- Πόντοι
- 16
Ακουσε τους πρωτα κ μετα πες τη λεξη ποτε...davemustaine2 είπε:ποτε δεν θα επαιρνα εναν τετοιο

Εμπλεξες σε ατιμο χομπυ... ;D
Ακουσε τους πρωτα κ μετα πες τη λεξη ποτε...davemustaine2 είπε:ποτε δεν θα επαιρνα εναν τετοιο
Όταν το δεις θα σου ακουστεί μια χαράdavemustaine2 είπε:ναι αλλα μικρο βατ λαμπατος με πολλα λεφτα δεν μου ακουγεται
Μη συνδέεις τα watt με το αν είναι καλός ένας ενισχυτής ή αν αξίζει να δώσεις χ € ανά watt. Μη σου πω οτι αν δώσεις περισσότερα για λίγα watt μπορεί να είναι καλύτερο από το να δώσεις λιγότερα για περισσότερα wattdavemustaine2 είπε:μπορει
Προφανώς δεν έχεις ακούσει 20άρη λαμπάτο....davemustaine2 είπε:απλα δεν θα ειναι τοσο δυνατος
Αν πας δίπλα του, τα βάλεις όλα στο τέρμα και βαρέσεις μια δυνατή, θα ακούσεις ένα μπαμ και μετά τίποτα. Ποτέ ξανά ;Ddavemustaine2 είπε:50αρης λαμπατος δηλαδη πως θα ακουγεται;
Λίγο πιο δυνατάdavemustaine2 είπε:50αρης λαμπατος δηλαδη πως θα ακουγεται;
Λάμπα ή τρανζίστορ (έχουν τρελή διαφορά στην ένταση)davemustaine2 είπε:δεν εχω ενισχυτη... εχω ακουσει εναν marshall 15 κ 30 κ εναν laney 30
θέλω να παίζω με τον 40ρι σχεδόν στο τέρμα και να μην με διώξουν απο τη γειτονιά... ;D ;D ;Dyannis37 είπε:οτίδήποτε πάνω απο 5W λάμπα για το σπιτι ειναι υπερβολή.......15W στα ακρα των ακρων ;D