Αγορά μεταχειρισμενου synthesizer - workstation

• Thread starter Thread starter ΑΓΓΕΛΟΣ
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 49K
Δεν ειναι αυτο που ψαχνεις, δεν εχει καμια σχεση με workstation.

Σας ευχαριστω όλους για τη βοήθεια.. Πάω για mox αν σε 10 μέρες βρω κάτι άλλο η με προβληματίσει κάτι θα επιστρέψω στο Φόρουμ.. Αν οχι.. Πάλι θα επιστρέψω  ;D να σας πω εντυπώσεις από το mox...

Waterfall-K είπε:
Δεν ειναι αυτο που ψαχνεις, δεν εχει καμια σχεση με workstation.
Συγνώμη, αλλά το roland g70 δεν έχει σχέση με workstation; Τί δεν έχει το οποίο χαρακτηρίζει ένα workstation;

Η αληθεια ειναι οτι οταν απαντησα νομιζα οτι με ρωταγε ακομα για το Roland VR09. :P Μετα απο λιγο ειδα οτι εγραψε G70 αλλα αφησα το ποστ μου οπως ειναι, γιατι απ'οτι ειδα το G70 ειναι πιο πολυ ενα Performance/Arranger/Clonewheel οργανο παρα ενα workstation με την εννοια που το ξερουμε.

Σε γενικές γραμμές.

Το G-70 είναι workstation με την έννοια ότι εκτός από arranger κλπ, σου παρέχει και ένα πλήρες midi sequencer που μπορείς να γράψεις ότι θες καθώς και να παραμετροποιήσεις αρκετά πράγματα όσον αφορά τους ήχους μέσω του sequencer αλλά και μέσω midi.

Από ήχους, η μηχανή είναι XV/Fantom-X με κάποιους - αρκετούς περιορισμούς θα έλεγα. Επίσης έχεις δυνατότητα επέκτασης ήχων από μιά ποικιλία καρτών SRX. Δεν έχεις δυνατότητα φορτώματος δικών σου δειγμάτων (samples). Εκτός από SMF rec/play, η τελευταία έκδοση παίζει και mp3, αν σε ενδιαφέρει για το live. Ως ποιότητα κατασκευής δεν το συζητάμε, επίσης το κλαβιέ, 76άρι σημείο αναφοράς.

Γειά χαρά και πάλι.

Χθες είδα από κοντά ενα korg m50 και μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε καθόλου, μου φάνηκε πολύ ψεύτικο και στους ήχους του και στην κατασκευή του.

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:
Γειά χαρά και πάλι.

Χθες είδα από κοντά ενα korg m50 και μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε καθόλου, μου φάνηκε πολύ ψεύτικο και στους ήχους του και στην κατασκευή του.
Σαν κατασκευή δεν είναι σίγουρα ότι καλύτερο αλλά οι ήχοι είναι ίδιοι με αυτούς του m3, οπότε μάλλον δεν θα σου αρέσει και το m3.

Μη ξεχνάς ότι το m50 είναι μια light έκδοση του m3 που βγήκε το 2008 στα 990ε την στιγμή που το m3 κόστιζε 2,200 οπότε καλό είναι να το συγκρίνεις με όργανα εκείνης της εποχής.

κατα τα άλλα περι ορέξεως....τα έχουμε πει ο ήχος ενός συνθ είναι υποκειμενικό θέμα στα αυτί του καθενός μας διαλέγεις κ πέρνεις.

Συμφωνώ φιλε..

Με τον τύπο που είχα βρεί το mox δεν ξέρω τι παίζει.. Δεν απαντάει στις κλείσεις..

Βρήκα ενα fantom x 6 στα,700€ 

Τι λέτε?

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:
Συμφωνώ φιλε..

Με τον τύπο που είχα βρεί το mox δεν ξέρω τι παίζει.. Δεν απαντάει στις κλείσεις..

Βρήκα ενα fantom x 6 στα,700€ 

Τι λέτε?
Εφοσον εισαι πολυ κοντα στην τιμη του mox να το παρεις.Καλο το roland Χ αλλα δεν ειναι τοσο new.

Αν πας παντως για roland fantom να πας για το g που ειναι πολυ πιο προσφατο απο το χ και εχει και μεγαλυτερη οθονη που θα σε βολεψη καλυτερα (μιας και δεν θες κατι ποιο παλιο).

Δυστυχώς φίλε foxxx ο τύπος με το mox δεν σηκώνει το τηλ.

Χθες μίλησα με ενα παλικάρι σχετικό με το θέμα και μου πρότεινε το m50 ,το είδα και δε μου άρεσε να πω την αλήθεια. Τώρα αυτή τι στιγμή δεν έχω κάποιο στο νου μου.. Παρακολουθώ τα μεταχειρισμένα του νοιζ αλλά τπτ μέχρι τώρα. Το nord lead τι κατηγορία είναι?

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:
Με 700 ευρώ maximum που θα βρω fantom g... 

:-X

Πολύ δύσκολο το βλέπω..
Oκ 700 ταβανη δηλαδη  ;D μην βιαστης βασικα τα εχεις δει απο κοντα τα εχεις ακουσει?

τα nord δεν ειναι workstation ειναι μονο synthesizer.

Το m50 όπως και το m3 δίνει έτοιμο interface σε daw και πάει μάσω usb δεν χρειάζεσαι midi καλώδιο γιατί δεν το ξανακοιτάς? αφού daw κυρίως θες να δουλέψεις.

αλλιώς έχε υπομονή για κάποιο motif...

Οχι Φιλε. Δεν έχω δει καν fantom g... Αλλά και πάλι αν είχα τα χρήματα θα το έπαιρνα χωρίς να το δοκιμάσω.. Δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό για το g..

Φιλε Σταύρο για το motif es αν εννοείς μου το έχουν προτείνει τα παιδιά πιο πάνω. Νομίζω ότι είναι λίγο παλιό φίλος μια και είναι του 2003.. Ξέρω ότι με τα λεφτά που διαθέτω δύσκολα θα παίξει κάτι σε motif xs ή σε fantom g... Εκεί ξεκαθαρίζει το τοπίο λίγο και ξέρεις που πας δε πρόκειται να πάρεις κάτι και να το μετανιώσεις..  Το pc3le7 που είχα βρεί ήταν καλή ευκαιρία πιστεύω..

Γιατι δεν βαζεις μια αγγελια δικια σου με 700 ευρο ζητηση mox η οτι αλλο θες?

Τα παρακολουθώ τα καταστήματα foxxx ..πάντα κοιτάω τι παίζει σε καινούριο.. Γιατί βλέπω κάτι αγγελίες τρελές.. Fantom g7 1400€ και g8 1300 αν θυμάμαι καλά... Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που πιστεύω ήταν το pc3le7 δε ξέρω νομίζω ότι είναι "σοβαρό" όργανα το είχα βρεί στα 650 και δε συγκρίνετε με το m50 .. Δε το έχω δοκιμάσει όμως το pc3le οπότε είναι υποκειμενικη η άποψη μου...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back