- Πόντοι
- 4,208
Ας το συγκρατήσουμε αυτό ?
Ε βέβαια, πρέπει κι εσείς να δικαιολογήσετε τα μισθά σας.
Και τίποτα να μην γίνεται, πρέπει να κόψετε κανένα ποστ, και να ρίξετε τίποτα προειδοποιήσεις ασούμε.
Ας το συγκρατήσουμε αυτό ?
Μα και εμείς γι αυτό καμιά φορά γράφουμε τρολιές πολιτικές και κάνουμε και καμιά αντιπαράθεση.Ε βέβαια, πρέπει κι εσείς να δικαιολογήσετε τα μισθά σας.
Και τίποτα να μην γίνεται, πρέπει να κόψετε κανένα ποστ, και να ρίξετε τίποτα προειδοποιήσεις ασούμε.
έτσι...από περιέργεια...τους διαφημιστές (τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη διαφήμιση)....τους κάνεις παρέα??Μια διευκρίνηση (εφ όσον είμαι μέσα): εντάξει αυτό το στάση ζωής ήταν αρκετά μελο.
Βλέπω διαφημίσεις σε περιοδικά, παλιότερα στην τιβί, ακόμα παλιότερα ήταν οι αγαπημένες μου στο σινεμά, ανάμεσα στα επίκαιρα, τα προσεχώς, τα την Δευτέραν, ακόμα και τα σήματα της pearl & dean και της Metro Goldwyn Mayer ήταν added bonus, γιατί ...
τι σχέση έχουν οι διαφημιστές μ αυτούς που τις χρησιμοποιούν ώς πόρτα ή αντί τιμήματος για χρήση κάποιου προϊόντος. Στο κινητό μου έχω εφαρμογές που πλήρωσα 2, 3 ευρώ και είναι ad freeέτσι...από περιέργεια...τους διαφημιστές (τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη διαφήμιση)....τους κάνεις παρέα??
Εκει ειναι σαν να κοιτας το μενου απο το αγαπημενο σου φαστφουνταδικο, δεν πιανεταιΕγώ θυμάμαι παλιά πάντως, ότι έπαιρνα το guitarist μόνο και μόνο για να βλέπω τις διαφημίσεις του.
Eγώ δεν πήγαινα αυτούς που διαφήμιζαν καταναλωτικά δάνεια. Τους αντιπαθούσα λίγο ?έτσι...από περιέργεια...τους διαφημιστές (τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη διαφήμιση)....τους κάνεις παρέα??
Κακως. Του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ανθρωποι ητανEγώ δεν πήγαινα αυτούς που διαφήμιζαν καταναλωτικά δάνεια. Τους αντιπαθούσα λίγο ?
Εκει ειναι σαν να κοιτας το μενου απο το αγαπημενο σου φαστφουνταδικο, δεν πιανεται
φόρουμ όπου γίνεται κατά κύριο ασόβαρη κουβέντα για σχεδόν τα πάντα.
Το σχήμα ΓΟΥΣΤΑ-ΔΑΝΕΙΑ-ΜΑΣΕΣ-ΚΑΝΟΝΙΑ-ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ είναι υπερκομματικό, πανανθρώπινο και κυκλικό.Του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ανθρωποι ηταν
Του ΠΑΣΟΚ των εκσυγχρονιστών, όχι του ΑΝΔΡΕΑ.Κακως. Του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ανθρωποι ηταν
Στα τελευταία 25 χρόνια της ζωής μου αντιμετώπισα το internet και τα διαδικτυακά fora (πριν φτάσουμε στα μέσα καθαρά κοινωνικής δικτύωσης – αν και αυτά είναι κάτι άλλο) ως κάποια προέκταση της βιολογικής μου παρουσίας.
Ανέστη μακριά από δαύτους... Παλιοχαρακτήρες λαίμαι ?έτσι...από περιέργεια...τους διαφημιστές (τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη διαφήμιση)....τους κάνεις παρέα??
Για να πείσεις πρέπει να κατέχεις την τέχνη της πειθούς. Πρέπει να έχει πειστικότητα ο λόγος και τα επιχειρήματά σου.