Γιωργο εκρυψες την στρογγυλαδα που ειναι πολυ ωραια.
το σολο ωραιος ηχος, αλλα δεν κρατιεμαι και θα πω το εξης.... η συνολικη παραγωη πολυ παλιακια σαν νυχταδικο στα 90s αν με πιανεις. μου ρθε κατευθειαν εικονα. Φευγει ο τραγουδιστης στα καμαρινια για ξεκουραση και αναλαμαβανει για λιγο η μπαντα. , μπαινει μποστα ο ηλεκτρικος κιθαριστας( μαλλον καραφλος και παλιος ροκας) και ενας συνθας βγαζει ολες τις πλατες αλα 90s. Ola αυτα μεσα σε ουισκια και ξυροκαρπιαΜε tele, 4-5 πετάλια στακαρισμένα μεταξύ τους, και πιο soft ήχους
ampstertelemix.mp3 4.13 MB · 323 downloads
Ρε μλκ σε βλέπω μπλε ?το σολο ωραιος ηχος, αλλα δεν κρατιεμαι και θα πω το εξης.... η συνολικη παραγωη πολυ παλιακια σαν νυχταδικο στα 90s αν με πιανεις. μου ρθε κατευθειαν εικονα. Φευγει ο τραγουδιστης στα καμαρινια για ξεκουραση και αναλαμαβανει για λιγο η μπαντα. , μπαινει μποστα ο ηλεκτρικος κιθαριστας( μαλλον καραφλος και παλιος ροκας) και ενας συνθας βγαζει ολες τις πλατες αλα 90s. Ola αυτα μεσα σε ουισκια και ξυροκαρπια
Ευτυχως ηταν συμπτωση μονο::Ρε μλκ σε βλέπω μπλε
Αυτά τα κάνουν οι μπασισταιαυτό το κουμπί είναι προσποίηση, δεν είναι συνδεμένο.
Το γυρνάς και λες "τώρα καλύτερα δεν είναι"?
Ο ενας μπαινει παρανομα σε σπιτια τα βραδια κ κλεινει τα tone κ ο αλλος ξεσυνδεει το tone απο τον μπριτζ να ειναι καρφι ο ηχος να ξυριζειΝομίζω ότι ο Φεντερ εφάρμοσε το tone pot στις τελεκαστερ την ημέρα που γεννήθηκε ο Φουζιος. Θα μας πει ο SF για σιγουριά...
οχι, οι esquire που είχαν ένα μαγνήτη στην κάτω θέση δεν είχαν tone potΝομίζω ότι ο Φεντερ εφάρμοσε το tone pot στις τελεκαστερ την ημέρα που γεννήθηκε ο Φουζιος. Θα μας πει ο SF για σιγουριά...
Νομίζω ότι ο Φεντερ εφάρμοσε το tone pot στις τελεκαστερ την ημέρα που γεννήθηκε ο Φουζιος. Θα μας πει ο SF για σιγουριά...
έχει βάλει σφήνες να μην γυρίζουνΑποκλείεται να μάθεις κάτι τέτοιο από τον ΣΦ.
Δεν ξέρει ότι υπάρχει tone pot στις κιθάρες.
Ούτε για volume pot δεν ξέρει μην σου πω.
οχι, οι esquire που είχαν ένα μαγνήτη στην κάτω θέση δεν είχαν tone pot
Υπαρχει η εκφραση it goes to 11έχει βάλει σφήνες να μην γυρίζουν