Αν και δεν νομίζω ότι η ταυτότητα μιας ελληνικής δισκογραφικής εταιρείας είναι εφικτή στην μικρή Ελλάδα αλλά λόγω του ότι ως πρόεδρος της δισκογραφικής έχω στόχο, πέραν των άλλων και την βιωσιμότητα (με ευκτέο στόχο την κερδοφορία), θα προσπαθούσα να κρατήσω ένα μίνιμουμ core αναγνώρισης.
Τώρα θα μου πεις τι στυλ.
Ξέρω γω.... Έχω χάσει το τραίνο της σφαιρικής ενημέρωσης εδώ και πολλά χρόνια. Οπότε η δουλειά μου ως πρόεδρος δεν θα ήταν να είμαι ο παντογνώστης Εταιρικός Θεός αλλά ο Διαχειριστικός Θεός ;D, ψάχνοντας τα καλύτερα άτομα που μπορούν να κάνουν το καλύτερο ψάξιμο.
Και βέβαια marketing και άγιος ο Θεός. Με dedicated άτομα
Πέραν των οιωνδήποτε εγγενών εθνικών συγκρασιακών μειονεκτημάτων, είμαστε μια μικρή χώρα, γεωγραφικά απομονωμένη με τις δυσκολίες που αυτό επιφέρει. Προσωπικά πάντως, το γκρουπ που θα ήθελα να σπρώξω από την εταιρεία μου θα το "ανάγκαζα" να γυρίσει όλες τις Πανεπιστημιούπολεις της Ελλάδος. Ναι, μπλα, μπλα πολλές και τι μαυτό και ποιος θα ρθει αλλά πσσσσστ ή το κάνουμε παιδιά ή περιμένουμε να μας πέσει στο κεφάλι κάνοντας κουβεντούλα του στυλ "I could have been a contender
(Μπράντο στο "Λιμάνι της αγωνίας").
Αναφέρθηκαν βέβαια ονόματα από εδώ μέσα (
μέχρι και το δικό μας thank you Hadgi but we are not worthy, σου χρωστάω κάρμα) και ωραία τα λέμε και ωραία προστρέχουμε προς αρωγή των φίλων και συμφορουμιτών αλλά πόσοι πραγματικά άκουσαν το CD, πόσοι πραγματικά τους άρεσε έτσι ώστε να αγόραζαν το CD (εδώ ξεκινά το ενδιαφέρον μου ως πρόεδρος ....) και πόσοι θα ξαναγόραζαν (...συνεχίζεται...) και θα το πρότειναν; (....κορυφώνεται).
Τέλος πάντων. Πήρα φόρα. Δεν θα πω άλλα προς το παρόν. Κυρίως λόγω χρόνου.
Αλλά μιας και ζήτησε ονόματα ο φίλτατος Μπλε, να πω και γω στο χώρο που ακούω τους Rosewood Bros, Blue Side Band
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
, Appalachian Cobra Worshipers, Illegal Operations .....
Α, ναι.
ΔΕΝ έχω ΙΔΕΑ σχετικά με δισκογραφικές.
Για αυτό και μάλλον δεν θα ανοιγα μία.
Ούτε με €2Μ ;D