http://www.nakas.gr/trigga είπε:Ζούπερκάντριδεν βρίσκω το κεφαλάκι που λές ρε συ.Θελω να κάνω χρηματική σούμα να δώ ποσο πάω με τον κιμά αυτόν.Μη με πείς στο αμερικα τωρα θα σε πάρει κ θα σε σηκώσει
![]()
ο ενισχυτης αυτός πρεπει να ειναι ενα διαμαντι ετσι??ματωμενη κυριακη ειδα και τα βιντεακια σου στο youtube και πραγματικα ο epiphone ειναι ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ...και σχετικα φθηνός...bloody_sunday είπε:Μια διόρθωση από κάτι που είδα πιο πριν: O Scofield δεν παίζει πια με Βοοgie Mark αλλά με Vox ΑC30. Nαι Τριγκάκο, δεν κάνει μόνο για brit pop, british invasion στυλ Yardbirds κλπ κλπ. Είναι θαυμάσιος ενισχυτής και με δική του προσωπικότητα...
Επίσης, αναφέρθηκε προηγουμένως και ο Epiphone Blues Custom 30 (κόμπο 2x12 με Eminence Lady Luck - φουλ λάμπα συν tube rect. συν ένα απίστευτο tube driven reverb συν απίστευτα στιβαρή κατασκευή με τόσο χοντρή καμπίνα και καλά υλικά που δεν έχω δει σε ενισχυτές τριπλάσιας τιμής).
![]()
Μιας και ήμουν ευτυχής κάτοχός του στο παρελθόν για αρκετό καιρό, μπορώ να σου πω Τρίγκα ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για σένα που υποψιάζομαι τι ήχος σου αρέσει. Έχει πολύ ζεστό ήχο που γεμίζει όλο το χώρο (ειδικά με μια σταλιά από το θεϊκό του reverb χάνεσαι) και επίσης έχει δυο επιλογές για watt, 15 για σπίτι (πιο μουντά) ή 30 για λάιβ (πιο λαμπερά). Κι αν σου κάτσει κι η όρεξη για διστόρσια, θυμίζει μια ιδεατή διασταύρωση AC15 και Marshall Bluesbreaker. Και από εμφάνιση, απλά κλαίω τη μοίρα μου που δεν είχα τα λεφτά να τον κρατήσω μόνο και μόνο για να τον χαζεύω.
ΚΑμια τουρμπινοκαμπίνα που να χει εδω ο νακας κ να είναι κομπλέ χωρίς αλλαγές?Μπας κ μπορέσω να δοκιμασω κιόλας τπτ.Superfunk είπε:
αυτον τον εχει!tzelkos είπε:οταν επαιξα εδω στο σαλονικα στον Ζαχο συγκεκριμενα αυτον τον ενισχυτη ειπα "αυτος ο ενυσχητης θα ειναι οτι πρεπει για jazz"
http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ga15.htm
έχει ο ζάχος HB?
Καλα είναι να το δοκιμάσω πράμα που δεν γίνεται.Ισως θέλω συγκεκριμένο χρωματισμό απο κάποιο ηχειο ή κάτι άλλο ξερω γω.Το ολο πακετο βγαίνει περιπου 400 ευρω κ είναι σούπερ τιμή αλλα ετσι γουρούνι στο σακί δεν ξέρω.Μπορεί να είναι τα καλύτερα αλλα το αυτί μου είναι ο κριτής.Απ την άλλη αν είχα λεφτά για πεταμα-πείραμα θα το κανα σίγουρα αυτο με τα εξτρα ηχεια.Κ τέλος κάτι που με απασχολεί είναι οτι δεν θα χω ούτε ενα βαθάκι ή delay κ θα πρέπει να ρίξω αλλο ένα 100 ευρω σ'αυτο μετά, μην πάρω κανα μπέριγκερ κ μου κάνει το υπερσύστημα μπουρούχα-ντουντουκα του παλιατζή.bloody_sunday είπε:@trigga: το powerblock δεν θα το χρησιμοποιήσεις για διστόρσια (αφού δεν τα θες - τα βγάζει πάντως) αλλά για να ενισχύει αχρωμάτιστα (όσο γίνεται) αυτό που παίζεις. Φαντάσου το σαν ένα μεγεθυντικό φακό (παρέα με ένα κτήνος όπως αυτό το μεγάφωνο για... PA που σου προτάθηκε!!! ;D ).
Trigga κι εγώ έχω τον cube 30 με το σκαφάκι μου και πραγματικά δεν έχω βρει πιο ικανοποιητικό ήχο σ αυτά τα λεφτά.. όντως δεν παραμορφώνει αλλά το θέμα είναι πως ειδικά με τα σκάφη βγάζει πολλά μπάσα και μπουκώνει, γιαυτό τα έχω πάντα στις 8.00-9.00(ώρα).. πρίμα 10.00-11.00 και επειδή τα μεσαία του ενισχυτή λειτουργούν λίγο περίεργα, δηλαδή δίνουν όγκο και ένταση χωρίς την μεσαιίλα που πολλούς χαλάει, εγώ τα έχω στις 3.00-4.00! αν το δοκιμάσεις έτσι (και με το tone της κιθάρας σου στη μέση περίπου) θα βγάλεις απίθανη mellow jazzίλα!!odis13 είπε:Είχες το tone στο 0 φαντάζομαι, ίσως γαι αυτό να βγήκε η υπερβολική μουντάδα που αντιλαμβάνεσαι σα παραμόρφωση.Δοκίμασε και με το τονε στο 2,3 και να κόψεις πρίμα και να δώσεις μπάσα απο τον ενισχυτή.Γενική συμβουλή, όχι μόνο για το roland που ορισμένες φορές λύνει παρόμοια προβλήματα.
Διαθέτεις λεφτά κατηγορίας engl και studiotone?Γιατί αν είναι έτσι, τσάμπα μιλάμε για roland...
;D ;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:(ας πουμε εγω τον Mark 1 με το 400αρι Eminence το πολυ στο 2 τον εχω αλλα ο ηχος ειναι κρυσταλλο και τα μπασα καγκελο)