Αλλαγή πορείας....

Status
Not open for further replies.
Χαλάρωσε και αν γουστάρεις δες και το Ferrari in-car στο Le Man για τις υπόλοιπες 5 ώρες του αγώνα που απομένουν.
image.png

Έβαλα να δω λίγο Le Mans και μου πέταξε διαφήμιση rolex λες και είμαστε τίποτα πετρελαιάδες. 

Το έκλεισα αμέσως με αηδία. ?

@dimsonic take it easy, αφενός το αθώο τρολάρισμα είναι το άλας του internet, αφετέρου κράτα κατά νου το εξής: Η δήλωση ότι δεν βλέπεις διαφημίσεις ως "στάση ζωής" (σιγά ρε φίλε!) δεν μπορεί να περάσει χωρίς μια επιβεβλημένη δόση τρολαρίσματος. 

Προσωπικά δεν έχω βάλει ποτέ ad blocker, δεν ξέρω ούτε που τα βρίσκει κανείς. 

Το απόγευμα διάβαζα μερικά άρθρα (ιατρικά) που περιέγραφαν τι καταπληκτικά αποτελέσματα έχουν με ένα συγκεκριμένο προϊόν. Για κάποιους ξέρω ότι ήταν πληρωμένοι (δλδ έχω δει τα συμβόλαια ?) για κάποιους άλλους μπορούσα να το υποθέσω. 

Και όταν κάθομαι και διαβάζω τα άρθρα των πληρωμένων κοντυλοφόρων, (γιατί *πρέπει* να ξέρω τι λένε), λες να με πειράξει η τίμια, (αντρίκεια, παντελονάτη -sic) διαφήμιση στη γωνία που λέει  "γραφτείτε συνδρομή στο περιοδικό μας και πάρτε 2 μήνες δωρεάν?" 

Ο Μπεάτος (Κεφαλλονίτικο όνομα) λες να διαφημίζει μόνο τους χορηγούς και τα βιβλία του? Είσαι βέβαιος ότι δεν ευνοεί συγκεκριμένες δισκογραφικές? Είσαι σίγουρος ότι δεν γλείφει καλλιτέχνες με τους οποίους ψάχνει (ή ψήνει) συνεργασία?

Όταν λες "δεν βλέπω διαφήμιση" είναι σαν να απεμπολείς την πιο καθαρή μέθοδο προώθησης. 

Δεν βγάζει νόημα.

Και σε κάθε περίπτωση, είναι δικαίωμά σου να μην βλέπεις (όπου αυτό είναι εφικτό). Αλλά δεν είναι και καμιά σπουδαία επιλογή ούτε σηκώνει μεγάλη υπεράσπιση γιατί είναι κάπως απλοϊκή σκέψη/στάση (να το πω απλά).  

Προβολή συνημμένου 36314

Έβαλα να δω λίγο Le Mans και μου πέταξε διαφήμιση rolex λες και είμαστε τίποτα πετρελαιάδες. 

Το έκλεισα αμέσως με αηδία. ?
Τώρα δεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά ή αν ειρωνεύεσαι αλλά πραγματικά εμένα με πιάνει αηδία με την ρόλεξ και τις διαφημίσεις της.

Ρολεξ , το όνειρο του μισθωτού, να το πάρει  ύστερα από αιματηρές οικονομίες 10ετίας για να βλέπει με ακρίβεια δευτερολέπτου πότε θα έρθει η Παρασκευή και πότε πλησιάζει αργία.

Ρολεξ , το όνειρο του μισθωτού, να το πάρει  ύστερα από αιματηρές οικονομίες 10ετίας για να βλέπει με ακρίβεια δευτερολέπτου πότε θα έρθει η Παρασκευή και πότε πλησιάζει αργία.

Έχεις χάσει το USP του προιόντος, Λάκη. ?

Η ακρίβεια της ώρας δεν υπήρξε ποτέ ατού της Ρόλεξ.

Οποτε αν φορας στο ενα χερι rolex για τη μοστρα, πρεπει να φορας στο αλλο casio για να μη χασεις το ραντεβου;

Εγώ έχω ένα αλλά δεν το φοράω, διότι χρυσούν ωρολόγιο φοράνε πλέον μόνο οι μαφιόζοι.

Θα το βάλω αν είναι να  με φωτογραφίσει ο LK για τον φάκελο της υποψηφιότητας του άνδρα της χρονιάς στο ΚΛΙΚ. ?

Τώρα δεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά ή αν ειρωνεύεσαι αλλά πραγματικά εμένα με πιάνει αηδία με την ρόλεξ και τις διαφημίσεις της.

Και να το πουλησει με κερδος 50%. Τωρα για τα περι ακριβειας δευτερολεπτου αστο καλυτερα........

Κάπου εδώ, ήθελα να γράψω ότι ο yameth έκανε πολύ καλή δουλειά στο να μην αφήνει ενοχλητικές διαφημίσεις να "φτάσουν" στο noiz. Ούτε ROLEX είδαμε ποτέ, ούτε MOOG, ούτε κανένα από αυτά τα γιαούρτια δίχως πέτσα που έχουν κατακλύσει την αγορά (και τα οποία δεν αγγίζω, ως στάση ζωής).

Είμαι βέβαιος ότι και ο νέος admin θα συνεχίσει προς αυτή τη κατεύθυνση, μην αρχίσει και δείχνει τίποτε παγωτά επειδή (και καλά) είναι καλοκαίρι, δεν θα περάσει απαρατήρητο κάτι τέτοιο.

Έχεις χάσει το USP του προιόντος, Λάκη. ?

Η ακρίβεια της ώρας δεν υπήρξε ποτέ ατού της Ρόλεξ.
...... και όχι μόνο του συγκεκριμένου .

Για τα ρολόγια δεν έχω ιδέα τί πρεσβεύει καμία εταιρία και σε ποιους απευθύνεται.

Και τούτο διότι, παρά τις υπερπροσπάθειες των διαφημιστών των  να συνδέσουν το προϊόν με αγέρωχους πιλότους, σεξουαλικούς ιστιοπλόους ή ριψοκίνδυνους των καταδύσεων ήτοι αρσενικά της περιπέτειας , η συνήθης πρακτική με έκανε να τα συνδέσω με αρραβωνιάσματα , γάμους και πεθερικά (αλλά  θα μου πεις , αυτό και αν είναι περιπέτεια ?).

Παρ' όλα αυτά δεν θα μπορούσα να αρνηθώ τη φωτογράφιση στον @harilatron με το χρυσούν κόσμημα , και αν άφηνε εντελώς πάνω μου το art direction, θα προσέθετα και.....ένα κλαρίνο στο κονσεπτ. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θα συμφωνήσω κατ' αρχάς με πολλά από αυτά που είπε ο @harilatron όσον αφορά τη διαφήμιση: ενοχλητική η μή, συνεχίζει να αποτελεί το πιο ξεκάθαρο μέσο προώθησης ειδικά σήμερα, στην εποχή της έμμεσης διαφήμισης, του lobbying, του influencing, του astroturfing κλπ... Επίσης ναι, όταν βγαίνεις εν έτει 2023 και κάνεις μια τέτοια δήλωση για τα adblockers και μάλιστα με στόμφο, θα υποστείς το τρολάρισμα γιατί έτσι λειτουργούν τα fora.

Κάθισα και διάβασα όμως κι αυτό το thread και το προηγούμενο και νομίζω ότι πολυ χειρότερη εντύπωση μου έκανε η αντίδραση του @Yannis Methenitis και του @trolley. Νομίζω ότι η αντίδρασή τους ήταν ασύμμετρα και αχρείαστα προσβλητική απέναντι στον @dimsonic.  

Είμαι μέλος απ το 2003. Έζησα τη φάση εδώ απ το να είναι η μεγαλύτερη ελπίδα επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων με μουσικούς, στην μετατροπή του σε ένα κλειστό club, μάλλον σε ένα καφενείο για boomers που η μουσική και η μουσικοί πήραν τριτοτέταρτο ρόλο για πολλούς και διάφορους ρόλους.

Αυτό λοιπόν που μου έκανε πραγματική εντύπωση είναι πως αφού έχει συμβεί αυτό για καμιά δεκαετία και βάλε, έρχεται ο βασικός υπεύθυνος αυτής της πορείας και αναθεματίζει κάποιον από αυτούς που τουλάχιστον υποστηρίζουν έμπρακτα και αφιλοκερδώς αυτή τη μορφή που έχει σήμερα το forum. 

Με εξέπληξε επίσης και ο @trolley. Πραγματικά δε γνώριζα το επαγγελματικό του background κι ούτε νομίζω ότι θα μπορούσα να το φανταστώ από το ύφος πολλών εκ των απαντήσεών του εδώ μέσα. Πιστεύω βέβαια ότι οι συγγραφικές του ιδιότητες πιθανότατα θα περιστρέφονται γύρω από κάτι εξαιρετικά τεχνοκρατικό, αλλά όπως και να χει, το να δίνει συμβουλές ορθής γραφής εδώ μέσα δείχνει κατά τη γνώμη μου περιττή έπαρση και μια κάποια έλλειψη αυτογνωσίας ?.   

Η μετατροπη του noiz απο το κυριο σημειο επικοινωνιας των μουσικων σε καφενειο, δεν ειναι ευθυνη του πρωην administrator, αλλα η ροη εξελιξης για ολα ανεξαιρετως τα forum παγκοσμιως. Μην ξεχνας οτι το facebook δεν υπηρχε καν το 2003, ενω χρειαστηκαν καμποσα χρονια για να γινουν τα social media κυριαρχα στο παιχνιδι της επικοινωνιας.

Τωρα, αν μια βελτιστη διαχειρηση θα μπορουσε να επιμηκυνει κατα ενα μικρο διαστημα την προδιαγεγραμμενη αυτη πορεια, τι να σου πω, μπορει, αν μπεις ομως π.χ. στο harmony central που τοτε εσφυζε απο ζωη, τωρα περνουν οι θαμνοι παρασυρομενοι απο τον αερα της ερημου, διπλα απο τους κακτους που τσουρουφλιζει ο ηλιος, ενω στο βαθος αχνοφαινεται το κογιοτ που στηνει την 598η παγιδα για να πιασει το μπιπ- μπιπ.

Οποτε παλι καλα να λεμε.

Εισαι σε λαθος θεμα φιλως, μπιλιες και τετοια στο "τσαμπουκαδες" λαιμαι

του lobbying, του influencing, του astroturfing κλπ...
Εγώ πάντως όσα γερούνδια και να εφεύρει η σύγχρονη επιστήμη του επιχειρείν , το Cajoline  δεν το αλλάζω ?

Πιστεύω βέβαια ότι οι συγγραφικές του ιδιότητες πιθανότατα θα περιστρέφονται γύρω από κάτι εξαιρετικά τεχνοκρατικό, αλλά όπως και να χει, το να δίνει συμβουλές ορθής γραφής εδώ μέσα δείχνει κατά τη γνώμη μου περιττή έπαρση και μια κάποια έλλειψη αυτογνωσίας

Ναι, τον μαλάκα, κάτι τέτοια κάνει και με απογοητεύει και 'μένα.... ειδικά ΑΝ τα έκανε...  για πες αγαπητέ που ακριβώς δίνω εγώ οποιαδήποτε συμβουλή γραφής σε οποιονδήποτε; Πραγματικά, θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν βρεις έστω και ένα σημείο.

Θα το βάλω αν είναι να  με φωτογραφίσει ο LK για τον φάκελο της υποψηφιότητας του άνδρα της χρονιάς στο ΚΛΙΚ. ?
Αφτό είναι εξαιρετική ιδέα, καθώς φρονώ ότι θα του φτιάξει τα κέφια. Κάτι άσχετοι μυρωδιάδες εξέλεξαν την πόλη του ως "την χειρότερη" της Ελλάδας και μας το σύγχυσαν το αγόρι μας.   

Αφτό είναι εξαιρετική ιδέα, καθώς φρονώ ότι θα του φτιάξει τα κέφια. Κάτι άσχετοι μυρωδιάδες εξέλεξαν την πόλη του ως "την χειρότερη" της Ελλάδας και μας το σύγχυσαν το αγόρι μας.   
Να μην ανοίξω και εδώ το στόμα μου για τους επαγγελματίες αρθρογράφους των ΙΕΚζζζ. Τα πα στο fb φτάνει ?

Εδιτ: Πάντως εγώ έμαθα να γράφω γιατί διάβασα ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟ ?

Ναι, τον μαλάκα, κάτι τέτοια κάνει και με απογοητεύει και 'μένα.... ειδικά ΑΝ τα έκανε...  για πες αγαπητέ που ακριβώς δίνω εγώ οποιαδήποτε συμβουλή γραφής σε οποιονδήποτε; Πραγματικά, θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν βρεις έστω και ένα σημείο.

Αναφέρομαι στο post σου που διερωτάται γιατί ένας επαγγελματίας του χωρου πρέπει να κάθεται να διαβάζει τον καθένα εδώ μέσα κλπ κλπ. Όσο το γιατί μου προκάλεσε εντύπωση και η τοποθέτησή σου αυτή αλλά και η επαγγελματική σου ιδιότητα εν γένει, το άνωθι κουοταρισμένο πόστ σου νομίζω αρκεί. 

Αναφέρομαι στο post σου που διερωτάται γιατί ένας επαγγελματίας του χωρου πρέπει να κάθεται να διαβάζει τον καθένα εδώ μέσα κλπ κλπ.

Άρα, κάτι άλλο από αυτό για το οποίο με κατηγόρησες, δηλαδή για έλλειψη αυτογνωσίας. Δεν πειράζει, αφού παραδέχεσαι το λάθος σου, κανένα πρόβλημα (κάνω τον ηλίθιο για να μη βριστούμε).

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back