Ουουου... στρατιά ;D Αφού ξέρεις βρε Νικόλα, οι γυναίκες μας μόλις ακούσουν για Noiz μας παρακαλάνε... Να έρθω και εγώ να σας ακούω να μιλάτε ακατάπαυστα για κιθάρες; Θα με πάρεις μαζί; ;D ;D ;DNikolas είπε:Θα είναι κάποιο κοριτσάκι μαζί σας απόψε; Μην είναι η γυναίκα μου μόνη της. :-[![]()
Αν θέλουμε να χουμε και κανα κοριτσάκι σήμερα, καλό είναι να μην έρθουν οι γυναίκες μας.Nikolas είπε:Θα είναι κάποιο κοριτσάκι μαζί σας απόψε; Μην είναι η γυναίκα μου μόνη της. :-[![]()
Για να είμαι ειλικρινής, στις μπυροποσίες, από ελάχιστα έως καθόλου μιλάω για κιθάρες και λοιπά μουσικά όργανα.Και τώρα η πραγματικότητα: Τι, πάλι με αυτούς τους μπεκρούλιακες θα βρεθείς; Καλά εκτός από κιθάρες δεν έχετε να πείτε τίποτα άλλο; Να πας μόνος σου... Σιγά μην έρθω να σας ακούω να μιλάτε όλη την ώρα για... ακατάληπτα πράγματα... ;D ;D ;D ;D
Πιθανόν να περάσω από τη Πανόρμου μετά να σε δω να βγάζεις τα ζόρια επί σκηνής. Θα ναι και ο Επικούρης ο Κουνελόκαρδος για να τα (ξανα)π(ι)ούμε.να βρεθείτε να τα πιείτε χαλαρά και όμορφα ,γιατί τραβάμε ζόρια σε όλα τα επίπεδα
epikouris είπε:Μετά θα έρθεις θες δες θες στο Blues γιατί σου έχω μαζέψει κάτι κουνέλες (2) που σε περιμένουν. Να είσαι φρόνιμος όμως και να έχεις μπόλικα καρότα μαζί σου.
Εγώ αν δεν υπάρχουν σαρκοφάγα κουνέλια δεν έρχομαι.epikouris είπε:Ναι, ωρέ Κώστα, θα φροντίσω να είμαι. Το κουνητό σου ανοιχτό μη χάσω τα κουνέλια στο δρόμο. Θα φέρω και μια κόπια απ' τους "ΟΡΘΙΟΥΣ" που βγήκαν σήμερα για τους φίλους. Μετά θα έρθεις θες δες θες στο Blues γιατί σου έχω μαζέψει κάτι κουνέλες (2) που σε περιμένουν. Να είσαι φρόνιμος όμως και να έχεις μπόλικα καρότα μαζί σου.
Καλά, θα πούμε στον Marathon ότι ο Jeff Beck είναι gay και ότι τα Mac είναι για πέταμα.The Genius Loci είπε:Εγώ αν δεν υπάρχουν σαρκοφάγα κουνέλια δεν έρχομαι.
και κανείς δεν θα σε πιστέψει...και θα σε βάλουν να πληρώσεις το λογαριασμό...2 πράγματα που απεχθάνεσαι... ;D ;Daudiokostas είπε:Καλά, θα πούμε στον Marathon ότι ο Jeff Beck είναι gay και ότι τα Mac είναι για πέταμα.
Τότε θα είσαι καλυμένος.
Εγώ συνέχισα με jam με Small Blues Trap και Δ. Ιωάννου (Blues Cargo) στης Πανόρμου το τσαρδί. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Πάντως η βραδιά έληξε υπέροχα με κάτι... κεμπάμπ στον Σάββα... μεγαλείο ;D
Μας έλειψες βρε ;D Όταν μασουλούσαμε τα κεμπάπ με τον Κώστα τον συμφοιτητή σου σε μνημονεύαμε... ;D ;D ;DNestoras είπε:Δεν κατάφερα να έρθω- αναπάντεχο πρόβλημα υγείας της θυγατέρας προέκυψε. Επιφυλάσσομαι για την επόμενη.