- Πόντοι
- 1,848
Απο ποτε αυτο το "κλικ" ειναι μειονεκτημα? Το αντιθετο θα ελεγα. Το "κλικ" αυτο ειναι πολυ ανεπαισθητο. Για το ΜΟΧ8 τωρα τι να σου πω? Παιζεις πιανο? Αν οχι, ξεχνα το βαρυκεντρισμενο πληκτρολογιο.
Φυσικα αξιζει τα λεφτα του. Οταν πρωτοβγηκε το 2011 και διαβασαμε τα specs τριβαμε τα ματια μας κοιτωντας την τιμη του που ηταν στα 990€. Σε γενικες γραμμες, τα ΜΟΧ/MOXF/XS/XF εχουν την ιδια sound engine, με τα ΜΟΧF/XF να εχουν σχεδον διπλασια ROM δειγματων (waves) και περισσοτερα εφφε απ'οτι τα ΜΟΧ/XS. H αρχιτεκτονικη του ηχου σε ολα τα παραπανω ειναι ιδια, κουβαλανε την ιδια τερατωδη 8-Oscillator sound engine. Το MOXF ιδιαιτερα, μια και ρωτησες, κρατησε και την πολυφωνια του XF (128) και τον ιδιο αριθμο των εφφε σε Performance & Sequencer mode και την 1GB επεκταση flash μνημης. Πιο Motif XF δεν γινεται! ;D Το ΜΟΧF εχει πληρη συμβατoτητα με τις βιβλιοθηκες ηχων των ΜΟΧ & Motif XF.ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:Όντως αν ισχύει αυτό φιλε παρά αξίζει τα λεφτά του...
Ή απάτη, ή κακομεταχειρισμένο.Ποια είναι η αγγελία;ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:δε το σηκώνει ο τύπος με το mox Και χτυπάω το κεφάλι μου.
βρήκα ένα fantom g7 700ευρω
τι λέτε?
Αφού σου άρεσε... στο YouTube, τότε πάρε το moxΑΓΓΕΛΟΣ είπε:λίγα ξέρω... άλλα και πάλι ο ήχος του mox απ όσο άκουσα στο youtube μου άρεσε περισσότερο..