Εκτός από Αντίχριστοι, αξύριστοι και γομάρια.Δεν ξέρω, μου έβγαζε μια απέχθεια.? Ιδιαίτερα όταν έβλεπα όλους αυτούς τους μουσάτους της τοπικής Κλαδικής με έπιανε κάτι...?
Μια και ανέφερα τους -συμπαθείς κατά τα άλλα- μουσάτους πρασινοφρουρούς, άκου μια φάση που θυμήθηκα απ'την αξέχαστη εποχή των Πράσινων & Μπλε καφενείων.? Εκλογές, κι εγώ πιτσιρικάς με 5-6 άλλους πάνω σε μια καρότσα αγροτικού με σημαίες NΔ να κάνουμε πορεία στην πόλη μετά από μια ομιλία κάποιου κομματικού τύπου που είχε έρθει. Η πορεία ήταν πολύ μεγάλη, αμέτρητα αμάξια να κορνάρουν και να φωνάζουν διάφορα συνθήματα. Σε κάποια φάση και περνώντας έξω από ένα κέντρο του ΠΑΣΟΚ, αρχίζουμε να φωνάζουμε το κλασικό σύνθημα "Την πράσινη φανέλα φοράνε στα μπ@%$^λα".?Προβολή συνημμένου 46704
Για κακή μας τύχη όμως, η πορεία κολλάει και το αμάξι μας σταματάει ακριβώς έξω απ΄το κέντρο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ήταν γεμάτο με κάτι περίεργες αξύριστες φάτσες.? Με το που σταματάμε λοιπόν, πετάγεται ένα δασύτριχο γομάρι με φανελάκι και μούσι, πιάνεται πίσω απ'την καρότσα και πάει να ανέβει πάνω. Πίσω στην καρότσα ήταν ξαπλωμένος ένας φίλος με μια σημαία και δεν είχε πάρει χαμπάρι τι τού ερχόταν από πίσω.
Το γομάρι βρίζοντας ανεβάζει πάνω στην καρότσα το ένα πόδι, εμείς έντρομοι μαζευόμαστε στην άλλη άκρη της καρότσας, με τον ξαπλωμένο φίλο να μην έχει πάρει ακόμα χαμπάρι τι συμβαίνει. Κι εκεί που αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το "Δεύτε τελευταίον ασπασμόν",? η πορεία ξαναρχίζει να προχωράει και το γομάρι δεν προλαβαίνει να ανέβει και μένει πίσω βρίζοντας.?
Ωραίες, αθώες εποχές...??
Ο Vangelis είχε ταυτόσημες απόψεις με τις δικές μου και όλα όσα έχω πει στην espresso και προσπαθούν κάποιοι, ονόματα δε λέμε να τα χώσουν σε κόμματα και εκπροσωπήσεις.?Κάτσε να σε βοηθήσω λίγο να ξεχωρίζεις τα απλά "δασύτριχα γομάρια" απ'τα "Πασοκικά δασύτριχα γομάρια".
Εξαιρετικά αγαπητό δασύτριχο γομάρι:
Προβολή συνημμένου 46715
Πασοκικό δασύτριχο γομάρι:
Προβολή συνημμένου 46716
Ω, πόσο περήφανος νιώθω που είμαι φτιαγμένος από την ίδια πάστα που έχει φτιαχτεί αυτός. Τη πάστα του ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ??
Ας αρκεστούμε σε ταύτο, καθότι ο ΒαΝγκέλης, ήταν ένα δασύτριχο γομάρι, ενώ εσύ είσαι ένας ευθυτενής εκπάγλου καλλονής και σωματοδομής μποξέρ ισάξιος του Ζαρ. Μην ασχολήσε με τα σκουπίδια των στενών του Ευρίπου λαίμαιΆκου τον Κώστα που είναι και μεγάλο μουσικό ταλέντο. Γιατί ο Vangelis θα αναγνώριζε το ταλέντο μου, όπως όλοι εξάλλου, ΑΜΕΣΩΣ?
Έτσι ακριβώς. Ο Βαγγέλης ήταν κοντά στις απόψεις σου, όχι εσύ στις δικές του...?Ο Vangelis είχε ταυτόσημες απόψεις με τις δικές μου
Ναι ρε συ, πασίγνωστος Σοσιαλιστής/Κομμουνιστής ο Βαγγέλης.Οι ανωτέρω είναι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ και τις έχει δηλώσει δημόσια από ότι βλέπω, ο Vangelis.
Αυτός μπορούσε να είναι όπως γούσταρε γιατί είναι αυτό που είναι. Το μεγαλείο αυτό του είδους και το αποτέλεσμα που έβγαλε ως μουσικοσυνθέτης, δεν είναι δυνατό να το καταλάβουμε, δεν είναι καν εύκολα μετρήσιμο με τις υπάρχουσες μεθόδους έρευνας και τα σημερινά επιστημονικά standards.Ας αρκεστούμε σε ταύτο, καθότι ο ΒαΝγκέλης, ήταν ένα δασύτριχο γομάρι, ενώ εσύ είσαι ένας ευθυτενής εκπάγλου καλλονής και σωματοδομής μποξέρ ισάξιος του Ζαρ. Μην ασχολήσε με τα σκουπίδια των στενών του Ευρίπου λαίμαι
Ούτε εγώ δεν θα τα έλεγα καλύτερα ρε μπαγάσα, με συγκίνησες...Αυτός μπορούσε να είναι όπως γούσταρε γιατί είναι αυτό που είναι. Το μεγαλείο αυτό του είδους και το αποτέλεσμα που έβγαλε ως μουσικοσυνθέτης, δεν είναι δυνατό να το καταλάβουμε, δεν είναι καν εύκολα μετρήσιμο με τις υπάρχουσες μεθόδους έρευνας και τα σημερινά επιστημονικά standards.
Είναι σαν να συγκρίνεις εμένα, έναν γαλαξία, με το σύμπαν.
Κανένας δε θα ακουστεί σαν αυτόν, δεν είναι δυνατόν να τον εξομοιώσεις. Δεν είναι δυνατό να τον αναπαράγεις, να τον αντιγράψεις, ότι και να κάνεις, όποιος και να είσαι, ότι και να έχεις στη διάθεσή σου, δε θα τον πλησιάσεις.
Είναι πραγματικά, απόλυτα μοναδικός. Και αν ακούσεις τη μουσική και μετά δεις τον άνθρωπο, θα σου έμενε σε όλες τις φάσεις της εμφάνισής του, εμβληματικός.
Εμβληματικός, απόλυτος, οικουμενικός, συμπαντικός, αξεπέραστος, μοναδικός.
Δε θα υπάρξει επόμενος. ?
Οι μεγαλύτεροι φιλάνθρωποι της ιστορίας έτσι ήταν. Αυτοί ευεργέτησαν και τους άλλους, αυτοί οργάνωσαν επαναστάσεις, αυτοί οραματιστήκαν και αγωνίστηκαν και θέσπισαν τα ίσα δικαιώματα, τις ίσες ευκαιρίες κλπ. κλπ. Από την πάστα τους πηγάζει το όραμα για έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο και όσο πιο μεγάλοι είναι τόσο πιο πολύ συνέβαλαν σε αυτό διότι επηρέασαν και άλλους πλούσιους.Έτσι ακριβώς. Ο Βαγγέλης ήταν κοντά στις απόψεις σου, όχι εσύ στις δικές του...?
Ναι ρε συ, πασίγνωστος Σοσιαλιστής/Κομμουνιστής ο Βαγγέλης.Αρκεί κανείς να κάνει μια επίσκεψη στο σπίτι/στούντιο του στο Παρίσι για να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι...
Προβολή συνημμένου 46718
Για το Ζαν μιλάει, όχι τον Πτατανατσίου, μη μπλέκεσαι Κάμπια ?Ούτε εγώ δεν θα τα έλεγα καλύτερα ρε μπαγάσα, με συγκίνησες...Προβολή συνημμένου 46719
Δεν νομίζω φίλος...?Για το Ζαν μιλάει, όχι τον Πτατανατσίου, μη μπλέκεσαι Κάμπια ?
Μην πας να τον συγκρίνεις με κανέναν, δε γίνεται κανένας να συγκριθεί με τον Παπαθανασίου.Για το Ζαν μιλάει, όχι τον Πτατανατσίου, μη μπλέκεσαι Κάμπια ?
Θα σε ΤΣΑΚΙΣΩ καναγια οπισθογεμή ΚΑΙ σουσταλίδικε Πατατανατσίου, είναι ντροπή, δεν σε αναγνωρίζω σύντροφεΜην πας να τον συγκρίνεις με κανέναν, δε γίνεται κανένας να συγκριθεί με τον Παπαθανασίου.
Είναι σαν τον Mike Tyson στην πυγμαχία. Δε συγκρίνεται κανένας μαζί του. Δε γίνεται.
Και Mike Tyson μπορεί να ξαναυπάρξει αν και δύσκολο.
Παπαθανασίου δε γίνεται. Ένας και μοναδικός.
6 minutes ago, Σαμη Παραγκα said:
Θα σε ΤΣΑΚΙΣΩ καναγια οπισθογεμή ΚΑΙ σουσταλίδικε Πατατανατσίου, είναι ντροπή, δεν σε αναγνωρίζω σύντροφε
....έχε χάρη που και ο μπασσίστας με βγήκε ΤΖΟΥΦΙΟΣ