- Πόντοι
- 198
Χαλάρωσε και αν γουστάρεις δες και το Ferrari in-car στο Le Man για τις υπόλοιπες 5 ώρες του αγώνα που απομένουν.

Έβαλα να δω λίγο Le Mans και μου πέταξε διαφήμιση rolex λες και είμαστε τίποτα πετρελαιάδες.
Το έκλεισα αμέσως με αηδία. ?
@dimsonic take it easy, αφενός το αθώο τρολάρισμα είναι το άλας του internet, αφετέρου κράτα κατά νου το εξής: Η δήλωση ότι δεν βλέπεις διαφημίσεις ως "στάση ζωής" (σιγά ρε φίλε!) δεν μπορεί να περάσει χωρίς μια επιβεβλημένη δόση τρολαρίσματος.
Προσωπικά δεν έχω βάλει ποτέ ad blocker, δεν ξέρω ούτε που τα βρίσκει κανείς.
Το απόγευμα διάβαζα μερικά άρθρα (ιατρικά) που περιέγραφαν τι καταπληκτικά αποτελέσματα έχουν με ένα συγκεκριμένο προϊόν. Για κάποιους ξέρω ότι ήταν πληρωμένοι (δλδ έχω δει τα συμβόλαια ?) για κάποιους άλλους μπορούσα να το υποθέσω.
Και όταν κάθομαι και διαβάζω τα άρθρα των πληρωμένων κοντυλοφόρων, (γιατί *πρέπει* να ξέρω τι λένε), λες να με πειράξει η τίμια, (αντρίκεια, παντελονάτη -sic) διαφήμιση στη γωνία που λέει "γραφτείτε συνδρομή στο περιοδικό μας και πάρτε 2 μήνες δωρεάν?"
Ο Μπεάτος (Κεφαλλονίτικο όνομα) λες να διαφημίζει μόνο τους χορηγούς και τα βιβλία του? Είσαι βέβαιος ότι δεν ευνοεί συγκεκριμένες δισκογραφικές? Είσαι σίγουρος ότι δεν γλείφει καλλιτέχνες με τους οποίους ψάχνει (ή ψήνει) συνεργασία?
Όταν λες "δεν βλέπω διαφήμιση" είναι σαν να απεμπολείς την πιο καθαρή μέθοδο προώθησης.
Δεν βγάζει νόημα.
Και σε κάθε περίπτωση, είναι δικαίωμά σου να μην βλέπεις (όπου αυτό είναι εφικτό). Αλλά δεν είναι και καμιά σπουδαία επιλογή ούτε σηκώνει μεγάλη υπεράσπιση γιατί είναι κάπως απλοϊκή σκέψη/στάση (να το πω απλά).