Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Όταν όμως σε ρώτησα εγώ στο status έκανες την πάπια.
Δεν το είδα. Είμαι και γκολ γιατί το παρακάναμε με το κρασί και δεν είμαι συνηθισμένος. Χικ. ?

Αυτά είναι.? Βλέπω και Coca zero. Εύγε, η αγαπημένη μου.

Έτρωγε θαλασσινά ρε φίλος, δεν μπορούσε να γράψει.Προβολή συνημμένου 39401
Αύριο φεύγω για Μέγαρα να πάω να ψηφίσω. Είμαι μίσος Μεγαριτης, μίσος Ευβοιωτης. Χαχαχαχα ?

Έτρωγε θαλασσινά ρε φίλος, δεν μπορούσε να γράψει.Προβολή συνημμένου 39401

Κι εσύ ρε φίλως, γιατί δεν είπες της Ελένης ότι περιμένεις συνθοπαρέα, να φτιάξει κανένα εκλεκτό μεζεδάκι, και άφησες τον συνθοδοιπόρο σου να τρώει έξω ασούμε?

Κι εσύ ρε φίλως, γιατί δεν είπες της Ελένης ότι περιμένεις συνθοπαρέα, να φτιάξει κανένα εκλεκτό μεζεδάκι, και άφησες τον συνθοδοιπόρο σου να τρώει έξω ασούμε?
Άσε φίλος, λείπει. Και είχα όρεξη για κάνα τηγανόψωμο σήμερα. Πάλι με τοστ θα την βγάλουμε.? Πριν λίγα λεπτά μου έφερε κι ένας φίλος ταξιτζής 3 κιλά τροφή για γάτες και έχουν πέσει με τα μούτρα τώρα. Μόνο εγώ δεν έχω φάει ακόμα.?

Παλιά πήγαινα από τη μια περιοχή στην άλλη με λιγότερα από 10 ευρώ και τώρα θέλω σαράντα και τα Διόδια τριπλασια. Γι αυτό πειναμε κσι δεν παίρνουμε montage 

Παλιά πήγαινα από τη μια περιοχή στην άλλη με λιγότερα από 10 ευρώ και τώρα θέλω σαράντα και τα Διόδια τριπλασια. Γι αυτό πειναμε κσι δεν παίρνουμε montage 

Πες και για τα θαλασσινά τώρα.

Πες ότι έτρωγες 5 πιάτα και τώρα την βγάζεις μόνο με τρία.

Ε πώς να μην πεινάς μετά?

Κόψε τα θαλασσινά και τα πολλά σούρτα-φέρτα και μάζευε. Έχεις ένα S MK3 να αγοράσεις, μην το ξεχνάς!☝️

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πες και για τα θαλασσινά τώρα.

Πες ότι έτρωγες 5 πιάτα και τώρα την βγάζεις μόνο με τρία.

Ε πώς να μην πεινάς μετά?
Ε, να ζήσουμε θέλουμε. Δεν μας αφήνουν να ζήσουμε. Θα ρίξει πυρηνικά ο Πουτιν στην Φινλανδία. Και η κρίση κάνει τους λίγους κροισους και τους πολλούς πεινασμένους. Οι κροισοι όμως δεμ αγοράζουν montage. Αυτά είναι του λαού. Οι κροισοι αγοράζουν MOOG 

Κροίσος ο καταρράκτης?
Εσύ ρε φιούζιε τι δουλειά έχεις εδώ κιθαρίστας άνθρωπος...;

Μείνε μακρυά γιατί με αυτούς τους πληκτράδες δεν ξέρεις ποτέ..........

MV5BMTg4NDY3MDc1N15BMl5BanBnXkFtZTcwMzIzNDMzNQ@@._V1_.jpg

@Waterfall-K το διορθωσα, καθώς ούτε εγώ δεν καταλάβαινα έτσι όπως το είχα γράψει 
Η απάντηση στην ερώτηση σου δεν μπορεί να δοθεί χωρίς τη χρήση "Γαλλικών", τουλάχιστον απ'τη μεριά μου...?

Η απάντηση στην ερώτηση σου δεν μπορεί να δοθεί χωρίς τη χρήση "Γαλλικών", τουλάχιστον απ'τη μεριά μου...?
Εμ... κατάλαβες τώρα γιατί αρχικά είχα γράψει μπλογκ αντί για το ακατανομαστο.

Δεν ήθελα να σε συγχισω.

Κ ας μην έβγαζα νόημα ?

Φίλοι πληκτράδες, συγνώμη που παρεμβαίνω στην (ακατάληπτη δι εμέ) συζήτησή σας, αλλά τελικά κυκλοφόρησε αυτό το διαβόητο Montage;

Φίλοι πληκτράδες, συγνώμη που παρεμβαίνω στην (ακατάληπτη δι εμέ) συζήτησή σας, αλλά τελικά κυκλοφόρησε αυτό το διαβόητο Montage;
Από Δευτέρα νομίζω θα βγει στις αίθουσες.

Τα μοογκ τελικά είναι η ιφλουετζα (=τελεκαστρα) των πλήκτρων ασουμε?

Το moog ειναι σαν κατι σαπιες σπασμενες και σκουριασμενες κιθαρες,  relic και καλα, που τις πουλανε 20 χιλιαρικα.

Τα Dave Smith ειναι σαν VOS Gibson, τα πληρωνεις χρυσαφι για να εχεις specs του 1800 προ χριστου.

Το montage ειναι σαν deluxe american Stratocaster, τα κανει ολα, ειναι αξιοπιστο, εχει μοντερνα specs αλλα θα πονεσει η τσεπη.

Τα behringer ειναι σαν τις squier, προσιτα, κανουν τη δουλεια αλλα πρεπει να προσεξεις να ειναι ΟΚ απο αποψη ποιοτητας κατασκευης

Τα vst ειναι σαν τους μαγνητες της Abigail Ybarra, ηχος τζαμι αλλα χρειαζεται να εχεις και καπου να τους τοποθετησεις για να ακουστουν.

εΛπΙζΩ νΑ βΟηθΗσΑ ?

Trending...

Νέα θέματα

Back