- Πόντοι
- 18
Χαιρετώ όλους τους φίλους του noiz!
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα τρέμολο πετάλι.
Δεν είμαι απαιτητικός παίχτης στο εφφέ αυτό (όπως π.χ. στο reverb ή στο delay), οπότε με ενδιαφέρει να είναι απλά ένα "καλό τρέμολο πετάλι". Αν έχει και παραπάνω λειτουργίες, τόσο το καλύτερο.
Στόχος μου είναι ένα generic αλλά καλό αποτέλεσμα. Ακριβώς λόγω του ότι είναι συμπληρωματικό εφφέ για εμένα, δεν κρίνω σκόπιμο να δώσω πολλά λεφτά ("πολλά"=100 ας πούμε).
Έχω εμπειρία με το boss tr-2 το οποίο έκανε καλά τη δουλειά του, αλλά κάτι με χάλαγε λίγο στο χρώμα του αποτελέσματος (μάλλον ελέω boss και μάλλον για ψυχολογικούς λόγους).
Ποιά η άποψη σας για το EHX Worm?
Με ενδιαφέρει προς αγορά μιας και έχει όσα χρειάζομαι (και παραπάνω) και είναι και EHX που γενικά είμαι σύμφωνος στο ηχόχρωμα τους.
Διάβασα online ότι δεν λειτουργεί καλά με distortion. Ισχύει ή όχι?
Τα demos που άκουσα ήταν καλά, αλλά δεν έβγαλα άκρη όσον αφορά το κομμάτι αυτό.
Instrumental rock/post rock παίζω γενικά, όχι πως έχει σημασία.
Περιμένω τις γνώμες σας ή προτάσεις για άλλα πετάλια στα χρήματα αυτά.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα τρέμολο πετάλι.
Δεν είμαι απαιτητικός παίχτης στο εφφέ αυτό (όπως π.χ. στο reverb ή στο delay), οπότε με ενδιαφέρει να είναι απλά ένα "καλό τρέμολο πετάλι". Αν έχει και παραπάνω λειτουργίες, τόσο το καλύτερο.
Στόχος μου είναι ένα generic αλλά καλό αποτέλεσμα. Ακριβώς λόγω του ότι είναι συμπληρωματικό εφφέ για εμένα, δεν κρίνω σκόπιμο να δώσω πολλά λεφτά ("πολλά"=100 ας πούμε).
Έχω εμπειρία με το boss tr-2 το οποίο έκανε καλά τη δουλειά του, αλλά κάτι με χάλαγε λίγο στο χρώμα του αποτελέσματος (μάλλον ελέω boss και μάλλον για ψυχολογικούς λόγους).
Ποιά η άποψη σας για το EHX Worm?
Με ενδιαφέρει προς αγορά μιας και έχει όσα χρειάζομαι (και παραπάνω) και είναι και EHX που γενικά είμαι σύμφωνος στο ηχόχρωμα τους.
Διάβασα online ότι δεν λειτουργεί καλά με distortion. Ισχύει ή όχι?
Τα demos που άκουσα ήταν καλά, αλλά δεν έβγαλα άκρη όσον αφορά το κομμάτι αυτό.
Instrumental rock/post rock παίζω γενικά, όχι πως έχει σημασία.
Περιμένω τις γνώμες σας ή προτάσεις για άλλα πετάλια στα χρήματα αυτά.