review Ampster by Carl Martin (amp-in-a-box) - Mini review

οπως παντα αναλυτικη παρουσιαση. με γειες. τα λεγαμε καιρο με τον Γιωργη μιας και οι δυο θελαμε ενα τετοιο μηχανακι. Το συγκεκριμενο ηχητικα μου εκανε και μενα κλικ μιας και ο καθαρος του ηχος δεν ειναι πριμαριστος οπως στα περισσοτερα. θα ελεγα οτι στρογγυλευει. νομιζω μαλιστα οτι στα κλιπς Γιωργο εκρυψες την στρογγυλαδα που ειναι πολυ ωραια. Μονο του αρνητικο οτι δεν εχει στερεο, αλλα εχει θετικο τις συνδεσιμοτητες με παρα πολυ καλο ηχο και χωρις να χανεσαι σε αμετρητες επιλογες.

Με tele, 4-5 πετάλια στακαρισμένα μεταξύ τους, και πιο soft ήχους

ampstertelemix.mp3 4.13 MB · 323 downloads
το σολο ωραιος ηχος, αλλα δεν κρατιεμαι και θα πω το εξης.... η συνολικη παραγωη πολυ παλιακια σαν νυχταδικο στα 90s αν με πιανεις. μου ρθε κατευθειαν εικονα. Φευγει ο τραγουδιστης στα καμαρινια για ξεκουραση και αναλαμαβανει για λιγο η μπαντα. , μπαινει μποστα ο ηλεκτρικος κιθαριστας( μαλλον καραφλος και παλιος ροκας) και ενας συνθας βγαζει ολες τις πλατες αλα 90s. Ola αυτα μεσα σε ουισκια και ξυροκαρπια

το σολο ωραιος ηχος, αλλα δεν κρατιεμαι και θα πω το εξης.... η συνολικη παραγωη πολυ παλιακια σαν νυχταδικο στα 90s αν με πιανεις. μου ρθε κατευθειαν εικονα. Φευγει ο τραγουδιστης στα καμαρινια για ξεκουραση και αναλαμαβανει για λιγο η μπαντα. , μπαινει μποστα ο ηλεκτρικος κιθαριστας( μαλλον καραφλος και παλιος ροκας) και ενας συνθας βγαζει ολες τις πλατες αλα 90s. Ola αυτα μεσα σε ουισκια και ξυροκαρπια
Ρε μλκ σε βλέπω μπλε ?

IMG_20230627_233135.jpg

Νομίζω ότι ο Φεντερ εφάρμοσε το tone pot στις τελεκαστερ την ημέρα που γεννήθηκε ο Φουζιος. Θα μας πει ο SF για σιγουριά...
Ο ενας μπαινει παρανομα σε σπιτια τα βραδια κ κλεινει τα tone κ ο αλλος ξεσυνδεει το tone απο τον μπριτζ να ειναι καρφι ο ηχος να ξυριζει

Νομίζω ότι ο Φεντερ εφάρμοσε το tone pot στις τελεκαστερ την ημέρα που γεννήθηκε ο Φουζιος. Θα μας πει ο SF για σιγουριά...
οχι, οι esquire που είχαν ένα μαγνήτη στην κάτω θέση δεν είχαν tone pot

Αποκλείεται να μάθεις κάτι τέτοιο από τον ΣΦ.

Δεν ξέρει ότι υπάρχει tone pot στις κιθάρες.

Ούτε για volume pot δεν ξέρει μην σου πω.

οχι, οι esquire που είχαν ένα μαγνήτη στην κάτω θέση δεν είχαν tone pot

Αυτό λέω. Η γέννηση του φουζιου ήταν το τέλος της esquire (χωρίς pot), και η αρχή μιας νέας εποχής (τελε με ποτ)....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back