Λοιπον:
Μεχρι στιγμης εχω μια πρωτη γνωμη για αυτες τις κιθαρες:
prs tremonti
prs standard tr
parker p-30
ibanez sas36
Oι 2 πρωτες μου αρεσαν αρκετα στο χερι(με ηχο δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα αν και μου αρεσε στην tremonti, θα γινει την επομενη φορα)αν και πιο χοντρο μπρατσο απο αυτο που εχω συνηθισει.
Δυστυχως parker p-44 ή p-42 δεν βρηκα πουθενα και ετσι ειδα την p-30 που εχει ξεμεινει στο Νακα(η κιθαρα ηταν σε αθλια κατασταση εμφανισιακα) της οποιας το μπρατσο υποθετω οτι ειναι ιδιο με τις 2 παραπανω παρκερ. Μου αρεσε και αυτη αρκετα.
Η ibanez παλι ειναι αυτο που εχω συνηθισει, μονο που ειχε πιο στρογγυλο μπρατσο-ακομα καλυτερα δηλαδη.
Οπως εχω πει δεν θελω μια καθαρη μεταλλοκιθαρα, οποτε αν και μου καθεται καλα η Ibanez, ισως να την αποκλυσω.
Απο την αλλη αξιζει η διαφορα που εχει η p-44 απο την p-42 στην τιμη? Τα παραπανω που εχει η 44 ειναι τα πιεζοηλεκτρικα και το τρεμολο.
Το τρεμολο ειναι στον καθενα τι θελει, αλλα γνωμη για πιεζοηλεκτρικα εχει κανεις?
Μου ειπε επισης ο πωλητης στο Νακα οτι υπαρχει η p-44n που ειναι ιδια με την 44 αλλα δεν εχει τα πιεζοηλεκτρικα. Εψαξα στο ιντερνετ γενικα αλλα δεν βρηκα κατι? Ξερει κανεις τιποτα?