- Πόντοι
- 4,208
δώσε ένα συμφωνώ στο σχόλιο μου ''δεν θέλω τελε''
Έδωσα εγώ.
Σιγά μην συμφωνούσε ο Μπάμπης.
Με έσωσες Στρατό. Δεν έκανε click το mouse με τίποτα.Έδωσα εγώ.
Σιγά μην συμφωνούσε ο Μπάμπης.
Δεν έκανε click το mouse με τίποτα.
Εντάξει - έχω και ένα γιουκαλίλι που δεν το δήλωσα - το παραδέχομαι - πως υποβάλλω συμπληρωματική;Ο @MarLog νομίζω ότι δεν έχει κάνει "κανονική" εγγραφή, καθώς τα post του θέλουν έγκριση. Πιθανώς για αυτό να μην μπορεί να αποκτήσει φήμη.
ΜarLog εγγράψου "κανονικά". ?
Μόλις πουλήσω την Tele.Να πάρεις άλλο.
Αφτό έχει χαλάσει μάλλον.
Μόλις πουλήσω την Tele.
@Άγιος Από ο,τι έχω παρατηρήσει, reputation (πλέον) δίνουν τα "Συμφωνω" και "Ευχαριστώ".
Τα likes όχι.
Εκτός αν υπάρχει τίποτα του στυλ στα 10 likes --> 1 reputation.
Συμπληρωματική χωρις πρόστιμο δεν γίνεται.Εντάξει - έχω και ένα γιουκαλίλι που δεν το δήλωσα - το παραδέχομαι - πως υποβάλλω συμπληρωματική;
Γίνεται συμπληρωματική χωρίς πρόστιμο αν το ποσό του επιπλέον φόρου που προκύπτει δεν υπερβαίνει τα 100 ευρώ.Συμπληρωματική χωρις πρόστιμο δεν γίνεται.
Είσαι εκπρόθεσμος....σαν τον ΦΠΑ....Λυπάμαι.
100,00 €.
Να σου στείλω IBAN?
Υ.Γ. Νομίζω πρέπει να συμπληρώσεις ένα Minimum αριθμό Posts για να μην χρειάζεται από πριν έγκριση από Mods για να ποστάρεις. Δεν ξέρω πόσα. Περιμένω ενημέρωση από το υπουργείο .
Τώρα θα μας μάθεις τη δουλειά μας;Γίνεται συμπληρωματική χωρίς πρόστιμο αν το ποσό του επιπλέον φόρου που προκύπτει δεν υπερβαίνει τα 100 ευρώ.
Αυτά έχουν οι μακροχρόνιες καταλήψεις. Σε ποια συλλογικότητα είπαμε ανήκεις??Εντάξει δεν είμαι μπανιαρισμενος...
Δεν ανήκω σε καμιά συλλογικότητα αλλά δεν καταλαβαίνω και το πνεύμα του σχολίου σου ρε φίλε, καντο πιο λιανά γιατί είναι και αργάΑυτά έχουν οι μακροχρόνιες καταλήψεις. Σε ποια συλλογικότητα είπαμε ανήκεις??
Λέω να μην στο κάνω λιανά, γιατί είναι και αργά αλλά και γιατί το να εξηγείς τα αστεία σου δεν έχει νόημα. Αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά πάντως θα καταλάβεις το αστείο. Αν όχι, δεν τρέχει και τίποτα, ακόμα ένα αστείο ήταν και πέρασε....καντο πιο λιανά γιατί είναι και αργά...
Κάτσε φίλος να δω αν τα λες σωστά... Έχω τον ex admin εδώ και θα σε τσεκάρω.Τώρα θα μας μάθεις τη δουλειά μας;
Δες εγκύκλιο @Yannis Methenitis 234α/2005 και κοινή υπ' αριθμ 47/2006 απόφαση @harilatron με @Terry RoscoeBeck5 κατ εξουσιοδότηση της ως άνω εγκυκλίου.
Δεν φτάνει που αυξάνονται οι τιμές. Μειώνουν και τις συσκευασίες. Και δςν μιλάει κανείς. Αμα όμως πει κάποιος πως ένας αρθρογράφος καλό είναι να έχει βγάλει ΙΕΚ ή κα έχει πάει πανεπιστήμιο γισ να καταλάβει τι είναι άποψη και γεγονός, πέφτουν όλοι να τον κατασπαραξουν. ΧαχαχαχαχαΤώρα θα μας μάθεις τη δουλειά μας;
Δες εγκύκλιο @Yannis Methenitis 234α/2005 και κοινή υπ' αριθμ 47/2006 απόφαση @harilatron με @Terry RoscoeBeck5 κατ εξουσιοδότηση της ως άνω εγκυκλίου.
Ήμαρτον!
Χώθηκα εγώ στις Πολιτικές Απόφασειςτου 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ;
Εκεί σε ακούμε.
ρε χωρατατζή εμένα λες αμπανιάριστο που λάμπω? χαχαχα άντε καλό σας βράδυ παίδεςΛέω να μην στο κάνω λιανά, γιατί είναι και αργά αλλά και γιατί το να εξηγείς τα αστεία σου δεν έχει νόημα. Αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά πάντως θα καταλάβεις το αστείο. Αν όχι, δεν τρέχει και τίποτα, ακόμα ένα αστείο ήταν και πέρασε.
Γεια σου ρε Άγιε! Καλό βράδυ!άντε καλό σας βράδυ παίδες
Δεν είναι τυχαίο που φεύγει πάντα τέτοια ώρα, μόλις βραδιάσει για τα καλά δηλαδή. Τέτοια ώρα συνήθως βγαίνει ο komis dracoulas και αρχίζει να ποστάρει, οπότε καταλαβαίνεις...*Φεύγει*