αγορα ηλεκτρικης κιθαρας

davemustaine2 είπε:
ποτε δεν θα επαιρνα εναν τετοιο
Ακουσε τους πρωτα κ μετα πες τη λεξη ποτε...  :P

Εμπλεξες σε ατιμο χομπυ...  ;D

Εχεις ακουσει 20w λαμπατο ενισχυτη? Μην το συγκρινεις με απλα ηχεια... καμια σχεση...

Πχ εναν 50αρι μεσα σε σπιτι δεν τον ανοιγεις τερμα για κανενα λογο....

davemustaine2 είπε:
μπορει
Μη συνδέεις τα watt με το αν είναι καλός ένας ενισχυτής ή αν αξίζει να δώσεις χ € ανά watt. Μη σου πω οτι αν δώσεις περισσότερα για λίγα watt μπορεί να είναι καλύτερο από το να δώσεις λιγότερα για περισσότερα watt ;)

davemustaine2 είπε:
50αρης λαμπατος δηλαδη πως θα ακουγεται;
Αν πας δίπλα του, τα βάλεις όλα στο τέρμα και βαρέσεις μια δυνατή, θα ακούσεις ένα μπαμ και μετά τίποτα. Ποτέ ξανά ;D

Πήγαινε σε ένα μαγαζί και ζήτα να παίξεις με 5άρη στο τέρμα.

Ας πει και κάποιος ότι watt και ένταση δεν έχουν γραμμική σχέση, είναι λογαριθμική ή κάτι τέτοιο.

davemustaine2 είπε:
50αρης λαμπατος δηλαδη πως θα ακουγεται;
Λίγο πιο δυνατά ;) Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Τι έχεις και τι έχεις ακούσει;

δεν εχω ενισχυτη... εχω ακουσει εναν marshall 15 κ 30 κ εναν laney 30... σκεφτομαι να παρω τον λαμπατο kustom defender 50watt 353 ευρω

davemustaine2 είπε:
δεν εχω ενισχυτη... εχω ακουσει εναν marshall 15 κ 30 κ εναν laney 30
Λάμπα ή τρανζίστορ (έχουν τρελή διαφορά στην ένταση)

50ρη οπως σου ειπα λαμπατος δεν μπορεις να τον ανοιξεις σε σπιτι μεσα... 20 βατ λαμπα παλι ειναι πολλα για σπιτι, απλα αν τον ανοιξεις τον 20 τερμα δεν θα πεσει το σπιτι... θα αντεξει λιγο καιρο  :P

Πηγαινε σε ενα μαγαζι κ ακου οπως σ ειπαν κανενα λαμπατο. Αν ηταν τρανζιστος αυτοι που ακουσες δεν εχουν καμια σχεση με την ενταση του λαμπατου

Επισης αν δεν το ξερεις τον λαμπατο τον ενισχυτη πρεπει να τον εχεις κ λιγο ανοιχτο για να βγαλει καλο ηχο. Οποτε το να παρεις εναν 50 για το σπιτι κ να τον εχεις στο 1 με 2 γιατι παραπανω δεν παιζει να το πας.... δεν προκειται να παρεις τον ηχο του.

οτίδήποτε πάνω απο 5W λάμπα για το σπιτι ειναι υπερβολή ;)  .......15W στα ακρα των ακρων ;D

yannis37 είπε:
οτίδήποτε πάνω απο 5W λάμπα για το σπιτι ειναι υπερβολή ;)  .......15W στα ακρα των ακρων ;D
θέλω να παίζω με τον 40ρι σχεδόν στο τέρμα και να μην με διώξουν απο τη γειτονιά...  ;D ;D ;D

Συνέχεια τα ίδια διαβάζω για τα Watt κλπ.

Και μιά Ferrari, μια Lambo, μια Porsche ΔΕΝ μπορεις να την τερματίσεις στο δρόμο, όμως την θές γιατί έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής, τρομερές προδιαγραφές ασφαλείας, έχει Design, και τρομερή ποιότητα κύλισης.

Τί δεν μπορεί να σου δώσει ένας 100άρης που σου δίνει ένας 15άρης ? Και ποιό πολλές δυναμικές έχει, και περισσότερες αρμονικές, και ισχύ αν ποτέ την χρειαστείς και Headroom καλύτερο.... Δεν λείπουν τα παραδείγματα από παικταράδες που παίζουν με θηρία (τα οποία ψάχνουν ένα ένα μέσα σε 100άδες ακροάσεις μεταξύ ιδίων)

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back