Α
ΑΓΓΕΛΟΣ
Guest
Φίλε foxxx το σκέφτηκα και νομίζω είναι λίγο παγίδα η αγγελία ζητήσεις μιας και βάζεις εσύ τιμή.. θα βάλω όμως γιατί έτσι που πάω δε θα παρω ποτέ workstation.
Αυτο που βλεπεις ειναι RETOURE, δηλαδη το οργανο ειναι επιστροφης, καποιος το αγορασε δηλαδη καινουργιο και για διαφορους λογους το επεστρεψε πισω στο Music Store, και γι αυτο το καταστημα το εχει σε χαμηλοτερη τιμη. Συνηθως τα RETOURE οργανα ειναι ολοκαινουργια και χωρις προβληματα με full εγγυηση, πολλες φορες δε δεν εχει ανοιχτει ουτε καν το κουτι. Ενα καινουργιο ΜΟΧ6 στο Music Store κοστιζει αυτη τη στιγμη 767€.foxxx είπε:Στο music store εχει 699!!!
http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Yamaha-MOX-6-Synthesizer-Workstation/art-SYN0003881-000V029026
Για πες μας τι εννοεις με το "αίσθηση του ερασιτεχνικού" γιατι δεν σε πιανω. Οσο για το "με 700 ευρώ τι θες και σει", να πας να δεις απο κοντα το Waldorf Blofeld το οποιο ειναι απο τα πλεον Τοp synths της αγορας ανεξαρτητου τιμης, κοστιζει 700€ και η κατασκευη του ειναι σαν τανκ. Αν αγοραζεις synth με βαση την τιμη του, εχασες.ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:Αυτό δε θέλω να έχει το όργανο.. Την αίσθηση του ερασιτεχνικού... Αλλά Θάνου πεις με 700 ευρώ τι θες και σει.. Δε ξέρω θα περιμένω ακόμα λίγο μήπως βρω κάτι καλύτερο... Ίσως...
Ναι φοραει του motif xsΑΓΓΕΛΟΣ είπε:Ισχύει ότι το mox έχει τη "μηχανή" του motif?
Ειπα την αποψη μου για ενα synth με μαπα κλαβιεραWaterfall-K είπε:Foxxx, θες να σου πω που γραφω την γνωμη της "πλειοψηφιας"? Αντε να μη σου πω...
Η οποια "πλειοψηφια" δεν ξερει να ξεχωριζει ενα μαλακο πληκτρολογιο απο ενα ψευτικo.
Διαφωνω για πολλα στο εν λογω synth ας κοιταξει ο φιλος για κατι καλυτερο εξαλου εβγαλε τα συμπερασματα του.Waterfall-K είπε:Δεν ειναι μαπα το κλαβιε, ειναι μαλακο. Αυτο δεν εχεις καταλαβει ακομα. :![]()