- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Υπάρχει πιο μεγάλη ευτυχία που θα αλλάξω τα λάδια, το φίλτρο και τα τακάκια στη μηχανή μου μόνος μου για να γλυτώσω ένα πενηντάρικο από το συνεργείο που δεν ξέρω και τι λάδι θα μου βάλει μέσα, ή να λύνω και να φτιάχνω μόνος μου το pitch bend στο V-Synth? Άλλο να τρως πατάτα που την έχεις καλλιεργήσει και άλλο να την αγοράζεις. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο. Άντε να πάτε μια βόλτα σε μια εφημερία ελληνικών αστικών νοσοκομείων να δείτε τι γίνεται μέσα και θα βγείτε άλλη άνθρωποι από ευτυχία που περπατάτε και έχετε την υγειά σας.
Και ο άλλος που κηδέψαμε προχθές και ήταν 52 χρονών και άφησε 3 παιδιά και μια γυναίκα και που είχε λεφτά και το αμάξι που ήθελε, τι να το κάνει που έλιωνε 4 χρόνια από τον καρκίνο.
Και αυτός είμαι σίγουρος πως θα ζούσε ευτυχισμένος.
www.newsit.gr
Τελικά, πόση δυστυχία άραγε θα φέρουν αυτά τα λεφτά.
Άμα ήταν σαν και εμένα αρχιτεμπέλαρος
τώρα μπορεί και να ζούσε και ας είχε αμάξι 20ετίας που δεν του φτιάχνει τα χτυπήματα γιατί περιμένει να τον τρακάρει κανας άλλος, να του τα πληρώσει όλα. 

Και ο άλλος που κηδέψαμε προχθές και ήταν 52 χρονών και άφησε 3 παιδιά και μια γυναίκα και που είχε λεφτά και το αμάξι που ήθελε, τι να το κάνει που έλιωνε 4 χρόνια από τον καρκίνο.
Και αυτός είμαι σίγουρος πως θα ζούσε ευτυχισμένος.

Νέα Υόρκη: Ο CEO της Siemens Ισπανίας, η σύζυγός του και τα 3 παιδιά τους οι νεκροί από την πτώση του ελικοπτέρου στον Χάντσον - Βίντεο με τη στιγμή της συντριβής
Νεκρός και ο χειριστής του ελικοπτέρου - Μαρτυρίες κάνουν λόγο για αποκόλληση του έλικα - Άγνωστα μέχρι στιγμής τα αίτια της τραγωδίας

Τελικά, πόση δυστυχία άραγε θα φέρουν αυτά τα λεφτά.
Άμα ήταν σαν και εμένα αρχιτεμπέλαρος