- Πόντοι
- 18
Θέλω ένα πληκτρολόγιο πισί με velocity sensitivity, aftertouch και ασπρόμαυρα πλήκτρα, άν έχει και ενσωματωμένους ήχους ακόμα καλύτερα. 8)
εγω παλι θελω augmented reality provided by advanced augmented technology media, applied in music applications and music performance in a reasonable costaxtarmas είπε:Θέλω ένα πληκτρολόγιο πισί με velocity sensitivity, aftertouch και ασπρόμαυρα πλήκτρα, άν έχει και ενσωματωμένους ήχους ακόμα καλύτερα. 8)
Η συνεισφορα σου σ'αυτο το θρεντ:neeq είπε:Ενταξει, εγινε στικυ και αυτο το θεμα και επιβεβαιωσε τον κατηφορο του keyboard section.
Η ημιμάθεια και ο δογματισμος πανε πακετο με την επιμονη.
Οι αρχαριοι σ'ευχαριστουν....Αντε να σας πω τις διαφορες να τελειωνουμε με αυτο το θεμα.
Workstation: Πολλά κουμπιά, λίγα knobs.
Arranger: Κουμπια Fill A, Fill B.
Synthesizer: Πολλά knobs, λίγα κουμπια.
Midi keyboard: Χαλασε, δε βγαζει ηχο.
O neeq (με τις ατάκες που παρέθεσες, περί knobs κλπ) είναι σαφές ότι κάνει χιούμορ. Οι αρχάριοι δεν κινδυνεύουν να παραπλανηθούν από τον neeq, ούτε απαίτησε ο άνθρωπος να κάνουμε τις ατάκες του στίκυ.Waterfall-K είπε:Οι αρχαριοι σ'ευχαριστουν....
Χαιρω πολυ. Ειναι σαφες επισης οτι εδω μεσα εχουμε πηξει στις ατακες, αλλα οταν ερχεται η ωρα να γραψουμε και τιποτα σοβαρο, εκει οι ατακες μεταμορφωνονται σε πατατες. Με τοσες πατατες_μονο απ'το Keyboard section_θα μπορουσαμε να γινουμε ολοι πλουσιοι αν τις πουλουσαμε στις λαϊκες.trolley είπε:O neeq (με τις ατάκες που παρέθεσες, περί knobs κλπ) είναι σαφές ότι κάνει χιούμορ.
Που τον θυμηθηκες τον θεο? ;Dmanosx είπε:η εκχώρηση της κλίμακας σε άλλη κλπ.
κορόιδευε ρε γελοίε αυτα που δεν ξερεις και δεν καταλαβαινεις, μονο πλακιτσα και ειρωνία εισαι cos_dr, ενας ελεεινός μαϊντανός με μικρο μόριο.cos_dr είπε:κανα πληκτροφόρο με κινητό ντο παίζει?
Όλα το ρεζουμέ από τις 12 σελίδεςmanosx είπε:Τα φόρουμ είναι για να τσακωνόμαστε ;D ;D ;D
Ή να βρισκόμαστε σε καμιά υπόγα μια φορά την βδομάδα να πλακωνόμαστε όλοι μαζί να μας φεύγουν τα χοντρά a la fight club. ;DVangelisV είπε:Αν γινοταν να ανοιξουμε ενα θρεντ μονο για να τσακωνομαστε, χωρις να κλειδωνοταν ομως. ;D
Μεσα, αλλα η υπογα θα κλειδωνοταν ομως 8)X-minor είπε:Ή να βρισκόμαστε σε καμιά υπόγα μια φορά την βδομάδα να πλακωνόμαστε όλοι μαζί να μας φεύγουν τα χοντρά a la fight club. ;D
GZaimis είπε:Πρόταση τσακωμού: Digital VS Analog! ;D 8)