- Πόντοι
- 398
Χωρίς παρεξήγηση προς τα αξιότιμα μέλη του φόρουμ αλλά και εγώ στο ''τι μουσική ακούτε τώρα'' απελπίζομαι και τελικά δεν ακούω και πολλά από αυτά που αναρτώνται, είναι που η μπλουζ δεν με κράτησε πολύ σαν άκουσμα, και την έχω εγκαταλείψει από παλιά, επίσης πολλά από αυτά που αναρτώνται είναι τετριμμένη πια ροκ παλιακή που και αυτή την έχω εγκαταλείψει, καλά που υπάρχει και η eurovision δηλαδήΜα εδώ βρήκα εγώ όλες αυτές τις μπάντες που είναι και πιο δυσεύρετες από τις ξένες
Εγώ πιστεύω πως απλά βαριούνται να το παίξουν Indiana Jones στο κυνήγι της νέας μουσικής.
Όποιος θέλει ψάχνει και βρίσκει.
Έγω ξεφυλλίσει πολλά θέματα σε αυτό το φόρουμ (νοιζ) και ούτε 1 δεν διάβασα σε στυλ "θέλω να μου προτείνετε μπάντες σαν αυτή και αυτή, θέλω να επεκτείνω τους μουσικούς μου ορίζοντες. Βαρέθηκα να ακούω τις ίδιες 2-3 μπάντες."
Ακόμα και στο θέμα "Τι μουσική ακούτε τώρα;" αν παρατηρήσεις όσα ποστάρουν είναι παρόμοια μουσική από παρόμοιες μπάντες.
Δεν γίνεται κάποια ανταλλαγή πληροφορίας, ο καθένας ανεβάζει ό,τι ακούει και αμφισβητώ ότι θα ακούσει κάτι που ανέβασε κάποιος άλλος από άλλο μουσικό είδος/υποείδος.