Α
ΑΓΓΕΛΟΣ
Guest
γνώμες για το motif es? έφυγα να ψάξω στις αγγελίεςfoxxx είπε:Αν θες 88αρι κοιτα και για κανενα yamaha motif es 88 κατι μπορεις να βρεις λιγο πιο παλιο αλλα τερας![]()
γνώμες για το motif es? έφυγα να ψάξω στις αγγελίεςfoxxx είπε:Αν θες 88αρι κοιτα και για κανενα yamaha motif es 88 κατι μπορεις να βρεις λιγο πιο παλιο αλλα τερας![]()
Εχω το motif es 61 τι να σου πω ειναι τερας παιρνει και 3 καρτες plg επεκταση οπως μεγαλυτερη ram μεχρι θυρες firewire 8)ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:γνώμες για το motif es? έφυγα να ψάξω στις αγγελίες
Από 800-1000 ανάλογα την κατάσταση.ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:Πόσο μπορεί να παίξει σε τιμή το motif es 8... Μιλάμε πάντα για μεταχειρισμένο.. Ξέρω ότι το έχω κουράσει λίγο το θέμα αλλά θέλω να πάρω κάτι που να μην πω μετά θέλω να το αλλάξω..
Ευχαριστώ πάντος για τις απαντήσεις σας..
Για τα μεταφορικά μην τρελαίνεσαι. Αν εξυπηρετούν τα ΚΤΕΛ..με 10 ευρώ κάνετε την δουλειά.ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:Αν βάλουμε οπότε και μεταφορικά ξεφεύγουμε πολύ από τα 700 max που μπορώ να δώσω.. Δεν περίμενα Πάντος να μην βρίσκω κάποιο daw synth με 700 ευρώ.. Ξέρω ότι αν βάλω ακόμα λίγα λεφτά πάμε σε άλλες κατηγορίες αλλά.. Είπαμε maximum..
Εδώ στο smart.noiz έπαιζε ένα με 800 ευρώ. Πού αλλού κοιτάς;ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:Υπήρχε μόλις χθες μια αγγελία kurzweil pc3le7 και το έδινε 650..
Το έδωσε; Δεν έστελνε Αθήνα.ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:Αυτό ήταν φιλε.. Λέει συζητήσιμη.. Τον είχα πάρει τηλ και μου είπε 650..
10 χρονια πριν.ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:??? Δεκατρία χρόνια πριν...
Tο γνωριζουμε. Ξεχνα το. Παρε το ΜΟΧ γιατι θα το χασεις και θα γελαμε... 8)Αν δε κάνω λάθος έχει βγει το Roland vr 09 .. το γνωρίΖετε?