Μπήκα πριν λίγο... και βρήκα 6 σελίδες... μόλις τελείωσα το διάβασμα...
Interesting...
Λοιπόν, αν ήθελα να είμαι κακός, θα έλεγα ότι λυπάμαι που φεύγουν τόσο αξιόλογα 'φυντάνια' (η λέξη της ημέρας), γιατί ένας-δύο καραγκιόζηδες είναι πάντοτε επιθυμητοί σε μια παρέα...
Αλλά δεν θέλω να γίνω κακός (αυτή τη στιγμή τουλάχιστον).
Η σκέψη που κυριαρχεί σε μένα, είναι ότι τελικά αυτό το φόρουμ πρέπει να το αντιμετωπίζουμε που και που και σαν συσσωρευμένο υλικό αναφοράς, για τη Μουσική και τη μουσική Τεχνολογία.
Ξέρω πολύ καλά ότι αυτός ήταν ο βασικός στόχος του yameth όταν το σχεδίαζε και λυπάμαι αν από τη μεριά μου έχω κάνει κάτι για να το χαλάσω. Sorry boss...
Κάθε τι λοιπόν που υποσκάπττει
συνειδητά αυτή την επιδίωξη, δεν έχει θέση εδώ, IMHO.
Για το Flipper (aka Fluffer) θα πω μόνο ότι τουλάχιστον στην αρχή δε μου είχε δώσει κακή εντύπωση. Από κάποια στιγμή και έπειτα άρχισε να συμπεριφέρεται σαν κλασσικό τρολ και flamer. Αυτό μάλλον έγινε μετά από κάποιες διαφωνίες σε συγκεκριμένα θέματα, οι πιο νέοι δεν τα έχουν ζήσει.
Η αλλαγή της συμπεριφοράς προδίδει είτε άνθρωπο ψυχικά διαταραγμένο (πράγμα που ειλικρινά ελπίζω να μην είναι αλήθεια) ή μια προσωπικότητα που πραγματικά δεν μπορεί να συμβιώσει με ανθρώπους που φέρουν μια αντίθετη άποψη. Έχει ανάγκη το 'περιβάλλον του'. Εύχομαι ειλικρινά να το βρει.
Για κάτι διάτοντες αστέρες τύπου sakis, δεν θα αναλλώσω θερμίδες να πληκτρολογήσω κάτι.
Θέλω να γράψω μια μικρή, αληθινή ιστορία, που απευθύνεται σε κάποιους που μέσω pm αλλά και στο φόρουμ, έχουν εκφράσει τη 'συμπάθειά' τους για άτομα που αντιμετωπίζονται αρνητικά από όλους τους άλλους.
Μικρός δούλευα τα καλοκαίρια σε μια υπαίθρια καφετέρια και ερχόταν κάθε μέρα ένας χοντρός και γενικά αντιπαθής κύριος, με ένα μικρό, κακόψυχο και απίστευτα αντιπαθητικό Πεκινουά. Γνωρίζετε βέβαια ότι πρόκειται για τα πιο σκατόψυχα και κομπλεξικά σκυλιά που υπάρχουν, αλλά το συγκεκριμένο ήταν το κάτι άλλο. Είχε δαγκώσει τους πάντες, ακόμα και παιδάκια, στα καλά καθούμενα.
Τυχαίνει λοιπόν μια μέρα και έρχεται μια αγέλη από αδέσποτα στην πλατεία που ήταν η καφετέρια. Το σκατόσκυλο πηγαίνει κοντά τους και αρχίζει να πουλάει τσαμπουκά (στο στυλ 'εδώ είναι η περιοχή μου').
Με μια ματιά από τον αρχηγό της αγέλης, 4-5 από τα σκυλιά (που ήταν κάπου 6 φορές όσο το απολειφάδι Πεκινουά) το βουτάνε και αρχίζουν να το κουστομαδάνε.
'Ευτυχώς' το αφεντικό του πρόλαβε να τον μαζέψει, πριν φτάσουμε να ψάχνουμε κομματάκια του σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου. Οι εργαζόμενοι εκεί απλά είχαμε ανάψει τσιγάρο και απολαμβάναμε το θέαμα...
Απάνθρωπο;; Φρικαλέο;;;;
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ;;;
ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!!
Αφήστε τα λοιπόν αυτά περί λύπησης και συμπάθειας στους κατατρεγμένους...
Α ναι, το σκατόσκυλο από εκείνη τη μέρα και μετά, μαζευόταν κλαίγοντας μόνο και μόνο αν το αγριοκοίταζες...
Λήξις...
8)