μουσικη κανείς με όλα τα όργανα και τα συστήματα,όλα αυτά είναι η προέκταση μας μετά παμε στην φαντασία και το ταλέντο του καθενός που φτάνει![]()
7 λεπτά πριν, foxxx είπε
Να με συμπαθάτε αλλά για να ολοκληρώσω αυτό που έλεγα γιατί απαντούσα στον δρόμο από το κινητό να πω ότι για μένα το καλύτερο workstation και προσωπική μου άποψη γιατί το έκανα και συνεχίζω και το κάνω σχολεία και σε όλες του τις εκδοχές είναι ένα και συνώνυμο της τεχνολογίας Ableton Live 11/12 και VST μαζί.
Ταλέντο όπως είπαμε σώμα,ψυχή και υπολογιστική ισχύ ......φιλάκια να είμαστε καλά με δημιουργία και αγάπη για την μουσική στις καρδιές μας
το παρακάτω βίντεο λέει πολλά ....Ερρωσθε και Ευδαιμονειτε
Καλά κάνεις και δεν λες κάτι παραπάνω Bill. Πρέπει πάση θυσία αυτή η άκρως μυστική και εξωγήινηΔεν θέλω να πω παρά πάνω δεν κάνει......
Εννοούσα για μένα δεν είμαι το επίκεντρο της μουσικής αλλά οκ όπως το πάρει κανείςΚαλά κάνεις και δεν λες κάτι παραπάνω Bill. Πρέπει πάση θυσία αυτή η άκρως μυστική και εξωγήινητεχνολογία να παραμείνει άγνωστη στο ευρύ κοινό!
Μόνο ελάχιστοι άνθρωποι/Guru/Experts πρέπει να γνωρίζουν! Ο Προέδρος, κάποιοι της (SATA)NASA και της CIA, και φυσικά οι 2-3 τεχνολογικά ψαγμένοι NOIZάδες!
Κακά τα ψέματα, η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα έτοιμη να δεχτεί μια τόσο ψαγμένη τεχνολογία, να σκεφτείς ότι ακόμα στήνονται στην ουρά για να αγοράσουν ένα Montage M!
Οι τρωγλοδύτες....Προβολή συνημμένου 48948
Btw, έξοχο το techno με τους σωλήνες αποχέτευσης.Δεκαετίες ολόκληρες είχα να ακούσω μια τόσο προχώ σύνθεση. Progressive πράγματα, όχι αστεία. Δώστε στον κύριο ένα Grammy...
![]()
Ό,τι θέλει (και μπορεί) καταλαβαίνει ο καθένας εδώ μέσα Bill, μην το κάνουμε θέμα.Αν αυτό κατάλαβες και είναι το συμπέρασμα σου λυπάμαι πραγματικά τίποτα παρά πάνω δεν έχω να σου πω τίποτα παρά πάνω
Καλα....blue man group δεν εχετε ακουσει?Btw, έξοχο το techno με τους σωλήνες αποχέτευσης.Δεκαετίες ολόκληρες είχα να ακούσω μια τόσο προχώ σύνθεση. Progressive πράγματα, όχι αστεία. Δώστε στον κύριο ένα Grammy...
![]()
Πρώτη φορά τους βλέπω/ακούω. Κλείσε το βίντεο και άκου τους μόνο, και έλα πες μου τι σου λένε χωρίς τα "θεατρικά".Καλα....blue man group δεν εχετε ακουσει?
Και επειδή η Yamaha έχει ενσωματώσει κάρτα ήχου και μάς δίνει μαζί το Cubase και το E.S.P., πρέπει σώνει και καλά να τα χρησιμοποιήσουμε? Αν δεν..., λες να μας κράξουν?