"Ακούω τα πάντα"

Δεν θέλει πολλά πράγματα για να είναι ευτυχισμένος ένας άνθρωπος,
Μόνο πολλά χρήματα και άμα δεν μπορείς να βρεις την ευτυχία, αγόρασέ την!

Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι υπάρχουν Nicki Minaj αλλά το ότι αυτές είναι οι επικρατέστερες στη μουσική βιομηχανία.
Ο μέδος άνθρωπος αυτά γουστάρει, σεξ, βία κτλπ, μην το ψάχνεις μόνο στη μουσική, παντού το ίδιο επικρατεί, από ταινίες, μέχρι και το όλο λαϊφστάιλ τύπου ινφλουένσερ και όλα αυτά. Η Νίκι Μινάζ είναι σίγουρη επένδυση για τον μέσο ακροατή-θεατή ηλικίας 15-20 χρονών που περισσότερες ορμόνες έχει παρά κριτική σκέψη.
Δεν φταίει η μουσική βιομηχανία για αυτό αλλά "εμείς" ως καταναλωτικό κοινό που δίνουμε τόσο μεγάλη αξία ενώ πραγματικά αξιόλογοι μουσικοί μένουν στην αφάνεια.
Ναι συμφωνώ αλλά οι "εμείς" δεν είμαστε εμείς. Οι "εμείς" περιλαμβάνουν ΚΑΙ εμάς, δεν μας καθορίζουν/αντιπροσωπεύουν όμως, όπως δεν με καθορίζει/αντιπροσωπεύει εμένα ο γείτονας επειδή μένει στην ίδια πολυκατοικία με εμένα.
πρέπει να έχουν δικαίωμα να υπάρχουν μουσικά αλλά τι σκατά συμβαίνει στο κεφάλι μας και παίρνει τόσα εκατομμύρια αυτός/ή που δεν τραγουδάει καν;;;

Έλα ντε. Μάλλον δεν ξέρουν να ακούνε αλλά να βλέπουν μόνο.

Και για να μη πηγαίνουμε μακριά και μιλάμε για Μινάζ και Κειτι Πέρυ και Ταυλορ Σουιφτ:

Αυτά τι ακριβώς προσφέρουν στην αθρωπότητα;

Τα τα τα

Σικ σακ σοκ

Κου πε πε

Λα λα λα

Μόνο πολλά χρήματα και άμα δεν μπορείς να βρεις την ευτυχία, αγόρασέ την!
Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world

Money, money, money
Always sunny
In the rich man's world

Attachments

• giphy.gif
    giphy.gif
    161.7 KB · Εμφανίσεις: 0

Δηλαδή φαντάσου τα 15χρονα που πληρώνουν για να δουν αυτήν την απομίμηση ράπερ που ντύθηκε με αλουμινόχαρτο, λες και είναι ποπ κορν έτοιμο για τον φούρνο μικροκυμάτων, να χορεύει τραπ-ο-τσιφτετέλια, που σε 30 χρόνια από τώρα τα 45χρονα τότε παιδιά που μεγάλωσαν με κάτι τέτοια, θα νιώθουν και νοσταλγία για αυτά τα άσματα της παιδικής ηλικίας τους.

Θα νοσταλγούν το ναι ναι ναι και το σικ σακ σοκ και το τα τα τα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back