"Ακούω τα πάντα"

Μα εδώ βρήκα εγώ όλες αυτές τις μπάντες που είναι και πιο δυσεύρετες από τις ξένες

Εγώ πιστεύω πως απλά βαριούνται να το παίξουν Indiana Jones στο κυνήγι της νέας μουσικής.

Όποιος θέλει ψάχνει και βρίσκει.

Έγω ξεφυλλίσει πολλά θέματα σε αυτό το φόρουμ (νοιζ) και ούτε 1 δεν διάβασα σε στυλ "θέλω να μου προτείνετε μπάντες σαν αυτή και αυτή, θέλω να επεκτείνω τους μουσικούς μου ορίζοντες. Βαρέθηκα να ακούω τις ίδιες 2-3 μπάντες."

Ακόμα και στο θέμα "Τι μουσική ακούτε τώρα;" αν παρατηρήσεις όσα ποστάρουν είναι παρόμοια μουσική από παρόμοιες μπάντες.

Δεν γίνεται κάποια ανταλλαγή πληροφορίας, ο καθένας ανεβάζει ό,τι ακούει και αμφισβητώ ότι θα ακούσει κάτι που ανέβασε κάποιος άλλος από άλλο μουσικό είδος/υποείδος.
Χωρίς παρεξήγηση προς τα αξιότιμα μέλη του φόρουμ αλλά και εγώ στο ''τι μουσική ακούτε τώρα'' απελπίζομαι και τελικά δεν ακούω και πολλά από αυτά που αναρτώνται, είναι που η μπλουζ δεν με κράτησε πολύ σαν άκουσμα, και την έχω εγκαταλείψει από παλιά, επίσης πολλά από αυτά που αναρτώνται είναι τετριμμένη πια ροκ παλιακή που και αυτή την έχω εγκαταλείψει, καλά που υπάρχει και η eurovision δηλαδή

Σκέφτηκα λύση σε μορφή παιχνιδιού:

Ας γράψει ο καθένας ένα είδος το οποίο ο αποπάνω (ο τελευταίος που σχολίασε) θα ακούει για 1 βδομάδα.

Π.χ. εγώ γράφω "Ελληνική Rap" και ο @Άγιος από πάνω θα ακούει μόνο Ελληνική ραπ για 1 βδομάδα ώστε να αλλάξει περιστάσεις.

Αν ακούς για 7 μέρες μόνο ένα είδος μπορείς να έχεις άποψη για το αν σου αρέσει ή όχι.

Στο χειρότερο σενάριο που δεν σου αρέσει καθόλου, δε θα χρειαστεί να ξανακούσεις. Αλλά μπορεί να γουστάρεις τελικά, ποιος ξέρει...
Δεν παιζω... :ROFLMAO:

Δεν αντέχεις 1 βδομάδα να ακούς τέτοια;

Το πρώτο που άκουσα είναι ακριβώς TXC χωρίς τον ενδιαφέρον στίχο του όμως, μπορεί να είναι καλοί αλλά δεν είμαι σε φάση να ακούσω τέτοια πράγματα... για να καταλάβεις μαγειρεύω τώρα... μπριζόλες στο φούρνο με πουρέ

@LK μόλις τώρα μίλησα με μία κοπέλα.

Με ρώτησε τι μουσική ακούω πρώτη και της είπα "λίγο απ' όλα, ξέρεις, τα πάντα, ανάλογα την διάθεση. Χαχα" και απάντησε "Αα ωραία κεγώ το ίδιο!!"

Είναι τόσο εύκολο να κάνεις γνωριμίες άμα δεν είσαι επιλεκτικός. 🙂

Λίγο απ'όλα:

20 γρ. Metallica
20 γρ. Village People
20 γρ. Τζίμη Πανούση
20 γρ. Μουσική από Τελετάμπις
20 γρ. Καζαντζίδη

Τα βάζεις σε ένα μπλέντερ, τα χτυπάς και τα σερβίρεις.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back