- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,918
καλορίζικο. Περιμένουμε ρηβιούΕλάτε ρε.
Ραντεβού στο Νιάρχος.
Ελάτε.
καλορίζικο. Περιμένουμε ρηβιούΕλάτε ρε.
Ραντεβού στο Νιάρχος.
Ελάτε.
Φιλε συμφορουμητη Κωστα, τι τελειο που θα ηταν αν ανοιγες κι ενα thread στη κατηγορια πληκτρα, με τις δικες σου εντυπωσεις και + & (λεμε τωρα!!!) όποια - , να μαθουμε απο εναν δικο μας τη γνωμη του, με ψυχρεμη φωνη, για το οργανο!
Γιατρε εχουμε (για αλλη μια φορα) ιδιες σκεψιες ε;;; δεν ειχα διαβασει το ποστ σου!!!!! επαυξανω!!!!!καλορίζικο. Περιμένουμε ρηβιού
Σε ποιον από τους δύο απευθύνεσαι;Φιλε συμφορουμητη Κωστα, τι τελειο που θα ηταν αν ανοιγες κι ενα thread στη κατηγορια πληκτρα, με τις δικες σου εντυπωσεις και + & (λεμε τωρα!!!) όποια - , να μαθουμε απο εναν δικο μας τη γνωμη του, με ψυχρεμη φωνη, για το οργανο!
όποτε υπαρχει χρονος φυσικα και αφου εχεις "κατατοπιστει" σχετικα με τις λειτουργιες του workstation!
σου εχω και τον τιτλο ετοιμο!!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ YAMAHA MONTAGE M: ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ...!!!!!!!!!!
Χιουμορ! μη παρεξηγηθει κανεις,,,,, με ξερετε δα!!!!!!!!!!!!!!!
Σε εμένα πού στο έκλεψα στην ενέδρα που σου εστησα στο Ελ Νιάρχος. Σε σκηνοθεσία Σέρτζιο Λεόνε.Σε ποιον από τους δύο απευθύνεσαι;
εννοειται σε'σενα!Σε ποιον από τους δύο απευθύνεσαι;
ρε Κωστα ολα τα ισοπεδωσες με 10 προτασεις!!!!!!!!!!Τι review βρε παιδιά;
Και ποτέ; Αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Πάρτε ένα Modx.
Η μηχανή είναι από την φύση της δυνατή.
Sequencer δεν έχει. Έχει το daw σας.
Πλαστικό πλαίσιο παντού.
Δυνατό motherboard.
Η AWM είναι θαυματουργή
Πολυφωνία 128
Και το αναλογικό κομμάτι 16φωνο.
Αν προσπαθήσεις να φτιάξεις ένα scene και με τις δύο προσοχή στις πολυφωνίες...που δεν θεωρώ ότι πρέπει να το σκεφτεί κανείς.
Για τους πιανίστες θα χρειαστεί ένα 88αρι με 4 ζώνες.
Αγοράζετε ένα sl88 ή 73.
Μετά θέλει να βάλεις το manual πάνω στο όργανο και ξεκινάς.
Αν δεν βάλεις το manual θα έχεις ένα rompler και όταν θα χρειάζεται νέους ήχους θα δίνεις 29€ και θα παίρνεις σετ.
Αν το θες για rompler σε καλύπτει.;;;; ειδικα με το τελευταιο για τους ηχους,,,, που εγραψες, με καλυπτει απολυτα!!!!!
Τι να σου πω περί τίτλων. Μάλλον πρέπει να ανατρέξεις στο νοιζ του 2008-2016* οσο για το που παει το... Γιατρος,,,, Το Γιατρος παει στον Κως.DR.! 1on, γιατι οντως ειναι ο Γιατρος των συνθ, και 2ον,
γιατι, αν καποιος μπουκωσει με τα εκατονταδες χιλιαδες πρισετ που μπορει να εχει + εφε. + ρυθμησεις κλπ κλπ κλπ στα daws, ε. Νομιζω, μια πρωτη βοηθεια μπορει ευκολα να τη δωσει! τι. Λιγο ειναι αυτο για να τον πει καποιος γιατρο;
σιγα μωρε!!!!! μηπως πρωτη φορα θα'ναι,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!Έχουμε αλλάξει την φύση του νήματος
Montage M + DAW integration + τουμπανόπισον = Ultimate Music Studio - Workstation.βαλε και οτι εχω και το Moxf για sequencer, καλα ειμαι!
αν θα'παιρνα το Montage M, Ναι. Θα το'παιρνα, οσο και να ψαξουμε δεν νομιζω να βρουμε κανεναν που δε θα το ηθελε!!! κυρίως θα εψαχνα εναν τροπο για να το νοικιασω! ή να το αγορασω στη χαμηλοτερη τιμη για να ξαναπουληθει μετα. (Το'χω ξαναπει) , θα εβγαζα οσες περισσοτερες φωτογραφιες για φλεξ μπορουσα,,,, εεεε θα επαιζα και λιγο και με τα μενου του + φυσικα και με το κλαβιε του, και θα το επεστρεφα.
Η Υψηλη του τιμη... Το κανει να γερνει ξεκαθαρα προς επαγγελματίες μουσικούς. Εγω δεν ειμαι τετοιος.
Αν σκεφτείς ότι παράλληλα κάνω σέρβις στις μπαλκονόπορτες, καλά πάει..σιγα μωρε!!!!! μηπως πρωτη φορα θα'ναι,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!
βγαζουμε ωραιοτατα συμπερασματα παντως! και μιλαμε τοσο ωραια!!!!!
Μπά. Εγώ πλέον τσαντίζομαι με τα hardware synths και τις οθόνες. Μόνο σε software μπορώ να δουλέψω. Μονο για controller έχω το hardware. Τα έχω φτιάξει όλα τόσο άνετα και παραγωγικά. Απλά βαριέμαι να παίξωβαλ'το καπου μεσα προστατευμενο! ο Κως μου φαινεται εχει αγριες διαθεσεις!!!!!!!!!!
Παίζουν μόνα τους με τέτοιο σετάρισμα Κωστα μουΤα έχω φτιάξει όλα τόσο άνετα και παραγωγικά. Απλά βαριέμαι να παίξω![]()