Αλλαγή πορείας....

Status
Not open for further replies.
Ας το συγκρατήσουμε αυτό ?

Ε βέβαια, πρέπει κι εσείς να δικαιολογήσετε τα μισθά σας.

Και τίποτα να μην γίνεται, πρέπει να κόψετε κανένα ποστ, και να ρίξετε τίποτα προειδοποιήσεις ασούμε.

Ε βέβαια, πρέπει κι εσείς να δικαιολογήσετε τα μισθά σας.

Και τίποτα να μην γίνεται, πρέπει να κόψετε κανένα ποστ, και να ρίξετε τίποτα προειδοποιήσεις ασούμε.
Μα και εμείς γι αυτό καμιά φορά γράφουμε τρολιές πολιτικές και κάνουμε και καμιά αντιπαράθεση.

Θα δεν τους απασχολούμε θα τους διώξουν, θα κάνουν περικοπές.

είναι παρήγορο να βλέπεις ότι κάποιοι (λίγοι, όπως ακριβώς κι αυτοί που ακούν τη μουσική σου) μπορούν να μπούν στο πνεύμα σου, λες και δεν το έχεις ξεβρακώσει βγάλει φόρα παρτίδα και με επεξηγήσεις.

Κι αυτό κόντρα σε μια επίμονη, αντίθετη τάση προς ομιχλοποίηση της εικόνας.

Δεχομαι ότι μπορεί να γίνεται για να αλεγράρουμε λίγο, να ξελαμπικάρουμε από τα μπηφστεηκς, να προσπαθήσουμε να σώσουμε με χλιαρά αστεία το ξενέρωμα από το χάλασμα της καλής διάθεσης της παρέας. 

Μια διευκρίνηση (εφ όσον είμαι μέσα): εντάξει αυτό το στάση ζωής ήταν αρκετά μελο.

Βλέπω διαφημίσεις σε περιοδικά, παλιότερα στην τιβί, ακόμα παλιότερα ήταν οι αγαπημένες μου στο σινεμά, ανάμεσα στα επίκαιρα, τα προσεχώς, τα την Δευτέραν, ακόμα και τα σήματα της pearl & dean και της Metro Goldwyn Mayer ήταν added bonus, γιατί ...κυρίως αύξαναν τον χρόνο παραμονής στην αίθουσα, που φυσικά, αν ήθελες βέβαια καθόσουν και ξανά και ξανά.....

Ας το πάμε ξανά. Δεν παρακολουθώ κανένα κανάλι σαιτ κλπ που προϋποθέτει είτε να βγάλω τον μπλόκερ, ή αν έρθει το σε 5 δλ δείτε το βίντεο. Αυτό εννοούσα.

Μια διευκρίνηση (εφ όσον είμαι μέσα): εντάξει αυτό το στάση ζωής ήταν αρκετά μελο.

Βλέπω διαφημίσεις σε περιοδικά, παλιότερα στην τιβί, ακόμα παλιότερα ήταν οι αγαπημένες μου στο σινεμά, ανάμεσα στα επίκαιρα, τα προσεχώς, τα την Δευτέραν, ακόμα και τα σήματα της pearl & dean και της Metro Goldwyn Mayer ήταν added bonus, γιατί ...
έτσι...από περιέργεια...τους διαφημιστές (τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη διαφήμιση)....τους κάνεις παρέα??

Εγώ θυμάμαι παλιά πάντως, ότι έπαιρνα το guitarist μόνο και μόνο για να βλέπω τις διαφημίσεις του.

έτσι...από περιέργεια...τους διαφημιστές (τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη διαφήμιση)....τους κάνεις παρέα??
τι σχέση έχουν οι διαφημιστές μ αυτούς που τις χρησιμοποιούν ώς πόρτα ή αντί τιμήματος για χρήση κάποιου προϊόντος. Στο κινητό μου έχω εφαρμογές που πλήρωσα 2, 3 ευρώ και είναι ad free

Εγώ θυμάμαι παλιά πάντως, ότι έπαιρνα το guitarist μόνο και μόνο για να βλέπω τις διαφημίσεις του.
Εκει ειναι σαν να κοιτας το μενου απο το αγαπημενο σου φαστφουνταδικο, δεν πιανεται

Eγώ δεν πήγαινα αυτούς που διαφήμιζαν καταναλωτικά δάνεια.  Τους αντιπαθούσα λίγο ?

Eγώ δεν πήγαινα αυτούς που διαφήμιζαν καταναλωτικά δάνεια.  Τους αντιπαθούσα λίγο ?
Κακως. Του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ανθρωποι ηταν

Εκει ειναι σαν να κοιτας το μενου απο το αγαπημενο σου φαστφουνταδικο, δεν πιανεται

Αν το κάνεις μεζεδοπωλείο, συμφωνώ.

Δημήτρη, όπως ανέφεραν και άλλοι πιο πάνω, νομίζω ότι επενδύεις υπερβολικά σε κάτι το οποίο δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ευθύνης. Αντιλαμβάνομαι ότι αναζητάς μια, έστω μικρή, αναγνώριση της προσφοράς σου και θεωρείς ότι αντ' αυτού δέχεσαι χλευασμό και αδιαφορία.  

Το site προσφέρεται για ελαφρού τύπου κοινωνικοποίηση κυρίως και μετά για οτιδήποτε άλλο ειδικού ενδιαφέροντος. Το γιατί είναι αυτή η κατεύθυνσή του, είναι άλλη και πολύ μεγάλη κουβέντα. Το θέμα είναι ότι περιμένεις να γίνεις αποδέκτης κάποιου πράγματος που απλά δεν υπάρχει από την άλλη πλευρά. Με λίγα λόγια, ο περισσότερος κόσμος μπαίνει στο noiz κυρίως για χαλάρωση και χαβαλέ, άντε να πατήσουμε και το play σε ένα βίντεο για 15 δευτερόλεπτα ενώ κάνουμε καμιά δουλειά στο σπίτι ή κοιτάμε συγχρόνως και κάτι άλλο άσχετο. Τα μεγάλα κείμενα δεν διαβάζονται, τα μεγάλα κομμάτια δεν ακούγονται. 

Και για να μην παρεξηγηθώ: Δε θεωρώ ότι τα παραπάνω είναι κακά ή λάθος. Αρκεί να είναι κανείς συνειδητοποιημένος ως προς την ταυτότητα του forum.

Αυτές οι στατιστικές που έγραψες στο αρχικό σου ποστ με αυτούς που σου "στάθηκαν", τους "ισαποστάκηδες" κλπ. είναι στη φαντασία σου, λυπάμαι. Εδώ δεν είναι ούτε πολιτικός χώρος, ούτε χαρακώματα. Είναι ένα πάρα πολύ χαλαρό, (σε μεγάλο βαθμό) ανώνυμο και (σε μεγάλο βαθμό) άφατσο φόρουμ όπου γίνεται κατά κύριο ασόβαρη κουβέντα για σχεδόν τα πάντα.

Κακως. Του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ανθρωποι ηταν
Του ΠΑΣΟΚ των εκσυγχρονιστών, όχι του ΑΝΔΡΕΑ.

Με τον ΑΝΔΡΕΑ υπήρχε regulation, πιστωτική κάρτα είχαν μόνο έμποροι με κάποια επιφάνεια, στα καζίνο που ήταν κρατικά έμπαιναν με φορολογική δήλωση και το πολύ πολύ υπέγραφες κανα γραμμάτιο για να πάρεις κάτι με δόσεις.

Να τον θυμάστε με ΑΓΑΠΗ τον ΑΝΔΡΕΑ γιατί ήταν φίλος του λαού και έκανε και εξωτερική πολιτική με κόκκινες γραμμές πραγματικές. ΠΥΡ αν ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ έγραφαν οι εφημερίδες και το ΣΕΙΣΜΙΚ έφυγε άρον άρον γιατί είπε ότι είπε και ο Κουντουριώτης στους ναυτικούς. Θα πάτε να το βυθίσετε και αν δεν το βυθίσετε, μην ξαναγυρίσετε.

χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα?

Στα τελευταία 25 χρόνια της ζωής μου αντιμετώπισα το internet και τα διαδικτυακά fora (πριν φτάσουμε στα μέσα καθαρά κοινωνικής δικτύωσης – αν και αυτά είναι κάτι άλλο) ως κάποια προέκταση της βιολογικής μου παρουσίας.

Θα προσπεράσω τα της αντιπαράθεσης και θα μείνω στο παραπάνω, που δυστυχώς είναι μια θεώρηση που μόνο δυσκολίες προκαλεί στην internetική παρουσία κάποιου.

Η ψηφιακή παρουσία δεν μπορεί να είναι προέκταση της βιολογικής παρουσίας, γιατί πρόκειται για  διαφορετικά πράγματα και σαν τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Στο internet πρέπει να μπαίνεις αποστασιοποιημένος από την βιολογική σου παρουσία, με χαμηλομένο το εγώ, έχοντας ιεραρχήσει προτεραιότητες και να επιλέγεις αν και πότε πρέπει να δώσεις τις όποιες ψηφιακές( και συνάμα μάταιες) μάχες σου.

Επίσης όταν σε ένα ετερόκλιτο φόρουμ με μοναδικό κοινό στοιχείο τη μουσική,

τυγχάνουμε αποδοκιμασίας από έναν ικανό αριθμό ατόμων,  το να πιστεύουμε ότι

"δε μας καταλαβαίνουν" ή ότι σφάλλουν αυτοί και όχι εμείς, κάνει απλά τα πράγματα χειρότερα.

Αντίθετα, σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να εξετάζουμε όσα μας επισημαίνονται,ειδικά 

αν πρόκειται για στοιχεία που πέρα από τη ψηφιακή μας περσόνα, αφορούν και τη βιολογική.

Τέλος θα πω ότι με την ανάπτυξη των ψηφιακών μέσων, αυξήθηκε εκθετικά ο αριθμός των ανθρώπων που αναζητούν ένα βήμα να πουν την άποψή τους. 

Δεν αναφέρομαι στον OP, αλλά κυρίως σε λογαριασμούς twitter,youtube,κ.λ.π.

Δεν είναι κακό που οι άνθρωποι έχουν βρει έναν τρόπο να εκφράζονται, έστω και ψηφιακά.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι πολλοί από αυτούς έχουν είτε κάποιες παράλογες προσδοκίες από αυτή τους της παρουσία, είτε προσπαθούν να καλύψουν κάποια ελλείματά τους στην πραγματική ζωή.

Σόρρυ παίδες, αλλά η πιθανότητα η ψηφιακή μας παρουσία όπως και η άποψή μας,

να μην είναι τόσο σημαντική όσο νομίζουμε, είναι συντριπτικά μεγαλύτερη από το αντίθετο.

Και όχι επειδή οι άλλοι δε μας καταλαβαίνουν..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ανέστη μακριά από δαύτους... Παλιοχαρακτήρες λαίμαι  ?

Για να πείσεις πρέπει να κατέχεις την τέχνη της πειθούς. Πρέπει να έχει πειστικότητα ο λόγος και τα επιχειρήματά σου. Τέλος, ανάγκα και οι Θεοί πείθονται, όλοι υποκύπτουν σε αυτό που επιβάλλει η φύση των πραγμάτων. Είμαι εξαιρετικός αρθρογράφος!!!! So cool!!!!

Για να πείσεις πρέπει να κατέχεις την τέχνη της πειθούς. Πρέπει να έχει πειστικότητα ο λόγος και τα επιχειρήματά σου.

Σαν να λέμε, πρέπει να είσαι πείστης.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back